• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinden soğudum

Ben doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
kocan iyi sana katlanıyor benimki beni kapı önüne koymuştu bunu yapsam

şimdiden sinir olduysanız ayrılın gitsin.
yıllarca sizin kaprslerinizi eşiniz nasıl çekecek ,ALLAH sabır versin.
daha dün bir bugün iki,ne sıkılması yaa.
bazı kadınlara da akıl sır erdiremiyorum.
aile gelmesin gitmesin ,laf etmesin ,kocaları dibinden ayrılmasın
ne oluyor anlamıyorum,kendinize süs köpeği mi arıyorsunuz?

Şöyle söyliyim misafire lafım yok tabiki hasta ziyareti ine gelinir ama misafirler hem elleri boş geliyor hem de çok uzun saatler kalıyorlar yemek bekliyorlar hatta yatıya kalanlar oldu ve evde sadece kadın olarak eltim ve ben vardık çok zorlandık o daha uzun yıllık evli daha tecrübeliydi ama kötü zamana da denk gelmesi ve işte balayı zamanına denk gelmesi kötü oldu. Ve ben tesettürlü biriyim ev erkek doluydu ne rahat tuvalete gidebildim ne kişisel ihtiyaçlarımı karşılayabildim. Zar zor annemlere gittim o da ertesi gün geleceğim sözüyleydi. Kendimi fazla baskıda hissettim bu da beni kötü etkiledi. Ve hala balayı için beklentiye girdiğimde eşim bana anlayışsızsın diyo bu beni üzüyor daha ne yapabilirdim daha 1 aylık evliyken oldu bunlar.
anlayışsızsın pampa ama

Ya şöyle benim hep en büyük hayalim balayına gitmekti düğünden falan daha önemliydi hevesliydim hazırlık yaptım tam 2 gün öncesine bu olay oldu. Her an herşey olabilir lafım ona değil bende travma oluşturdu bu ve onların evinde o zorlu durumla birleşince panik atak tarzı bişe geçirdim ondan sonra içten içe onları suçladım istemsiz ve soğudum gidince tekrar o zamanları hatırlamak da korkutuypr olabilir
Ne kadar bencil insanmışsınız kendi aileniz kaza geçirse ve eşiniz bunları dese kıyameti koparırsınız ama eş ailesi olunca soğudum oluyor.İnsanlar kaza geçirmiş yazık eşinize acıdım.
Napmalıydı sizce annesini o halde bırakıp balayı mı yapmalıydı.
Eşinizin yerine kendinizi koyun kendi anneniz aynı durumda olsa ve eşiniz balayına gidemedim diye böyle düşünseydi napardınız.

Son düzenleme:
Ne kadar bencil insanmışsınız kendi aileniz kaza geçirse ve eşiniz bunları dese kıyameti koparırsınız ama eş ailesi olunca soğudum oluyor.İnsanlar kaza geçirmiş yazık eşinize acıdım.
Of güzel bir tavsiye vermeyecekseniz yazmayın bencil tarzı suçlayıcı laflar Bişey değiştirmez

Ben Bi olaydan bahsetmiyorum ki süreçin bana olan etkisinden bahsediyorum. Belki bu kadar yeni olmasaydı bu kadar sarsmazdı
siz niye evlendiniz ki bu adamla .hayatiniz boyunca sizin istediginiz gibi bir evlilik olmayacak ki bu . tek normal maasla ,aileden gelen yok ,ustune cocuk olunca maddiyat zaten darlicak .

Ben Bi olaydan bahsetmiyorum ki süreçin bana olan etkisinden bahsediyorum. Belki bu kadar yeni olmasaydı bu kadar sarsmazdı
O insanlar eşinizin ailesi annesi babası.
Eşiniz istermiydi böyle olsun bunu düşünün.Bu şekilde devam ederseniz evliliğinizde büyük problemler çıkar.Daha yeni evlisiniz alışma sürecindesiniz.Umarım bunları eşiniz bilmiyordur.Biliyorsa daha evliliğe alışma sürecinde kendi elinizle evliliğinizin dibine dinamit koymuş olursunuz.
Bu düşünceler eşinizi sadece sizden değil ailenizdende inanılmaz soğutur.O benim ailem için böyle yapıyorsa bunları düşünüyorsa ben niye onun ailesine değer vereyim olayına dönüşür.Yarın ailenize birşey olsa önünüze gelir bunlar
Sizce bunun sonu nolur

Son düzenleme:
Ben doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
Ne mıymıysınız yahu. Gitmeyin onlar da sizi seviyordur zaten

Şaka gibisiniz gerçekten anneniz kaza geçirse aynı şeyleri eşiniz söylese korkunç tepkiler verip aile evine dönerdiniz
İnşallah bu düşünceleriniz şakadır çünkü size yapılan ya da söylenilen herhangi bir hakaret kavga bir şey yok sadece kaza geçirmelerine mi bu kadar hırslandınız
Biraz vicdan yahu.

Back
X