eşimin ailesinden gerdek tavsiyeleri..

Öyle ki her haltı büyütüp büyütüp dert edinmeyi düstur edindik. Hep beraber konu sahibini gaza getirip kv'ye düşman edindirmesek olmaz ama... Alttan almak, büyüklere saygı, görmezden gelmek falan ne gerek var. Dişe diş kana kan, nasıl der bunu alçaaak... Kv değil mi alayına kipprit suyu.

Allah başka dert vermesin ne diyim...

takma

Patavatsız mı patavatsız

kötü niyetli mi hayır; bana da dedilerdi demiş kadın işte daha fazlasına aklı ermiyor

Arkadaşım anlatmıştı; onların gelinine uyumayın sabaha kadar demişler; bunlar düğünden sonra sabaha karşı uyumuşlar.

Onlarda adetmiş, yatak odasını oğlanın yengesi toplarmış sabah; bir nevi çarşaf kontrol; kız yengeye demiş; bana böyle tembih ettilerdi; ama uyuya kalmışız diye

Bak yenge de herkese anlatmış; görümce de bana anlattı, ben de size....

bu ülke bu konulara meraklı özetle; unut gitsin; o yaşlı kadınların da bir çocuğunun evlenmeden de ilişki olabileceği yahut o arada da bunun yapılabilineceği dair bir görgüsü yok ne yapalım

Evliliğinin tadını çıkar; bu tip şeyler ile kendini doldurma

Bu arada kimse bana ne namaz anlattı, ne abdest...

bence denmemeli ya niye böyle mahrem şeyleri derlerki anlamam utandırırlar annesı olsada bu özel alana müdahale etmesini gerektirmez .Haklsınız zatn aksi durumda danışılır.Ki hiç hoş değil ama olan olmuş tavizler vermeyin başka burnunu sokmasın herseye

bende de olmustu. ama kv degil daha genc ve iyi anlastigimiz kuzeninin esi konusmustu rahat ol sormak istedigin bisi var mi korkma falan gibisinden genelde oluyo hatta yengelik yapma derleer bizde

Sizin Turkcede biraz sorun var sanirim,ben acardim acmazdim konu demedim ki

Türkçe yoookk bende, ben var Almanca, İngilizce, türkçeyi bilmiyor. Sen biliyor var bana öğretmek..

Sen türkçe mükemmel, mükemmel, harika yorum, ben berbat türkçe anlatamıyor. Ohh no keşke sen kadar iyi bilse ben.

Böyle şeyleri geline söylemek erkek tarafına mı düşmüş?? Kızın annesi, teyzesi bir büyüğü gerekirse söyler, artık bilmeyen de çok azdır yani.. Hiç gerek yok bana hiç söylenmedi ailem tarafından. Hele ki erkek tarafından birisi bunu gelip sana ailenin yanında nasıl söylüyor gerçekten çok ayıp sinirlenmekte haklısın. İnsanların özeli, bunu illa o gün yapmak zorundalarmış gibi baskı oluşturmaktan başka bir şey değil.

Kına günümde teyzemin odama gelip teyzecim az konuşak senle demesinden konuyu anlayıp teyze git allasen he he anlattın say demem geldi aklıma yani böyle denmeseymiş iyi olurmuş da çok da dert değil.kötü niyet yok,cahillik var.balayında bunlarla kafanı yorma.eşine de bu konuları açıp boşuna ağzınızın tadını bozmayın

Aman Allahım yaradır oran ne yaa öğğğhh.. Ne bu ameliyat mııı???

arkadaşım bir kayınvalide düşmanı olarak, bunda bir kötü niyet görmedim.
evet terbiyesizlik ama tamamen cahillikten bence.
güzel günlerinin tadını çıkar

Hani marjinal bizdik diyesi geliyor insanın. Şaka bir yana geçmiş gitmiş bir konuyu dert edip üzülmeyin. Ancak buna benzer tatsızlıklar yaşamamak için sizi rahatsız edecek mevzularda tavrınızı en başından koyun derim. En azından böyle şeyleri konuşmaktan kesinlikle hoşlanmadığınızı sizin de bir yetişkin olduğunuzu ve bunu kabul etmeleri gerektiğini hatırlatın.

Nasıl yani düğün sabahı gitmiş? Kapıyı açmışlar mı? Valla anası düğün sabahı çıkıp bize gelse benden önce eşim çıkıp kapıdan kovardı adım gibi eminim..

Ben anlamadım şimdi, düğün oldu dediniz 15 gün önce, neyse sonra bi daha düğün olmuş vs her neyse zaten evlenmiş olduğunuz günün akşamı falan sizin gerdeğe girmiş olmanız lazım. Evlendikten 15 gün sonra mı girmiş olmalısınız?

Eşinin ailesi kendince direktifler vermiş falan ama zaten olup bitmiş olması gerekmiyor mu o işin? İki düğün arasında zaten eşimle birlikte yattık diyorsunuz. Anlamadım ben o kısmı. Evinize yeni çıktınız ve evinize çıktığınız akşam mı söylediler bunları size yoksa daha yeni mi söylediler yani dün falan mı söylediler?

CNm bunlar anadolu kültürümüzde olan şeyler
Bu daha ne ki...
Daha kısa zaman öncesine kadar ilk gece çarşafı bile istiyordu erkek tarafı
Allahtan benim başıma gelmedi ama çok duydum, bir üst nesilden böyle hikayeler. ..

şu konuyu okuyunca benimde aklıma eskiler geldi sinirlerim zıpladı işte durduk yere
nişanlıyken kv bize yer yatağı vereceğini söyledi, odada eşim ben ve kv var. ben dedim ona hiç gerek yok artık yer yatağımı kaldı, ilk gece yer yatağında olursa daha iyi olurmuş onun eltisi ve kaynıda ilk geceyi yer yatağında geçirmiş gülüp geçmiştim o zamanlar. eşim annesine bişey dememişti bu yüzden sinirlerim zıplıyo.
ben sanıyorumki bu konu kapandı, evimize çeyizimiz geldi gün kv benden habersiz getirmiş yatağı, eşyalar getirildi herkes evden gidiyo en son kv ikimiz kaldık. ben kvye biraz sert yaptım ne dediğimi şimdi hiç hatırlamıyorum insanlar var diye uzatmadık.
ertesi gün çeyiz serilcek ben yardım eden herkese anlattım bunu, bi ara evden gitmiştim kv gelmiş konuşmuşlar onunla. demişki köylüler gelcek görcek bi yatak bile yapamadı derler demiş.hangi devirde yaşıyoruz yer yatağı yok diye laf etcekler ben eve gelince istiyosan götüreyim dedi milletin içinde onunla tartışcak değilim kalsın dedim. düğünden sonra ilk işim o yatağı kvnin evine götürmek oldu.
aslında çok iyi bi insan oğlum gelinim mutlu olsun diye uğraşan insanlar bu konuda hiç haklarını yiyemem, ama işte kafası biraz eskide kalmış. kötü niyetli değil asla bunu biliyorum

Keşke gitmeseymişsiniz düğün sabahı kahvaltıya falan. Hiç anlamam neden yeni evli çift daha ilk günden sabah sabah kahvaltıya falan davet edilir ya da gider...

Emin olun sizin gireceğiniz gerdeğe eş dost konu komşu hısım akraba sizden daha meraklıdır. Toplum olarak dinmeyen bir cinsel merak ve doyumsuzluğumuz var konusu geçiyorsa çekinmeden salça oluruz. Ben bu tavirlari terbiyesizce buldum hele ki ailenizin yaninda soylemeleri fazlaca saygisizlik.. Kac yasinda insanlarsiniz magarada da yetismediginize göre onlarin verecegi bilgilere cok da ihtiyaciniz yoktur.
Ozellikle teyzeler biz o yollardan cok gectik, cinselligi en iyi biz biliriz tavirlarindan vazgecseler cok iyi olacak. Ben terslerdim siz sakin kalmissiniz, daha fazla moralinizi bozmayin bosverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…