eşimin ailesinden gerdek tavsiyeleri..

Yahu gidin rahatca sevisin demisler daha ne olsun?laboratuvar faresi mi insan mi bunlar?

Allah Allaaah laboratuvar faresi ne alaka? Olayı drametize etmek için ne kadar çaba sarf ediyorsunuz, laboratuvar fareleri böyle mi çiftleştiriliyor? Ev kalabalıkmış insanlar gitmiş ve o da rahat olun demeyi farklı dille söylemiş. Eğer yeni gelin çok rahatsız olmuşsa o evde ilk gecesini geçirmeyi kabul etmeyip gidip otelde kalaymış.

evlendiğim gün benim Annem telefonda söyleyecek oldu biliyorum ben onları sen merak etme annecim dedim
halbuki canım anam bilmiyordu ki kızı zaten o işleri çoktan halletmişti :)
çok rahatsız olurdum ben de böyle namaz kıl bilmemne yap denmesinden

Hahahayt çatlayacağım gülmekten. Siz rahatça şey ediverin, biz gidiyoruz Eyvallah hanımanne, sağ olasın sayende rahatça şey ederiz artık Diyemedin mi?Ek olarak besmelesiz şey etmeyin de demiş Çok komik ya Ciddi yorum yapayım diyorum bir gülme geliyor yok

Otelde kalmak bu durumda kesinlikle en iyisi, elin evinde nasıl rahat olunur ki, evde ister yalnız ol ister 10 kişi olsun, hadi gece evde yoklar sabah kaçta gelecekler, belki ben eşimle uzun uzun duş alıcam fingirdeşicem, ha geldiler ha gelecekler stresi libidoyu bitirir bi kere

Tamam da otelde kalmadi diye de boyle tavsiye mi verilmeli? Birsey demelerine gerek yok,kazik kadar insanlar herhalde ne zaman birlikte olacaklarini biliyorlardir ayrica soylemeye gerek yok.benim kv bana deseydi boyle birsey size ne derdim

Yorumunda kendin yazmışsın işte bel altı olan yeri, rahat şey yapın ne demek, yapmıcam belki niye taşa oluyo ki, zatwn otelde kalmamaktan hep bunlar

Hahh bende önceki yorumda bunu dedim, yani kalabalık bir evde ilk gece geçirilince bu muhabbet olacaktır, herkes yokmuş gibi davranıp susunca normal, birisi herkes gitti rahat olun demeye getirince mi anormal? Kadının pisliğine dediğini sanmıyorum belki saflıkla söyledi, rahat olun demek istedi, saçmalamış mı evet ama şu da var ki rahatsız olan ikinci günü çeker gider. O kadar kalıp haftalar geçince ayyy ne biçim muhabbet demenin mantığını anlamıyorum...

Ya ne işiniz vardı sabah şekeri gibi ilk sabah kahvaltıda Ben olsam gitmezdim yani, şimdi herkes kesin sevişmişlerdir gözüyle bakacağı için hem utanırdım hem de insan içine karışmak için erken bulurdum az baş başa kalırdım falan
Onun haricinde nereden biliyor senin kaynana şey olduğunu, belki yattınız uyudunuz. Düğün yorgunluğu ile olmayabilir, heyecandan şey olmayabilir ne bileyim yani bin türlü ihtimal var.

Zaten kalması sıkıntı orda haklısın

Isin en sacma kismi da o abdest namaz tavsiyesi zaten,sana ne benim inancimdan yani?benim de en rahatsiz olacagim sey bu olurdu sanirim

Tamam da otelde kalmadi diye de boyle tavsiye mi verilmeli? Birsey demelerine gerek yok,kazik kadar insanlar herhalde ne zaman birlikte olacaklarini biliyorlardir ayrica soylemeye gerek yok.benim kv bana deseydi boyle birsey size ne derdim

Eee işte sen rahatsız olur size ne derdin di mi, ya da rahatsız olur giderdin. 2 hafta kalıp sonra konu açmazdın sanırsam. Demek ki çokta rahatsız olmamış.

Eee işte sen rahatsız olur size ne derdin di mi, ya da rahatsız olur giderdin. 2 hafta kalıp sonra konu açmazdın sanırsam. Demek ki çokta rahatsız olmamış.
Ne zaman konu acacagini konu sahibi bizden ogrenmeyecektir sanirim,
Hep uc kurus otel parasi vermedikleri icin olmus bunlar o ayri

soylenende bisey yok yasli insanlar onlar, boyle gormusler buyukelrinden
ama senin ailenin yaninda de soylenmesi abes olmu$ bence
neyse geçmis gitmi$ takma kafana bunun içinde kv ne kin gutme yuvanda mutlu huzurlu ol .. saygini goster buyukelre onlarda severse sevmezse kendileri bilir

Eski insanlar yapıyor böyle Şeyler. Çok takılmamak Lazım. Kötü niyet Olduğunu sanmıyorum ama utandırmışlar sizi hoş olmamış tabi.

Benim kaynana da yeni evlenen kaynıma eltimin bekaretini sordu. Demek oluyor ki eşime de benimkini sormuş. Nasıl bu kadar laçka yüzsüz olunur anlamıyorum.İğreniyorum şu zihniyetten. Adet falan da değil bana göre evlenmeyi bilen gider doktora korunmayı da öğrenir dikkat etmesi gereken şeyleri de.

Toplum olarak meraklıyız böyle şeylere,özellikle yaşını başını almış teyzeler, erkek tarafı, ben otelde kalmasam evim ankarada olsa kv gelirdi belki sabah, eltimle yakın oturuyolar ona gitmiş çünkü sabah 9da

YA kız zaten gerilmiş iyice germenin alemi yok.. evet doğru değil evet patavatsızlık ama art niyet yok... eskiler böyle.. kimbilir o yazık insanlara ne tavsiyeler verildi.. yada onlar bilmem kaç kişinin arasında ilk gece stresi yaşadı.. banyo bile yapamadı.. biraz hoşgörü gösterin boşverin gitsin içinizde büyüttükçe gereksiz kin başlar sonrası herşeyin göze batması olur..

Ne zaman konu acacagini konu sahibi bizden ogrenmeyecektir sanirim,
Hep uc kurus otel parasi vermedikleri icin olmus bunlar o ayri

Sen açmazdın dedim, çünkü sen o anda konuşur çözerim sorunu dediğin için sonradan konu açmazdın dedim. Konu sahibi ya da insanlar istediği zaman konu açabilir, bunu sorgulamak bana düşmez...

Sen açmazdın dedim, çünkü sen o anda konuşur çözerim sorunu dediğin için sonradan konu açmazdın dedim. Konu sahibi ya da insanlar istediği zaman konu açabilir, bunu sorgulamak bana düşmez...
Sizin Turkcede biraz sorun var sanirim,ben acardim acmazdim konu demedim ki

Ben bekledim sabah gelecek diye, benim de eltime gitmiş çünkü.
Eşimin düğün öncesi verdiği tepki işe yaradı da gelmedi, ilk gelin olmamak iyi bir şey.

Ne görürlerse onu yapıyor büyükler.
Üzerinde durmayın, terslemeye de gerek yok ama net bir şekilde konuyu kapatabilmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…