- 4 Nisan 2015
- 1.148
- 845
- 73
- 34
- Konu Sahibi atanamayanogretmen
-
YA kız zaten gerilmiş iyice germenin alemi yok.. evet doğru değil evet patavatsızlık ama art niyet yok... eskiler böyle.. kimbilir o yazık insanlara ne tavsiyeler verildi.. yada onlar bilmem kaç kişinin arasında ilk gece stresi yaşadı.. banyo bile yapamadı.. biraz hoşgörü gösterin boşverin gitsin içinizde büyüttükçe gereksiz kin başlar sonrası herşeyin göze batması olur..
15 gün önce düğünümüz oldu eşimin memleketinde
onun bir hafta öncesinde de benim memleketimde olmuştu
Bu iki düğün arasındaki bir haftayi da KV nin evinde kaldik ve birlikte yattik esimle
Düğün bitti esim beni eve cikardi, ailem gideceği için hep birlikte oturuyoruz
Eşimin halasi geldi yanima
"ben herkesi evden gönderiyorum, siz rahatça şey yapin, iki rekat namaz kilin duanizi edin tamam mi kizim". dedi gitti ben tabi ailemin yaninda bir şey diyemedim
Ailem gitti ben odamiza geçtim esimi bekliyorum
bu kez KV geldi ( eşimin adina ali diyelim)
"Aliyi dualiyorlar şimdi gelecek" dedi ben de tamam dedim
"abdestinizi alin tamam mi kizim" dedi
tabi bana geldiler artik, ben de tersledim
"tamam anne bunlari biz de biliyoruz zaten" dedim
O da "Bana da söyle dediler diye söylüyorum "
dedi gitti
şimdi size soruyorum bunlar normal şeyler mi ben mi abartiyorum tepki göstererek
benim annem, kiz kardeşim, teyzem, yengem yanimdayken bunlari söylemek erkek ailesine mi kalir ki biz zaten bir hafta birlikte yattik iki düğün arasında
15 gün geçti ama aklima geldikçe hala sinirleniyorum, zor toparlayip yazdim kusura bakmayin
bence denmemeli ya niye böyle mahrem şeyleri derlerki anlamam utandırırlar annesı olsada bu özel alana müdahale etmesini gerektirmez .Haklsınız zatn aksi durumda danışılır.Ki hiç hoş değil ama olan olmuş tavizler vermeyin başka burnunu sokmasın herseye15 gün önce düğünümüz oldu eşimin memleketinde
Bu iki düğün arasındaki bir haftayi da KV nin evinde kaldik ve birlikte yattik esimle
"ben herkesi evden gönderiyorum, siz rahatça şey yapin, iki rekat namaz kilin duanizi edin tamam mi kizim". dedi gitti ben tabi ailemin yaninda bir şey diyemedim
dedi gitti
şimdi size soruyorum bunlar normal şeyler mi ben mi abartiyorum tepki göstererek
benim annem, kiz kardeşim, teyzem, yengem yanimdayken bunlari söylemek erkek ailesine mi kalir ki biz zaten bir hafta birlikte yattik iki düğün arasında
15 gün geçti ama aklima geldikçe hala sinirleniyorum, zor toparlayip yazdim kusura bakmayin
Sizin Turkcede biraz sorun var sanirim,ben acardim acmazdim konu demedim ki
Aman Allahım yaradır oran ne yaa öğğğhh.. Ne bu ameliyat mııı???Ay cok sinir oldum su an resmen isguzarlik
Benim ailemle evlenirken hic boyle mevzular acilmadi
Ama dugun sabahi kv ye kahvaltiya gittik.kapidan herkez bizi yolcu ederken kv balayinda cok havuza denize girme mikrop kaparsin yaradir oran dedi
Ben esimin halasi kuzenleri yaninda dona kaldim.simdi diyorum keske tersleseymisim
Onlara neyse belki once birlikte oldunuz yada o gece olmayacaksiniz.insanlara ne yani
15 gün önce düğünümüz oldu eşimin memleketinde
dedi gitti
Nasıl yani düğün sabahı gitmiş? Kapıyı açmışlar mı? Valla anası düğün sabahı çıkıp bize gelse benden önce eşim çıkıp kapıdan kovardı adım gibi eminim..Toplum olarak meraklıyız böyle şeylere,özellikle yaşını başını almış teyzeler, erkek tarafı, ben otelde kalmasam evim ankarada olsa kv gelirdi belki sabah, eltimle yakın oturuyolar ona gitmiş çünkü sabah 9da
Keşke gitmeseymişsiniz düğün sabahı kahvaltıya falan.Ay cok sinir oldum su an resmen isguzarlik
Benim ailemle evlenirken hic boyle mevzular acilmadi
Ama dugun sabahi kv ye kahvaltiya gittik.kapidan herkez bizi yolcu ederken kv balayinda cok havuza denize girme mikrop kaparsin yaradir oran dedi
Ben esimin halasi kuzenleri yaninda dona kaldim.simdi diyorum keske tersleseymisim
Onlara neyse belki once birlikte oldunuz yada o gece olmayacaksiniz.insanlara ne yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?