Eşimin ailesii...

"onları gözünde küçült küçült ve attırıver bi kenara."
bayıldım buna

Hepsi problem arkadaş benimde oğlum var inanın hiç karışmam mutlu olsunlar yeter...Şimdi yine aynılarmı...
evet maalesef.
ama ben aynı değilim
artık ben ağlayıp üzülmeyi bıraktım taş gibiyimmm, ağırlığımı koyup lafımı söyleyip çekiliyorum kenara ...
onlar düşünsün.
benim eşim tek çocuk. önü akası yok evladımız bir di iki oldu deyip iyi geçineceklerine çirkeflik yapıp duruyorlar...
benle çok afedersin s** yarıştıran yarıştırmaya çalışan bi kv ..
onların yaptıklarına göre muamele...
sonuç ÇOK ŞÜKÜR...

inşallah, hepimiz yaşıyoruz emin ol, ama başetme yolları var. ne kadar mutlu ve huzurlu olursan o kadar intikam alırsın :)

Süpersin darısı başıma İNŞALLAHHH

AMİN...
ilk zamanlar sesimi çıkartmazdım aman üzülmesinler aman kırılmasınlar ...bir üç oldu beş oldu on yirmi elli yüz bin derken ben sağlığımdan oldum....
akıllanmak biraz pahalıya patladı tabi...

aynısını yap onlara karşı bir olay olursa arama sorma
Şimdi konuşmuyoruz bana hoşgeldin dememişti dün gittiğimde,bende giderken hoşçakal demedim şimdi ilk adımı atan ben olmayım demii zaten nabarsam yapayım hep dışladılar daha fazla tepki alırsam üzülürmüyüm toplum içerisinde dahamı üzerler bilemiyorum..

Konuşmuyorsunuz derken, bir tartışma yok sadece soğukluktan ötürü mü?

Konuşmuyorsunuz derken, bir tartışma yok sadece soğukluktan ötürü mü?
İlk gittiğim gün hoşgeldin dedi bende hoşbulduk dedim okadar ama ayağım kırık old.biliyodu bayramda bursaya kadar geldi bize uğramadı arayıp geçmiş olsun dahi demedi hem ayağım kırıldı hem dizimde ödem kist yağ bezesi çıktı bunların hepsini bildiği halde bi geçmiş olsun bile demedi orada utrururkende demedi bana dediki uüzüme bile bakmadı bende bi aramaya bile tenezzül etmedin ne diye bakayım dedim bnurdayken desen obile yeterdi dedim orhangaziye gelmediğimi şimdi dasha iyi anlıyosundur dedim oda bana dediki sallamayan ifadeyle çok ta tııınnnnnn diye oyüzden sadece bu kadar işte ikinci gün gittiğimdede hoşgeldin demedi bende konuşmadım hiç çıkarken herkesle görüşürken ayağa bile kalkmadı tam baktım yanımdan geçip öbür odaya gitti bende görüşmeden geldimm düncde gitmedim kayınvalideme zaten...Sadece bukadar...

anladım. bir tartışma olmamış aslında. ama şaşırdığım konu "çokta tınn" diyecek kadar samimi olmanız. çok saygısızmış ama. ne yapmaya karar verdiniz? iyi misiniz?

anladım. bir tartışma olmamış aslında. ama şaşırdığım konu "çokta tınn" diyecek kadar samimi olmanız. çok saygısızmış ama. ne yapmaya karar verdiniz? iyi misiniz?
Bilmiyorum canım inanın size ihtiyacım var nabayımm sizce?

Bilmiyorum canım inanın size ihtiyacım var nabayımm sizce?
Herkesin olaylara tavrı başka oluyor, ne dersek diyelim yine siz kendiniz gibi davranırsınız. Siz değişmedikçe sorunlar değişmez. Şimdiye kadar ki ilişkilerimde ben değiştikten sonra insanlar değişti, değişti demeyelim de herkes hayatımda olması gereken yerde şimdi. Yakında işe başlayacaksınız. Evde oturmanın keyfini çıkartın, resim yapın, şiir yazın bol bol kitap okuyun. Online kitap indireceğiniz ve okuyabileceğiniz siteler var. Resim için de kırtasiyelerde boy boy hazır tuval satıyorlar. Akrilik boyanın fiyatları da çok uygun. Harika tablolar yapabilirsiniz. İnternette onlarca örnek var. Bunları yapabilirsiniz. Ben bunları yapıyorum, inanın bir süre sonra size yapılanlar o kadar saçma geliyor ki. Onları düşündüğünüz zamanlarınıza yanıyorsunuz. Resim konusunda pek başarılı değilim ama kitaplar beni bambaşka dünyaya taşıyor. :) bütün saçmasapan işlerden uzaklaştırıyor. Varsın paylaşsınlar kekli pastalı fotolarını :) size komik gelecektir bir süre sonra.

İnanın artık farklı bi ben olucammm herkesi ne kadar kafaya aldıysam tiye alındım annem dün dediki onlar zaten seni umursamıyo kızım annem çok nadir gittiği halde farketmiş üzülsemmi bilemedim ama dahada işyiyim umursamıyorum böyle inasnı değiştirecek değişik fikirler veren bildiğiniz bir kitap varmı????

Kişisel gelişim denilen kitaplar var. Onları okumuşluğumda var ama açıkçası okumaktan keyif almadım.
İnsan davranışları ve nedenleri ile ilgili çok makale okudum. Ama bu biraz riskli. Nasıl anlatsam bu uzun bir süreç. Örneğin görümcenizin neden böyle yaptığını anlamaya çalışırsınız ve siz de görümcenizin eksenine girebilirsiniz. Bu işe yaramaz.
Eğer görümcenizin hangi kişilik bozukluk türüne göre davrandığını anlarsanız işiniz çok kolaylaşır. Bir süre sonra, herşey insan içindir dersiniz ve insanların yaptıkları ve yapabilecekleri sizi şaşırtmaz. Bu benim için böyle oldu, çok okudum, çok araştırdım. Mesela narsist kişilik bozukluğu, en çok karşılaştığım davranış ve çağımızın hasalığı diye düşünüyorum.
Siz ne tarz kitaplar okumayı seversiniz. Belki ona göre kitap önerebilirim ama kişisel gelişim ile ilgili maalesef önerebileceğim kitap yok. Ama davranış ile ilgili önerebileceğim makaleler var.

tovbe Yarabbi gunahada giricem ama birde hacca giden insanlar acaba nasil boyle davranabiliyolarlar yaa
sende onlari umursama canim bosver

İnsanlar muhabbetini sevmiyorlar demekki, bunda bu kadar alınacak ne var. Sen herkesi seviyor, muhabbet ediyor musun?

Bu kadar kafaya takma milleti yahu.

Herkese hakettiği kadar değer vericeksin.
1 kişinin 30 kişiye yaranması mı 30 kişinin 1 kişiye yaranması mı ?

Boşver kardeşini akrabasını sen kocanla murluluğuna bak.

Bana biraz iyi gelsin insanların dediklerini takmayım yaptılkarımı ben böyle yapmazdım demeyim gibi beni biraz geliştiren umursamayan esra mesela...

İnsanlar muhabbetini sevmiyorlar demekki, bunda bu kadar alınacak ne var. Sen herkesi seviyor, muhabbet ediyor musun?

Bu kadar kafaya takma milleti yahu.
Muhabbetimimi sevmiyolar)? ben onların bi hastalığında bi derdiinde 50 kere ararken herkes seviyodu ama çıkar desek daha iyi olacak sanırımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…