Gelini sayan kv ile görümce var mi!!! ..ki onlar da akrabalari da saymiyo diyosun
Ekmeden biçmişler.Ne ekerse onu biçsin.
Arkadaşlar ben eşimin ailesi ve akrabaları tarafından dışlanıyorum sanki kimse benimle konuşmaz ilgilenmezz ben herkesin derdine koşarım birisi hastakansın gitmeye çalışırım ararımm ama benim ayağım kırıldı dizimde kist ödem vs.çıktı 3 hafta yatış verdi drr..kimse aramaz sormazz görümcelerim dahill...ben nabayım lütfen yardımcı olun bitane görümceme dedim niye sana gelmiyorum anlarsın artık insan ilgi gfördüğü yere gider dedim çok ta tınn dedi bana eşimde ordaydıı onların yüzünden akrabalarıda saymıyo lütfen yardım edin bana.....Ben bunlara nasıl davranayım...Kayınvalidemler hacdan geldi mecburen akşamları eşimle gidicemm nasıl davranayım bi fikir verin bana....,
Sizde durum tersinw dönmüş canim...sonuçta çok iyi olan sayilmiyo...anneciğinin benzeri yok, genelleme yapamayiz canim.Alkah annenden tazi olsun diyelim.Valla var. Biz.
Annem babannemden çok çektiğinden yengemi el üstünde tutar. Bize davrandığından daha iyi davranır.
7 senelik evli Yengem bir kere sesini yukseltmedi onun yanında.
Her bayramda çantadan ayakkabidan tokasina kadar alır annem. Bana ne alınsa ona alınır.
Misafiri gelir hasta haliyle gidip herşeyi annemle ben yaparız. Sonra bize sizde oturun demez tıpış tıpış eve döneriz bir şey demeyiz. Desek annem kizacak biliriz.
Yegenlerime hep biz baktık. Yengem 6 sene çalıştı 6 sene boyunca hafta içi hiç yemek yapmamıştır. Akşam bize uğrar yemekleri alıp dönerdi evlerine. Annem salatadan bile koyardi gönderirdi. Biz bu kadar iyi olduk annem hastalanınca Yengem aramadi bile. Hastanedeyken aradı bir şey soracakmis hastanedeyiz annem için dedim niye bile demedi :)
Hiç umursamadi. Sonra gelince o çantadan bana niye almadin ceylin aşk olsun dedi bana küstü :))
Bir taraf iyiyse diğer taraf onu salak biliyor.
Gerçekten öylee ben bide 8 yıllık evliyimm Allah büyükk...Tınlamamak en güzeliiİçimi zaman zaman kemiren bir konu. Ben de benzerini yaşıyorum. Benim ile ilgili iyi birşey duymak istemezler. Aramazlar. Gelmek istediklerinde eşimle ilteişime geçerler. Yok sayılırım. İlk başlarda çok üzüldüm, ama zamanla alışıyorsun demeyelim de az üzüyorsun kendini. Kolay değil, ailenin kıymetli kızısın, kıymetli olmayı beklerken, tınlanmamak ya da varlığının yok sayılması haliyle üzüyor. Şunu öğrendim, kimseye beni sev, beni say diyemiyorsun. Ne yapacaksın peki? içinden geldiği gibi davranacaksın. Sen de aramayacaksın. Dün yaşadığımı anlatayım; kayınvalidem eltime gelmiş, biz de akşam üzeri uğradık. Sürekli eltimin oğlunun peşinde, paşam, oğlum, yemeği, banyosu. Kızım birşey yapar, eltimin oğlu için "abisi de yaptı". Kızım iki yaşına basacak. Eltimin oğlu o yaşa gelmeden bez bırakmışmış, kızın tembel. Çok örnek vermek istemiyorum, sanki kızım başkasının torunu. Bize karşı da öyle, eltim desen o da aynı. Geçmiş olsun, teşekkür ederim cümleleri yok benim ve ailem için. Eskiden herşeyimi anlatırdım, heyecanlıydım, paylaşırdım. Ama ketum olmayı öğrendim. Gidiyorum, sofralarını da oturuyorum ama samimiyet yok, havadan sudan konuşuruz ya konuşmayız. Herşeye rağmen kayınvalidemi ararım, nasılsın iyi misin derim ama ötesine geçmez. Nasıl davranırlarsa sen de öyle davranacaksın. zorlamanın bir anlamı yok. üzüyor mu? fena üzüyor :)
Sevilmediğini sallanmadıdığını bilmek çok acı vee ayrımcalıkk ......Ben olsam o görümcenin yüzüne bile bakmazdım çok kırıcı davranmış.
Neden laf atmasını bekliyorsun? Beklentiye girmesen daha mutlu olursun.Ben şimdi bu görümceyle o bana laf atana kadar konuşmayım demi arkadaşlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?