Arkadaşım bana bi hoşgeldin bile demedi bide herkesi kafalamış eltimle okadar iyiydim oda bi tavır edinmiş yazıklar olsun konuşsak bile artık asla samimi olmamm ben eltimi çok aramıştım gitmiştimm görümcem inanın çok zoryaaa onlar yüzünden akrabalarıda bi değişik bana karşı...İşe başlarsan biraz daha bunları düşünmezsin. Maalesef bazı insanlar bizim gibi davranmıyorlar. Küs olmakta aslında bir beklenti. Maalesef görüşmemiz gereken akraba sınıfına giriyorlar, bugün küs yarın barış ama sen değişmedikçe karşıdakini değiştiremiyorsun. Böyle tok tok konuştuğuma bakma, hergün kendi kendime konuşuyorum takmaman gerektiğini kendime anlatıyorum. sanırım becermeye başladım en azından eşime az anlatıyorum :)
sen uyma o şeytana o kocanın suçu neŞuan facede yaptığı yemekleri poğaçaları keleri koymuşlar dr.dizimden dolayı istirahat verd.biliyolar gayet keyifliler sinirlendim yine üzüldüm hepsi birden gülerek resim çekinmişler bunedir ben alamıyorum ALLAH ta onlara tattırsın bu ayrımcalığı ben ALLAHIMA HAVALE EDİYORUM ARTIK ŞUAN İNANN ÇOK DOLUYUMM....ŞEYTAN DİYO BOŞA GİTTT....
Ama istenmeyen gelinmiyim nedir bunlar anlamıyorum benn benim kocam bugün yine annesine gidip ablasıyla eltimle hoş sohbetler yapacakkk tek benmiyim bunların zıttı inanın bişeyde yapmıyorum ya yani soğuk değilim kötü değilim umursamaz değilim bu yapılanlar niyee ne güzel bak sevindirme onları benimki yüzsüzlük arsızlık olmuyomu.....sen uyma o şeytana o kocanın suçu ne
boşayıp ta sevindirme onları ve şeytanı
görmezlikten gel insan yerine koyma bak ne güzel oluyor
Şuan facede yaptığı yemekleri poğaçaları keleri koymuşlar dr.dizimden dolayı istirahat verd.biliyolar gayet keyifliler sinirlendim yine üzüldüm hepsi birden gülerek resim çekinmişler bunedir ben alamıyorum ALLAH ta onlara tattırsın bu ayrımcalığı ben ALLAHIMA HAVALE EDİYORUM ARTIK ŞUAN İNANN ÇOK DOLUYUMM....ŞEYTAN DİYO BOŞA GİTTT....
Doğru düzgün benimnle hiç ilgilenmediler k.validem arasıra beni tutar onun için aynı şeyleri söyleyemem ama oda ben bunların hiç birinden kısacası güzel bi ilgi görmedimm yanlız kaynım fenadır bi küser kimseyle konuşmaz bide dediğim gibi eltimle altlı üstlü otururlar hepsi birbirine yakın çok samimiler bi ben farklıyım beni ayırırılar eltim herkesi kahvaltıya çağırmış mesela bayramda bizi çağırmamışlar söyleyende büyük görümcemin kocası ama eşin hiç ilgilenmez bişi demez küsmez sorun etmez yada öyle gözüküyo inanın evlendiğimden beri özellikle o görümcem bi tuhaf eltimi her yerde ayrı tutar özellikle yanımda ama kaynın bunu gider orhangaziden alır bilmiyorum belki ondan çıkarı old.için....Merak ettiğim şey 8 yıldır mı bu böyle? yani evlendiğinizden beri mi?
Çok teşekkür ederimmm....Allah yardımcımız olsunn...anladım. Birazdan belki eşiniz de gelecek. bu sinirle kavga edeceksiniz. bu tür davranışlar sadece sizi üzüyor . 8 yıldır bu insanlar değişmeyeceğine göre siz değişin. önce bir sakinleşin. elinizi yüzünüzü yıkayın, güzel bir renk oje seçin, tırnaklarınızını ojeleyin. akşam eşiniz ile izleyebileceğiniz bir film seçin ya da gidebileceğiniz bir mekan fırsatınız varsa. sizi çok iyi anlıyorum, hoş bir durum değil ama üstesinden gelebilirsiniz.
onlar ne yaparsa yapsın görmezden gel , onları gözünde küçült küçült ve attırıver bi kenara.Ama istenmeyen gelinmiyim nedir bunlar anlamıyorum benn benim kocam bugün yine annesine gidip ablasıyla eltimle hoş sohbetler yapacakkk tek benmiyim bunların zıttı inanın bişeyde yapmıyorum ya yani soğuk değilim kötü değilim umursamaz değilim bu yapılanlar niyee ne güzel bak sevindirme onları benimki yüzsüzlük arsızlık olmuyomu.....
Dediklerinizi yaptımm iyi sayılırım saolun...öenmli değil:) tek bir hayatımız var, kısacık- o da kıymetli. elti- görümce de kim oluyor bu kadar istila ediyor hayatınızı. Umarım sakinsiniz şimdi.
Hepsi problem arkadaş benimde oğlum var inanın hiç karışmam mutlu olsunlar yeter...Şimdi yine aynılarmı...onlar ne yaparsa yapsın görmezden gel , onları gözünde küçült küçült ve attırıver bi kenara.
sana böyle davranıldığına göre çekememezlik var belli ki...
oğlan aileleri genelde böyle ama . gelin mutlu olmasın .
beniim kp 4 bana oğlumu bizden uzaklaştıramazsın deyip dururdu. 7-24 onların evinden çıkmadığımız halde eve 23.30-24.00 gibi uyumaya giderdik, bide çocuk isterdiler utanmadan... ha birde bu kadar yakın iken evler,burda kalın deyip dururdu.(ki onlarda hiç rahat edemediğimi bildikleri halde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?