• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesinden nefret ediyorum

ahh arkdaşlar yine kaynanam herşeye alışmışken yinee karıştırdı aklımı:(
eşime en son boşanalım demiştim bi kaç gün konuşmadık ama barıştık tabi ve burda anlattığımın bi kısmını anneme de anlattım para konusunu annemde boşver annesi babası yardım edicek tabi idare et çok takma kafana vs vs bişeler beni ikna etti bende daha ılımlı yaklaşmaya başladım arada şakayla karışık laf atıyo bana bende arada şakayla karışık söyledim bişeyler takmıyorum aman deyip geçiyorum iyi de gidiyodu bi gün pırasa yapmış ben her akşam onların kapısına vururm ben geldim diye o akşam yine vurdum ben pırasa yaptım dedi bunu götür dei bende başka ne yaptın diye sordum baska bişey yapmamış bende ozaman yanına bişeyler yapıp getiririm dedm neyse yemeği yaptım götürdm 2.gün yine aynı kapıyı vurdum o günde ıspanak yapmış yanına ne yaparsan ben biraz görümcene alırım dedi o ıspanak sevmiyo dedi yine bişey yapmamış ben yine çok yaptım herkez için onu yine götrdm 3.gün yine aynı 4.günde ben çorba yaptım al sen bu mantarı sote yap deyince sinirlendim aslında emir vaki gibi ama aslında benım de işime geliyo tek yemek yapıyorum falan iyidi ctesi günü k.v ablası ve onun gelini geldi bana ev görmeye k.v ablasına bizi anlatıyo benim çok iyi olduğumu anlatıyo gözü tok hiç para lafı etmiyo nasıl edimki sanki bi gün bana söylemiş ya sizde yeni evlisinz ama bizde bu ara sıkışığz biraz idare et falan yok benı umursamıyo ama anlattıklarına düşündüklerine çok sinirledm eşimin 1 250 tl aldığını sanıyo k.v diyoki 1000 tlsini bana veriyo ona 250 tl kalıyo gelinimde borçları var onları ödüyo falan ya madem sen bu kadar aldığını biliyosun hiç mi düşünmüyon bunlar bu kadar az parayla nasıl geçiniyolar diye neyse kaynım evlenene kadar hiç biyere çıkmak yokmuş zaten o evlenene kadar borç da çok azalıyo zaten ondan sonra ben niye çıkayım ordan oturum orda hem borcunu ödemişim orda benımde hakkım var kedni evimide kiraya veririm bitmiş olucak zaten daha raht ederim ama öyle değil resmen siznile işim bitiyo ozaman size güle güle ben yine borç içinde kalıcam onlar raht edicekler bu olaydan bi kaç gün önce eşim rahatsızlandı gece acile götürdük k.v k.b kaynım bide ben apar topar gittk hastaneye hiç birisi ben gittim para ödüyorum k.v yanımda falan ya hiç birisi demdiki sizin paranız varmı bişeye ihtiyacınız varmı o an belki benim yoktu hiç sormadılar bile eşimle 15 20 gündür okadar güzel anlaşıyoruz ki çünkü ben ailesinın yaptıklarını falan hiç söylemedm çok mutluyuz böyle geceleri bile uyandığımda sarmaş dolaş uyuyo oluyoruz ama önceden böyle değil o yatağın bi başında ben bi başımda
şimdi konuşmk istiyorum onunla yine ailesi onu hiç düşünmüyor 250 tl bile onlara yeter diye düşünen bi k.v var nasıl anlatcm yine ailesini savunucak yine biz kavga ediceğiz nasıl bi çzöüm bulmam lazım

Back