eşimin ailesinden gerdek tavsiyeleri..

bence bunlar işin öncesinde konuşulacak şeyler ama hiç sinirlenmeyin derim. Onlar kendileriyle kıyaslayıp sizin hata yapmamanızı sağlamaya çalışıyorlar.Bunları kahve sohbetinde oturup yüzyüze konuşmak gerek. Tabi kimseyi karşınıza almadan.

Sevgili konu sahibesi
Pek kıymetli kayınvalideciğin delil görememiş evindeki carşaflarda sanırımki bişey yaşamadığınızı düşünüp napmanız gerektiğini anlatmış
Yada şöyle bi durum varki o en kötüsü delili göremeyip sizi huzursuz etmek içinde demiş olabilir

Aklıma bu geldi

Valla ister senin annen yengen va olsun ister onlarinkiler, ikisi de sevimsiz pozisyon da söyleseler tam olurmuş, bizim aileler ankarada, düğünde ankarada oldu ama bizim evimiz batmana kuruluydu düğünden sonra doğru otele gittik

Sevgili konu sahibesi
Pek kıymetli kayınvalideciğin delil görememiş evindeki carşaflarda sanırımki bişey yaşamadığınızı düşünüp napmanız gerektiğini anlatmış
Yada şöyle bi durum varki o en kötüsü delili göremeyip sizi huzursuz etmek içinde demiş olabilir

Aklıma bu geldi

Sevgili konu sahibesi

Aklıma bu geldi

Bu durumda tek tuhaflık kayınvalidenin konuşması mı yani sana göre ??
Ayrıca ben kötü niyetli bir hareket sezmedim .. Siz belli ki adetleri ve görenekleri hala sürdürüyorsunuz
kayınvalideniz de adettir diye gelmiş konuşmuş yani

Ben birazda kv kasitli soyledigini dusunuyorum.cunku dugun gecesi iki taraf dunurleri taki yuzunden tartismislardi.
O yuzden boyle konular duydugumda cok kiziyorum
Ayip etmis gercekten ne olursa olsun bu devirde bunun tavsiyesi mi kaldi?cinsel egitim alacak yasta degiliz hic birimiz,cok biliyorlar masallah

bunlar adetten soylenır cnm haa o adetlerı tasvıp edıyor muyum hayır çok özel bişey cevap vermezsenız de olur ama bırlıkte yattık bır hafta dedıunız ya hanı bırlıkte oldunuz mu yanı muhtemelen sızı beklıyolardır eskı usullerdekı gıbı

Eh, pek de bel ustu degil
Bel alti sayilmasi icin daha ne soylemeleri gerekiyordu sizce?

Gerdek tavsiyesi dediğin abdest alın, namaz kılın mı? Bel altı mı bu? Bir de herkes evden gidecek siz rahat şey yapın hani en bel altı bu ki bu da normal çünkü kendi evleri olsa tek olsalar kimse bunu deme gereği duymaz ama evde birileri varmış bunu demiş.

Yaptıkları normal demiyorum ama çokta büyütülcek değil, ben açıkçası çok farklı şeyler okuyacağımı sandım.

Eee şimdi siz söyleyin bel altı olan kısım neresi tam olarak, ben nereyi kaçırdım?

Yahu gidin rahatca sevisin demisler daha ne olsun?laboratuvar faresi mi insan mi bunlar?

Yorumunda kendin yazmışsın işte bel altı olan yeri, rahat şey yapın ne demek, yapmıcam belki niye taşa oluyo ki, zatwn otelde kalmamaktan hep bunlar

Yorumunda kendin yazmışsın işte bel altı olan yeri, rahat şey yapın ne demek, yapmıcam belki niye taşa oluyo ki, zatwn otelde kalmamaktan hep bunlar
Evet yani bir de akil veriyorlar abdest al namaz kil bilmemne,sana ne arkadas sana ne?sana mi kaldi benim yapacagim seyi bana ogretmek?

Çok kafa takmayin. Ben de yeni evlendigimde absürt şeyler gordum ama anladimki dillerinde var aliskanlik bazi seyleri solemek sustum agladigim bile olmustu sorada hic tinlamadim zaten o zamanla ilgli seylerdi standart simdi anlatsam ooo dersin hatta.. desinler varsin insan o zamanlari biraz hassas oluyor kendi gormedigi icin ailesinden ole bisey karsi taraf yapinca ilginc geliyor ama geciyoor gidiyor.. bende 2 dugun yaptim 1 haftasi ayri yattim ama:) neyse uzmyin tadini cikarin disariya askiliga asin kalsin orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…