Eşimin ailesine bağlılığı ve beni değersiz görmesi:(

Karar senin. Bu duruma katlanabilir misin sen bilirsin. Sevgisiz, anlayissiz bir sekilde. Sanki senin gitmeni bekliyor. Sen gitme. O bitirmek istiyorsa o gitsin. Hic degilse cocugu icin yapsin bunu.
Acaba olabilirmi benim gitmemi bekliyor olabilirmi ?bana dün diyorki biraz ailenin yanına git özlem girsin araya evlenen birçok kadın boyle arada gider ailesine diyor benden sıkılmış gibi konuşuyor bende dedimki tmm ben giderim ama cocugum çıkış yapamaz onun işlemleri olsun gidicem tabi demiyorumki dönmeyeceğimi birdaha eşim 1,2 haftalığına git diyor ama oyle olmicak dönmicem

Neden sen gidiyorsun? O gitsin gitmek istiyorsa.
Burada bir konu vardi hatirliyorum. Bir adam esini anneni ozlemissindir diye annesine gonderiyor, operek otobuse bindiriyor. Birkac gun sonra da kiyafetlerini gonderiyordu. Kadin evine dondugunde evinin bosaltildigini gormustu ve nosanma davasi acmisti adam yanlis hatirlamiyorsam ve beni terk edip annesine gitti demisti.

Ben olsam acik acik konusurdum. Derdim ki " amacin bitirmek sanirim. Cunku bitmesi icin herseyi yapiyorsun, ama son noktayi benim koymami bekliyorsun sanirim. Bosanmaksa amacin, gitmek istiyorsan gidebilirsin. Ben bir yere gitmiyorum evim burasi. Seni de zorla tutmuyorum. Gitmek isteyene gule gule, kapi orada."

Yaaa..
Konuşma yaptık az önce cevabı araya uzaklık girip özlem girmesiymiş ve gidince bitirmiyoruzki diyor sadece biraz uzaklaşalım birbirimizden diyor tmm dedim ama gidicem dönmicen artık onu istemiyorum bizim evliliğimiz bitmiş aynı evi dahi paylaşmak istemiyorum ama cocugumun işlemlerine kadar mecburum.Bana demin afedersiniz ama dediki o kadar soğudumki sana kaç gündür dokunmuyorum ve çıldırdım resmen içim içimi yedi daralıyorum kendimden utanıyorum allaha dua ediyorum çıldırmadan gidiim burdan diye

şikayet et ne olmuş:) cocukmusun sen cok ciddiye alma burasını başka uğraşılar bul kendine

Biraz kafasina göre yasicak gününü gün etcek sonra size geri döncek. Evlilikte biraz ayri kalalim özleyelim olur mu ya siz bu adami resmen tepenize cikarmissin ben size söyleyim bu adamdan hic bir cacik olmaz anca kendinizi yipratirsininiz tekmeyi basin burnu sürtsün ailesinde mi kaliyor kimde kalirsa kalsin.

Tabi amacı beni gönderip istediği gibi takılacak birkaç hafta sonra canı isticek gel.evet ben şımarttım çünkü sevgimi cok belli ettim cok el üstünde tuttum huzursuzluklara ramen sabrettim gitmedim ondan boyle kendinden emin.sevgim cok azaldı sonumuzda yok onu ailesiyle teke tek bırakıcam ona yeter zaten ailesi olsun.yani benim gitmem hayatında eksiklik olurmu ondan bile şüpheliyim o kadar kendimi değersiz görüyorum gözünde

aynı benim eş,m değişmez

2018 den beridir yazmışsınız eşiniz hep aynı kafada gitmiş ama gitgel yaparak sizi oyalamış. Bu noktada neye öncelik vermeliyim ne yapmalıyım noktasında kafanızın karışması çok normal.

Sizin yerinizde olsam en büyük önceliği çocuğunuzun yasal haklarına verirdim. Madem ki bu evliliğin uzun vadede yaşaması zor, muhtemel boşanma durumunda avantajlı hale geçmeniz lazım.

Sizi evden göndermesinde iyi niyet göremiyorum, sonuçta sizi terketti gibi gösterip bir anda boşanma davası açabilir, evi boşaltabilir, kadın getirebilir vb. Kafasında bir plan var ve size söylemiyor. Uzman bir avukata danışıp yasal haklarınızı öğrenin öyle hareket edin derim.

Yanlış anlamayın dava açın demiyorum ama haklarınızı da bilin. Unutmayın söz uçar yazı kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…