Eşimin ailesii...

Eşinle birlikte git mecbur oldugun zamanlar git onun dışında niye gidiceksin ki yüz göz olma.

İçimi zaman zaman kemiren bir konu. Ben de benzerini yaşıyorum. Benim ile ilgili iyi birşey duymak istemezler. Aramazlar. Gelmek istediklerinde eşimle ilteişime geçerler. Yok sayılırım. İlk başlarda çok üzüldüm, ama zamanla alışıyorsun demeyelim de az üzüyorsun kendini. Kolay değil, ailenin kıymetli kızısın, kıymetli olmayı beklerken, tınlanmamak ya da varlığının yok sayılması haliyle üzüyor. Şunu öğrendim, kimseye beni sev, beni say diyemiyorsun. Ne yapacaksın peki? içinden geldiği gibi davranacaksın. Sen de aramayacaksın. Dün yaşadığımı anlatayım; kayınvalidem eltime gelmiş, biz de akşam üzeri uğradık. Sürekli eltimin oğlunun peşinde, paşam, oğlum, yemeği, banyosu. Kızım birşey yapar, eltimin oğlu için "abisi de yaptı". Kızım iki yaşına basacak. Eltimin oğlu o yaşa gelmeden bez bırakmışmış, kızın tembel. Çok örnek vermek istemiyorum, sanki kızım başkasının torunu. Bize karşı da öyle, eltim desen o da aynı. Geçmiş olsun, teşekkür ederim cümleleri yok benim ve ailem için. Eskiden herşeyimi anlatırdım, heyecanlıydım, paylaşırdım. Ama ketum olmayı öğrendim. Gidiyorum, sofralarını da oturuyorum ama samimiyet yok, havadan sudan konuşuruz ya konuşmayız. Herşeye rağmen kayınvalidemi ararım, nasılsın iyi misin derim ama ötesine geçmez. Nasıl davranırlarsa sen de öyle davranacaksın. zorlamanın bir anlamı yok. üzüyor mu? fena üzüyor :)

Sende ona göre hareket edip ettiği kadar değer vereceksin boşver kimse umursamasın eşin için önemli ol yeterli

sende onları tınlama kendi çekirdek ailenle ilgilen .bnları kafana takıp uzulme.sende onlara değer wrmedğini hissettir bakalım.hayatın boyunca muhakkak sana değer veren insanlara değer ver.

Valla var. Biz.
Annem babannemden çok çektiğinden yengemi el üstünde tutar. Bize davrandığından daha iyi davranır.
7 senelik evli Yengem bir kere sesini yukseltmedi onun yanında.
Her bayramda çantadan ayakkabidan tokasina kadar alır annem. Bana ne alınsa ona alınır.
Misafiri gelir hasta haliyle gidip herşeyi annemle ben yaparız. Sonra bize sizde oturun demez tıpış tıpış eve döneriz bir şey demeyiz. Desek annem kizacak biliriz.
Yegenlerime hep biz baktık. Yengem 6 sene çalıştı 6 sene boyunca hafta içi hiç yemek yapmamıştır. Akşam bize uğrar yemekleri alıp dönerdi evlerine. Annem salatadan bile koyardi gönderirdi. Biz bu kadar iyi olduk annem hastalanınca Yengem aramadi bile. Hastanedeyken aradı bir şey soracakmis hastanedeyiz annem için dedim niye bile demedi :)
Hiç umursamadi. Sonra gelince o çantadan bana niye almadin ceylin aşk olsun dedi bana küstü :))
Bir taraf iyiyse diğer taraf onu salak biliyor.
Gelini sayan kv ile görümce var mi!!! ..ki onlar da akrabalari da saymiyo diyosun
Ekmeden biçmişler.Ne ekerse onu biçsin.

Neden bukadar takiyosun ki

Sana deger verene , Sende deger ver

Vermeyeni sende salla gitsin , mesafe koy arana .
Terbiyesiz görümcen nasil cokta tinn diyorsa sende ayni sekilde cokta tin de gec!!!

Görümceye baksen çokta tınmış öylemi !!!! E size de fırsat hiçbirşeylerine koşmayın aramyın sormaın bir eksik olsun onlar bişey kaybetmezsiniz merak etmeyin .eşiniz size hadi gidelim derse bacının umrunda değilim ogün gelmesende çokta TIN yani dedi dersin gitmezsin .Beni saymayanı saymayacağım de ...Bukadar ötesi yok!!! ederi kadar değer verin lütfen...Ailesi hactan gelmiş ise nezaketen hoşgeldine gidin onları mı gördünüz selam verirlerse merhaba diyin vermezlerse sizde onları onların tabiri ile Tınlamayın..Elbet beyinlerinde Tınlama olacaktır......

Sizde durum tersinw dönmüş canim...sonuçta çok iyi olan sayilmiyo...anneciğinin benzeri yok, genelleme yapamayiz canim.Alkah annenden tazi olsun diyelim.

Gerçekten öylee ben bide 8 yıllık evliyimm Allah büyükk...Tınlamamak en güzelii

Arkadaşlar bugün yine gittimm dizimde rahatsızlığım var dr..3 hafta istirahat deidiği halde gittimm.Bana tın diyen görümcem bi hoşgeldin bile demedi bebek sallıyodu ayağında bende hiç görüşmedim onunla ve çıkarken bende iyi akşamlar deyip yanına gitmedimm eltimde ondan olmuş oda kendi kendine bi tavır eltim k.validemin üstünde oturuur diğer görümcemler de çok yakın ben yarım saat uzakta mesafedeyim inanın eltim çok şaşırttı tavrıyla insanlar çok fenaa hiç ilgi alaka yokk...çok vicdansızlarmışş yazıklar olsun diyorum gittiğim koştuğum günlere yanıyorummm............eltim düşük tehlikesi vardı 6 aylıken 1 ay yattı görümclerim hepsi gitti ona temizlik için pervane oldular ama kaynım çok laf sokar bi çevirdimi arkasını bidsaha kolay kolay dönmez benim eşim gayet normal muhabbet gırgırrr benide sallamıyoar tabi doğal olarak yine milletin yanında rezil ettiiler...

Sen sadece eşinle ilgilen kim ne yaoarsa yapsın kimseye değer verme

Bütün arkadaslar aynı şeyi söylemiş deger vermemeyı ögrenın ve asla kafanıza takmayın..huzurunuz neredeyse sizde orada olun..yapan terbiyesizliği kendisine yapar..

Ben şimdi bu görümceyle o bana laf atana kadar konuşmayım demi arkadaşlarr...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar kendimi çok daha iyi hissediyorum ara sıra kalbim acısada öğrenicem iş...

Ben şimdi bu görümceyle o bana laf atana kadar konuşmayım demi arkadaşlarr...
Neden laf atmasını bekliyorsun? Beklentiye girmesen daha mutlu olursun.
gittin ve seninle ilgilenmedikler, geçmiş olsun demediler. Beklentiye girme. Konuş ama samimi olma.
Uğraştığın bir hobin var mı ? çalışıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…