Eşimin ailesii...

Muhabbetimimi sevmiyolar)? ben onların bi hastalığında bi derdiinde 50 kere ararken herkes seviyodu ama çıkar desek daha iyi olacak sanırımm...

E tamam teşhisi koymuşsun madem, senle çıkarı için konuşan insanlar, şimdi konuşmadı diye niye sinir yapıyosun? Onların aksine senin öyle insanlarla görüşmemen lazım.

E tamam teşhisi koymuşsun madem, senle çıkarı için konuşan insanlar, şimdi konuşmadı diye niye sinir yapıyosun? Onların aksine senin öyle insanlarla görüşmemen lazım.
Bende öyle istiyorum ama eşimin ailesi sonuçta şimdi aradı eşim akşam gidelim otururuz biraz gözükürüz geliriz diyoo ALLAHIMYAAA

Ben olsam, süslenir (zamanım varsa dışarda saçlarıma bir fön bile çektiririm) ve çok pozitif giderim. Kimsenin etkisinde kalmadan nasıl davranmak istersem öyle davranırım, içiden geldiği gibi. Ama birşeyi kesinlikle yaparım. Kızımla zaman geçiririm. oyun hamurlarını alırım yanıma onunla beraber bir köşede oturur oynarım ve sadece onunla ilgilenirim. Kim ne düşünüyor ne yapıyor umursamam. Eşimle de konuşurken gözünün içine bakarak, aşkla ve sevgiyle, konuşurum. Dünya benim etrafımda dönüyormuşum gibi davranırım. ama asıl konu davranmam bunu yaşarım. Çünkü bir tane ben varım. Başka hayatım da olmayacak. genç ve sağlıklı iken, tüketim kültürüne kapılmış bir grup insanın neden arasında olayım ki... bedenen zorunluyuz ama ruhen orada olmak gerekmez. ben olsam böyle davranırdım, ve asla asla selam verdi ya da vermedi baktı mı bakmadı mı ilgilenmemek bir yana görmezdimmm..... ben isteyince konuşurdum

Doğru söylüyosun canımmm saolasınnn dizimde dolayı istesemde çok kalkamam o bana hoşgeldin demezse tamam bakmıcam ilgilenmicemm ama ona doğruda yönelmeyim demi hoşgeldin falan demezse ama inan umursamıcam sadece hoşgeldin demezse nabayımm lütfen cvppp

Kitaba gerek var mi eslem ?
Hic suruyeli de mi yok gordugun sokkakta surda burda. Bak insanlar yerini yurdunu, anasini bacisini, coluguni cocugunu kaybediyor ama hala yasam savasi veriyor ne rezillik icinde.
Ya da dunyadaki baska insanlara bak.
Hallerine
Bak, yiyecek ekmegi yok, irzi, mali korumasiz.
Haline binlerce kez sukredecegine kafana taktigin seye bak.

Gorumcenin yaptigi cocukca ve o kadar sacma sapan ki. Sen de inlarla bir olup boyle kucukcuk aslinda cocuklarin yaptigi bir seyi kafaya takiyorsun.

Bosver yaa.

Anan baban var, cocugun var esin var, yiyeceK yemegin kalacak yerin var.
Gercek anlamda SUKRET bence.

Sallama bile, demezsse demesin. Sen de bir aey deme. Kinusursa da Allahin selamini esirgeme cevap ver. Fazla samimi
Olma
Yeter.

Yönel ne olacak ki, hayatında bu kadar önemli değil, olmamalı. İçinden nasıl geliyorsa... yoksay :)

Yönel ne olacak ki, hayatında bu kadar önemli değil, olmamalı. İçinden nasıl geliyorsa... yoksay :)
Mesajı aldım arkadaşım saolasınn çok teşekkür ederimmm.....Oğlum ben ve kocammm bundan sonra bu kadarr gerisi olduğu kadar olmadığı kaderr:):):):)

Gülümseyerek merhaba diyabilirsin ama herhangi birine merhaba der gibi,
elini kolunu bakışlarını nereye koyacağım diye düşünmeden....özgürce, rahat.... insan yaşamı biraz kıymetli, eziyet etmeyelim ruhumuza

mutlu bir gece- akşam olsun
Çok saolasın ellerini kollarını derken öyle güzel ifade etmişsiinki beni inan güldüm halime belkide bu kadar heyecanlandığım için kendimi kastığım için karşı tarafı bukadar kendimi ezdirdim karşı tarafı havalandırdım .....

kızım gibi konuşayım " no no no" . ama inan laf olsun diye söylemiyorum. Yaşam kıymetli. Gerçekten kıymetli, tak a taka hasta oluyoruz.

:) ne güzel oglişinizde var, sağlıklı, mutlu, birikimli bir anne onu ne mutlu eder :) bence çok mutlu eder...

:) ne güzel oglişinizde var, sağlıklı, mutlu, birikimli bir anne onu ne mutlu eder :) bence çok mutlu eder...
Gerçekten doğru söylüyosunuz yıllarca okadar kafaya taktımki ve oğlum son zamanlarda anne sen niye hiç gülmüyosun demeye başladı ALLAH razı olsun sizlerden çok iyi geldiniz bana.:):)

iyi ya canım ne güzel işte senden uzak Allaha yakınlar oldukça ketun davran bence

Aynen canım artık öyle takmak yok inşaAllahh...:):):):):)Derken bile bazen elim titriyo kalbim acıyo ama öğrenicemmmm .

Aynen canım artık öyle takmak yok inşaAllahh...:):):):):)Derken bile bazen elim titriyo kalbim acıyo ama öğrenicemmmm .
Bu arada eslem d vitamini takviyesi al istersen. Bende d vitamini eksikligi var. Takviye almadigim zaman her birseye takarim, icimi huzursuzluk kaplar, sIkIlirim
Sa sIkilirim. Ama 2000 unite aldimmi ertesi gune birseyim kalmiyor.
D vitamini eksikligi deprpesif hal de olusturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…