Eşimin ailesinden gelen ilgisizlik..ve elti

Aynen eşimin ailesi de beni aramaz. Ogullarini ararlar herseyi ondan öğrenirler. Beni yok sayiyorlar resmen. Esimden herseyi öğrenirler. Benim saf da a dan Z ye herseyi anlatır. Iyiyiz he he deyip geçmez.

canım ,, benim eltimde kaynanamın ağzına tükürdü resmen doğum yaptı diye kaynanam bir 30 gr bilezik götürdü taktı ben doğum yaptım bana büyük altın getirdi.. yani bu hayat deve diken olayıııı

Hııım lafa gelincede beni çook seviyorlarmış yemişim sevgilerini

ilk evlendiğim zamanlarda ben de çok içerlenmiştim aynı konuda. Çok dertlenmiştim zamanında, şimdi yazdıklarımı okuyup okuyup gülüyorum. zamanla herşeye alışıyorsun, su akar yolunu bulur :)

Canım yalnız değilsin bende aynı durumdayım.. Kayınvalidemler çok ilgisiz beni arayıp sormuyolar düğünümüzle evliliğimizle ilgili asla konusmuyolar,ben onlara gittiğimde yanımda 1 saat oturup yatmaya gidiyolar...beni sevmediklerini düşünüyorum, nişanlım da hayır çok seviyolar diyo napıcamı şaşırdım... ister istemez bende biraz soğuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…