Arkadaşlar 5 aylık evliyiz eşimin ailesiyle en başından beri aramda büyük bir soğukluk var. Çok farklı kültürlere sahibiz. Hiç bir şeye faydaları olmadı eşim tek başına krediylede olsa evini aldı istediğim her şeyi düğünümü çok güzel yaptı. Ama kayınvalidem çöp bile yapmadı zaten aşırı cimriler ailecek bana nişan alışverişi düğün alışverişi falan hak getire bi ara bana düğüne yakın geceliğini al parasını veririm dedi dalga geçer gibi paranın lafını bile yapmadı üstüne yattı babamın kartından almıştım babam ödedi geceliğin parasını bile. Benim ailem Allah bin kere razı olsun her şeyin en iyisini fazla fazla eksiği bırakın extra olanları bile aldı robot süpürgeme kadar. Beni nişanlıyken bir kere bile davet etmedi çağırmadı kayınvalidem. Eşimle nişanlıyken bunlardan kaynaklıda çok kavga ettik mesela. Eşimin en büyük kusuru ailesine bi noktada toz konduramıyor resmen onları gerçekten iyi ve yanlarında görüyor. Ama eşimi ne kardeşleri ne ailesi zerre kadar önemsemiyor lafta çok güzel seviyor gibi yapıyorlar eşimde buna güzel kanıyor. Şimdi evliyiz ilk zamanlar hiç öyle gelme gitme istekleri olmadı çünkü köydelerdi. Neyse geldiler artık yavaştan başladı. Pazar günü onlardaydık sabah gittik akşama kalın mangala dediler eşimle konuştum bugün pazar ya arkadaşlarla yada birlikte vakit geçirelim dedim sağolsun reddetmedi atlattık çıktık sonuçta ta sabahın 10ndan akşamın 10na kadar kalmak zorunda değiliz. Neyse dün beni aradı çaya gelicektik diyor. Yahu ben yeni evliyim sonuçta pazar günü görüşmüşüz zaten evdeki bekar çocuğunu kocanı alıp bana gelmenin anlamı ne . Arkadaşlarımız bizdeydi misafirm var dedim tamam dedi kapattı. Eşimin ailesinden zerre kadar hoşlanmıyorum sülalecek böyle sürekli birbirlerne girme çıkma huyları var. Birde biraz yakın oturuyoruz otobüs mesafesi yürüyerek gelemez ama arabayla 10 dk. Korkuyorum sürekli gelmek ister diye . Zaten ne zaman gitsek sürekli sizi özledim her gün gelin diyor bıktım artık. Eşim esnaf ve genelde işi öğlenden sonra başlıyor akşama kalıyor Allahtan en büyük kozum bu geç gelmesi ama bilmiyorum kayınvalidemin beni araması bile rahatsız ediyor. Birde nişanlıyken beni gelinden saymadı bi kahveye çağırmadı şimdi gelini oldum
onların kafasında evlendi bizim oldu kafası var