• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesinden nefret ediyorum

Madem öyle yapmak isteyipte yapamadığımız ihtiyaçlarınzdan bahsedin eşinize . . Bu ay şunları alalım .Bunu illaki almam gerek diyin .:ssz:
Birde bana kalırsa hatayı başta yapmışsınız . . Evi olan insana kirası falan yoksa 600 tl vermede neyin nesi . .Oraya gidince 3-5 bişey alırsınız ara sıra harçlık koyarsınız cebine yada nebilim faturalarını ödeyebilrsiniz bazen ama maaşa bağlamak çok saçma
ayrıca eşinize ev değiştrme fikrinizin sebebini ailesinden uzaklaşmk olduğunu ima yada belli etmemeye çalışın . İnşalalh herşy istediğiniz gibi olur

keşke evlenmeyip hep annenizin evinde el bebek gül bebek dursaydınız.sizi hiç mi uyaran olmadı,kızım evlenince böyle devam etmez diye.:34:

netse inşallah eşiniz ikna olurda evinize taşınırsınız.:50:

ben bi kere sinir olmuştum bu konuya, nişanlımlara oturmaya gitmiştik annem babam ben, daha oturalı 2 dk oldu ki yclozl hadi sen gelde bana yardım et dedi, yani sen bi git mutfağa ben zaten peşinden gelicem, ev sahibesi sensin ben bilemem ki servise ne zaman başlıcaksın, çayı koydun mu yeni mi koycaksın, koyduysan demlendi mi vs, o şekilde söyleyince anneme babama mahçup olmuş gibi hissettim kendimi, bakın sizin kızınız söylenmeden bişey yapmıyo der gibi oldu

aslında çokta farklı olmuyo kızlar az çok adamlar sinyal veriyo ana kuzusu mu sinirli mi vs, belkide biz kabul etmek istemiyoruz hepimiz yaşadığımız aşkı farklı ve tükenmez sanıyoruz

evet öle tabiki konduramıyoruz ama bellide olmuyor çoğu şey benim eşim örneğin melekti bir dediğim iki edilmezzdi romantik düşünceliydi ama şimdi bakıyorumda hayatım pişmanlıklarla dolu.

çokkkkkk ben eşimi ilkokul 4.sınıftan beri tanıyorum sınıf arkadaşımdı ve ben onun ilk aşkıydım aynı mahallede yan siteden komşuyduk şuan 23 yaşındayım yani 12 13 senelik geçmişimiz var.

bende şapa oturabilirim yani :1:
şaka bi yana kızlar olmuyosa zorlamayın yaa valla, bazen kendime herkese boşan diyosun bu ne yahu diye kızıyorum ama napıyım yani bu entrikalarla uğraşmak niye

Madem öyle yapmak isteyipte yapamadığımız ihtiyaçlarınzdan bahsedin eşinize . . Bu ay şunları alalım .Bunu illaki almam gerek diyin .:ssz:
Birde bana kalırsa hatayı başta yapmışsınız . . Evi olan insana kirası falan yoksa 600 tl vermede neyin nesi . .Oraya gidince 3-5 bişey alırsınız ara sıra harçlık koyarsınız cebine yada nebilim faturalarını ödeyebilrsiniz bazen ama maaşa bağlamak çok saçma
ayrıca eşinize ev değiştrme fikrinizin sebebini ailesinden uzaklaşmk olduğunu ima yada belli etmemeye çalışın . İnşalalh herşy istediğiniz gibi olur

evet söyledim bir ssürü eksiğim var dedim kredi kartı verdi bana bir sürü şeyler aldım
ama yine eşim sıkışıcak yine benden para rica edicek bakalım bu ay nasıl olucak onlarda evlerini yeni aldılar 2 katlı ev aldılar
kredi ödüyolar en basta anlaştık kira yerine onlara 600 tl ödiceğiz dedik ama işler değişti tabi şimdi
başı sıkışınca hemen oğluna geliyo oğlu gelicek tabi ama bizimde kendimice göre ihtriyac ve giderlerimz var
ne yapıcağımı şaşırdım

bende şapa oturabilirim yani :1:
şaka bi yana kızlar olmuyosa zorlamayın yaa valla, bazen kendime herkese boşan diyosun bu ne yahu diye kızıyorum ama napıyım yani bu entrikalarla uğraşmak niye

aynen öle tatlım ben yaşadıklarıma bile inanamıyorum bi insan bu kadar mı değişir hayatın bu kadar mı alt üst olur bilemezdim ama şuda var kolay olmuyor boşanmak.

aynen öle tatlım ben yaşadıklarıma bile inanamıyorum bi insan bu kadar mı değişir hayatın bu kadar mı alt üst olur bilemezdim ama şuda var kolay olmuyor boşanmak.

büyük konuşmak istemiyorum ama ben boşanırım, bi tane ömrüm var onuda heba edemem, zaten deli divane aşıkta olsam böyle erkekler benim midemi kaldırıyo, hep yazıyorum bi daha yazıyım bu benim sloganım gibi oldu evlenme çağına gelmiş insanlar plesentadan kopacak.

aslında boşanmayı düşünmüyo değilim ama cesaret edemiyorum daha 4 ay olduu bu akşam gidip konuşacağım eşimlee
bakalım ne olucak

esın tek cocuk mu.eger oyleyse o evde sıze kalacak bı gun en azından boyle dusunup rahatlamaya calıs.bu ne yaa oglunun evlenmesını bekledıler ev alıp borca gırmek ıcın.ben hos karsılamadım bu durumu

çok sinir bozucu şeyler bunlar canım anlıyorum seni...
valla allah yardım etsin...
insanları değiştirmek mümkün değil ne yazıkki....

esın tek cocuk mu.eger oyleyse o evde sıze kalacak bı gun en azından boyle dusunup rahatlamaya calıs.bu ne yaa oglunun evlenmesını bekledıler ev alıp borca gırmek ıcın.ben hos karsılamadım bu durumu

hayır değil 3 erkek kardeşler eşim bu nu şakyla karışık annesine söylemişti
ben gidicem ama benım burda hakkım var dedğinde annesi gidine daha burda hak falan yok demişti
yanı gidince orası yine onlara kalıcak

niye bu kadar cesaretsiziz biz ya:(boşanamıoz bile:(4 ayda boşanmayı düşünmek ne kadar acı verici değilmi?

ben boşanıyorum hemde 2 ayda hoş benim sorunlarım çok başka ama benzer olan bişey var
eşimin beni ailesine gerekirse zorla götürüp orda kalmamı istemesi...bu erkekler hep aynı benim ailemide evden kovdu tabi...

aslında anelerimizz doguruyor bizi neden onlarda aynı intizam gösterilmiyor her gelen anesine iş yapmaz dinlenmek için gider çünkü o anemiz validelerde bir dakaa oturturmazlarr hep görev sanki dünyayı kıurtarcakalr pessssss apartmandan başka bir sokaga taşınınn bence

Back
X