- Konu Sahibi heyozgurluk
-
Eşim beni anlamıyor
Daha 4 aydır evliyizz ama eşimin ailesinden nefret etmeye başladm
kaynanamlarla aynı bina da oturuyoruz ama ben bu durumdan memnun değilim
evlenmeden önce daha iyi derdim hep işten giderim yemeğimi yer evime giderim diye ama öyle değilmiş tabi
hiç alışamadım onlara hiç rahat edemedim yeni evliyim onların evde bişeyler yapmak sinirime dokundu ve eşime artık
kendi evimizde yemek yemeği teklif ett,m kavga gürültü de olsa kabul etti artık kendi evimizde yemek yapıp yiyoruz
bu biraz zor olsada bu sorun böyle çözüldü
ama dahası annemlere gidince babam benı yerimden kaldırtmaz annemler sofrayı kurar çay getirler falan
şimdi ben kaynanamlara gidince bana çay demle içelim demeleri zoruma gidiyor ben annemlerin evde yapmıyordum burdamı yapıcam diye kendi kendimi yiyorum kaynanamın bütün söyledikleri yaptıkları rahatsız ediyor benii
ve dahası ev için kredi çekmişlerdi eşimle konuştuğumuzda bizde üst katta oturalım ayda 600 tl veririz hem onlar zorlanmaz hemdee biz ev alana kadar idare ederiz daha sonrasında ev alırız demişti kabul ettim evet ilk ay böyleydi 600tl veriyorduk ve biz ev aldık ama daha bitmedi ağustosta biticek ben oraya geçmek istiyorum ama eşim annemlerin borcu var 3 sene sonra biticek ben onları nasıl
bırakıp gideyim diyo ve artık ailesine ayda 1 000 tl veriyor bizimde borcumuz var bizde yetemiyoruzz ben dışarıya çıkalım deyince yorgunum yada paramız yok deyip geçiştiryor benıı ama annesi kredi için 1 000 tl ver deyince veriyor sinirime dokunuyo bu durum ne yapmam lazım
hizmetçiymişsin gibi bi edayla söylediklerinde evet insanın sinirine gidiyo, bu tarz konuları okuyunca farklı bi ile gideceğim için seviniyorum, keşke sende aynı binada oturmayı kabul etmeseydin şimdi nasıl olsa gelinde çalışıyo diye aldıkça alacaklar, ben bu tarz aileleri anlayamıyorum her türlü maddi işleri için oğullarının evlenmesini bekjleyenleri yani, amaç ya gelinden takıları almak ya da nasılsa 2 maaşları var diyip yolmak galiba
aman canım sende en baştan konuş evleneceksen isteyemesinler öle zırt pırt para
sen istesende istemesende verecek annesi istemişse eğer çalışıyorsan maaş kartını verme ve birikim yap.ben kartı kaptırdım şimdi kurtaramıyorumda.
biz evi şarka kurucaz zaten, bide 4 aylık nişanlım aynı zamanda 9 yıllık sevgilim olduğundan dolayı birbirimizi iyi tanıyoruz sağlık sorunu olur vs para verilir ama kusura bakmasınlar ama bu tarz şeyler için ne kendi aileme ne de eşimin ailesine para vermem
bence bi an önce eşini ikna et ve onların yanından kurtul derim canım yoksa onlar sizi sömürmeye devam ederler sen eşine de bakalım birazda benim aileme yardım edelim diye bak o zamna nasıl sinirleniyor rabbim yardımcın olsun canım.
kızlar yolun başında nişanlılarınızın ağzından girip burnundan çıkıp işve cilve naz artık ne gerekiyosa yapıp ailelerin yanında yöresinde oturmamaya ikna etmeniz gerekiyo, benim anneminde kaynanavari hareketleri oluyo bazen ailemede yakın oturmak istemezdim ankarada kalsam, ne kadar uzak o kadar iyi, isterse melek olsunlar dip dibe olunca işin rengi değişiyo
kızlar yolun başında nişanlılarınızın ağzından girip burnundan çıkıp işve cilve naz artık ne gerekiyosa yapıp ailelerin yanında yöresinde oturmamaya ikna etmeniz gerekiyo, benim anneminde kaynanavari hareketleri oluyo bazen ailemede yakın oturmak istemezdim ankarada kalsam, ne kadar uzak o kadar iyi, isterse melek olsunlar dip dibe olunca işin rengi değişiyo
keşke evlenmeyip hep annenizin evinde el bebek gül bebek dursaydınız.sizi hiç mi uyaran olmadı,kızım evlenince böyle devam etmez diye.Eşim beni anlamıyor
Daha 4 aydır evliyizz ama eşimin ailesinden nefret etmeye başladm
kaynanamlarla aynı bina da oturuyoruz ama ben bu durumdan memnun değilim
evlenmeden önce daha iyi derdim hep işten giderim yemeğimi yer evime giderim diye ama öyle değilmiş tabi
hiç alışamadım onlara hiç rahat edemedim yeni evliyim onların evde bişeyler yapmak sinirime dokundu ve eşime artık
kendi evimizde yemek yemeği teklif ett,m kavga gürültü de olsa kabul etti artık kendi evimizde yemek yapıp yiyoruz
bu biraz zor olsada bu sorun böyle çözüldü
ama dahası annemlere gidince babam benı yerimden kaldırtmaz annemler sofrayı kurar çay getirler falan
şimdi ben kaynanamlara gidince bana çay demle içelim demeleri zoruma gidiyor ben annemlerin evde yapmıyordum burdamı yapıcam diye kendi kendimi yiyorum kaynanamın bütün söyledikleri yaptıkları rahatsız ediyor benii
ve dahası ev için kredi çekmişlerdi eşimle konuştuğumuzda bizde üst katta oturalım ayda 600 tl veririz hem onlar zorlanmaz hemdee biz ev alana kadar idare ederiz daha sonrasında ev alırız demişti kabul ettim evet ilk ay böyleydi 600tl veriyorduk ve biz ev aldık ama daha bitmedi ağustosta biticek ben oraya geçmek istiyorum ama eşim annemlerin borcu var 3 sene sonra biticek ben onları nasıl
bırakıp gideyim diyo ve artık ailesine ayda 1 000 tl veriyor bizimde borcumuz var bizde yetemiyoruzz ben dışarıya çıkalım deyince yorgunum yada paramız yok deyip geçiştiryor benıı ama annesi kredi için 1 000 tl ver deyince veriyor sinirime dokunuyo bu durum ne yapmam lazım
sana hak veriyorum canım aynen öle keşke geçmişe dönüp dediğin gibi nişanlıyken hatta sevgiliykn bazı şeyleri kafasına oturtsaymışı o zamanlar farklı oluyor işte bilemiyorsun ki.
keşke evlenmeyip hep annenizin evinde el bebek gül bebek dursaydınız.sizi hiç mi uyaran olmadı,kızım evlenince böyle devam etmez diye.
netse inşallah eşiniz ikna olurda evinize taşınırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?