Eşimin Ailesinden Nefret Ediyorum.

E kaç kere kredi çekecekmişsiniz öyle. Kendi üstlerine kredi çıkmıyor mu?

Birde esim faiz cekmem dedi. Babamdan aldik araba borcunu biz. Simdi babasinin alkol masrafi icin kredi cekecek beni ikna edecek olur. Bende dedim hani faize bulasmazdin ne oldu dedim. Isine geldigi gibi ya

Bende oyle (

Birde esim faiz cekmem dedi. Babamdan aldik araba borcunu biz. Simdi babasinin alkol masrafi icin kredi cekecek beni ikna edecek olur. Bende dedim hani faize bulasmazdin ne oldu dedim. Isine geldigi gibi ya
Faizsiz ev almana yardımcı olacak kurumlar var. Bide oradan borca girin, ev alın o zaman. Madem imkanı var eşinizin. İkinizden biri diğerini ikna edecek. O paralar borçlara gitmezse ailesne gidecek eşinizin.

Faizsiz ev almana yardımcı olacak kurumlar var. Bide oradan borca girin, ev alın o zaman. Madem imkanı var eşinizin. İkinizden biri diğerini ikna edecek. O paralar borçlara gitmezse ailesne gidecek eşinizin.

Arabanin borcunu babama verip bitirelim de oyle yapacagim zaten evliligim devam ederse. Hatta bir yilda onlara inat gezip tozacagim.

Maşallah ne diyeyim taktikleri bizde bekliyoruz :))
Kv saygısızlık etmedim. Şuan karşıma geçse konuşsa hakkımda varsayımları dışında hiç birşey sayamaz ama bende öyle delilli belgeler var ki anlatamam
Telefondaki her konuşmamız kayıt altına aldım. İki yüzlü davrandığını bildiğim için çok işime yarıyor. Tabi bundan kv nin haberi yok.
O rol yapan ve yalancı kadın durumunda.

Eşim olmadan yanıma geldiğinde bile telin ses kaydını açıyorum.

Korkuyorum kadından napayım yalancı iftiracı.

Su uc gunluk dunyayi evladina zehir ediyorlar gercekten. Ne kadar kotu kalpliler ya. Ne gerek var kizin gibi gorsen gelinini. Ogluna karsi savunsan hatta bazen.

Esiniz ne derse desin istediği kadar bunalima girsin bosverin.Bir sure sonra alişacaktir normale donecektir.Hem ne münasebet sizin helal kazancinizla sirf babasi diye onun haram borclarıni ödemek.Ailesini de uyarin benim helal kazancima göz dikmeyin diye.Bu sizin hakkiniz yani.

Böyle aile ile aranız bozuk olsa ne olur ki? Size faydadan çok zararı olur. Eşinin sana hatası yoksa neden boşanmayı düşüneceksin? Yardım etmezsiniz sadece yeme içmelerini karşılayabilirsiniz ama alkol kadın kız masrafını karşılamak zorunda değilsiniz

Esimin benim arkama saklanmasi cok dusunduruyir beni. Erkek gibi karsilarina cikip yok bende size yedirecek para diyemiyor. Karim verdirtmiyor yoksa ben veririm diyor

Esimin benim arkama saklanmasi cok dusunduruyir beni. Erkek gibi karsilarina cikip yok bende size yedirecek para diyemiyor. Karim verdirtmiyor yoksa ben veririm diyor
Yaptıgı yanlışın farkında değil mi? Babasına annesini aldatması için bi nevi para yardımı yapacak sonuç olarak. Çıkıp açık açık konuşması lazım tabiki. Eşim istemiyor veremem demek seni kötü gösterir. Hoş böyle aileye kötü gelin olmayı ben takar mıyım? Umrumda olmaz.

Nasil olsa gelinde calisiyor,ogretmen.bunlarin maaslari iyidir diyorlardir.oh ne ala memleket.bir oglunun maasi olsaydi bu kadar cesaret edebilurler miydi?bunlar nasilsa oder kafasi.size daha dogrusu sizin maasa guveniyorlar

Kotu gelin olmak benimde umrumda degil de. Esim iyi evlat olacagim diye onlara yalakalaniyor resmen. Bizimle alakasi olmayan bir borc.
Esim veremedik diye dramtiklestiriyir durumu

Kotu gelin olmak benimde umrumda degil de. Esim iyi evlat olacagim diye onlara yalakalaniyor resmen. Bizimle alakasi olmayan bir borc.
İyi anne babaya sahip olsa anlarım bu düşünceyi de bu durumda mantıklı gelmedi. Eşinin bu düşüncenin yanlış olduğunun farkına varması gerek. Bunu da nasıl yapacağını en iyi sen bilebilirsin.

kusuş dahi vermem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…