- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Yazık ya, koca adamım kendi karar verebilme özgürlüğü yok demekki.
Bence sen çook haklısın arkadaşım, tüm suç eşinde, keşke sen gitmeseydin kendi aralarında halletselerdi sende bu çirkinliklere dahil olmasaydın.
Yazık ya babacığınada adam en doğal hakkı olan kızını korumak kollamak isterken ne ahlaksızlıklara mağruz kalmış. Allah hakkında en hayırlısı nasip etsin canım
Eşinin nesine yazık arkadasım?Allah razi olsun. Babam kizip bidaha oraya gitmiceksin yeter der diyede korkuyorum. Esimede yazik ama iste .. Pfff sabrini tasirdilar babamin sonunda
Inşallah öyle birşey olmaz canım. En önemlisi ne olursa olsun eşin ile dik durun ezik olmayın kararlarınızın arkasında durun birey olduğunuzu ıspalayan duruşunuz olsunAllah razi olsun. Babam kizip bidaha oraya gitmiceksin yeter der diyede korkuyorum. Esimede yazik ama iste .. Pfff sabrini tasirdilar babamin sonunda
Canım babanada söylersin ben kocamı sevıyorum dıye ayırmazki önemli olan senin
eşinle anlsşman
Affedersin de bi tek sizin söz hakkınızyok Canım evliliğinizde ağırlığını koysun sende kocanda bu kadarda olmaz iyice ezik bulmuşlar siziKaynim babama demis ben olsam bosarim bosansinlar gibisine konusmus yani. Babamda diyo kocan tasinirsa ne ala yoksa orda birakmam seni daha fazla. Hep kotulemisler beni
Eşin bencede çok haklı. Neden hemen arayıp babana anlatıyorsun ki?Pff kizlar napacam esim bana kizdi aileme dedim diye. Halbuki hep ailesi yapti etti ailem karismadi bu tasiran damla oldu babam icin..
Evet oyle ama esim icin uzuluyorum.
Yok ayri oturuyoruz zaten ama ben ailemden uzak oldugum icin beni ezmeye calistilar her seyi laf ettiler susmadilar. Ve tasinmak istiyorm artik cunku zaten tum aile sirt cevirmis durumda bilmedigim sebelerden dolayi
Böyle bir mevzudan sütünü helal etmeme gibi bir hakkı olamaz annenin. Dinen hiçbir geçerliliği yok yani. Ne düşünürlerse düşünsünler. Şimdi ben doğurdum çocukları diye ömür boyu tepelerinde faşistlik yapma hakkım mı oluyor yani. Yalnızca ve yalnızca kendi huzurunuzu düşünün.Iste evde teror estirdikleri icin korkuyoruz. Annesi sutunu helal etmediginden kac gece basinda beklediginden falan bahseder.
Zaten ev bizim bi faydalari yok. Mesele izin almak. Cunku dusundukleri ogullarini onlardan sogutmak istiyomusum pff
Böyle ana kuzusu erkekler benden uzak olsun. Uzaklarda zatenKizlar esimle oturdugmuz yerden tasinma karari aldik. Daha dogrusu ben direttim ailsi evlendigimizden beri huzur vermedigi icin. Simdi bi ev var ve bize verecekler buraya bi bucuk saat uzaklikta. Ailesine soylemek icin geldik ve vicdan azabi cekiyorum. Esim cok kotulendi hani ben bile heycanliyim onu dusunemiyorum. Cunku ailesi izin vermicek. Esimin korkulari abarti beni evlatliktan red ederler eskisi gibi gormezler diye korkuyo. Korkularimiz var soylemek icin cunku evlendgimizden beri esime baski yaptilar kizdilar bagirdilar cagirdilar ozellikle ailesi ondan tepkilerinin. Agir olacagini biliyoruz.
Simdi iste ben vicdan azabi cekiyorum anlatamam size. Sanki esimin ailesiyle arasi acilmasi icin bi sebebim ama gercekten rahat huzur vermediler ki koy gibi biyerde yasiyoruz vs vs
Kiyamiyorum esime kendimi cok kotu biri gibi hissediyorum su an vicdanim rahat degil. Ailesi okadar sey yapip soylemesine ragmen ben kotu olamyorum diye dusunuyorum. Ev icin sevinmem gerekirken pfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?