Çıkacağınız ev, Onların evleri mi. Çok sorun yaşadınsaniz, kirasini kendiniz ödediginiz bir eve çıkın.
Evet oyle ama esim icin uzuluyorum.
Yok ayri oturuyoruz zaten ama ben ailemden uzak oldugum icin beni ezmeye calistilar her seyi laf ettiler susmadilar. Ve tasinmak istiyorm artik cunku zaten tum aile sirt cevirmis durumda bilmedigim sebelerden dolayi
Nasi yani onlardan mi ev isteyeceksiniz? Yani siz bize ev verdiniz ama size yakin oldugumuz icin karim tasinmak istiyo bize 1.5 saat mesafedeki evi verin mi diyecek ailesine kocan?
1,5 saat uzakta olan ev kimin.
yaa benı tasınacagım dıye evlatlıktan reddeceklerse ben onları aılelıkten redderım nasıl anne baba onlar evlatlarının mutlulugunu degıl de kendı egolarını dusunuyorlar esının yerınde olsam oyle bısey yapsalar evınızı de ıstemeıyorum sızı de ıstemıyorum bır daha benım yuzumu goremeyeceksıız der alır karımı kapıyı carpar gıderım
Simdi iste ben vicdan azabi cekiyorum anlatamam size.
su an vicdanim rahat degil
sen soyle kulagına su kaçır bır anne baba cocugu tasınacak dıye reddetmez sen hırsızlık yapmadın adam oldurmedın namussuzluk yapmadın anne baba once evladını dusunur bak ben hamıleyım daha karnımdakı fasulye kadar bısey sımdıden onun mutlulugu ıcın daha ıyı yasaması akademık egıtımı dını egıtımı ıcın neler yapıcam nasıl yapıcam dıye dusunuyorum onlar cocukları ıcın ne yapıo bunları soyle esıne hatta eger sana kızmayacaksa kk da konu actım kadının bırı bu yorumu yaptı dıye yukardakı yorumumu goster oyle sey olmaz dık durmak lazımEvet ama oule dusunmuyo iste esim
Simdi ailesiyle kotu olursa kendimi suclu hissedecem belki esimde beni suclar sirf sen tasinmak istiyosun diye boule oldu diye. Birazdan konuya girecek beni bile okadar korkutmuslarki kalbim atiyo titricem nerdeyse
Bütün nedenleri bütün sonuçları ben hep bir köşeye koyarım, vicadnım iç huzurum yerinde değilse mutlaka yanlışlarım vardır diye düşünürüm. Çünkü insanın en büyük yargıcı iç sesidir, vicdanıdır. konuyu ve detayları hatta hiçbir şeyi bilmiyorum ama şu vicdanınızın rahatsız olması pek hayra değil gibi.
Kimsenin kira baskalarindan ne bizim ne ailesinin nedenki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?