- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Acaba olabilirmi benim gitmemi bekliyor olabilirmi ?bana dün diyorki biraz ailenin yanına git özlem girsin araya evlenen birçok kadın boyle arada gider ailesine diyor benden sıkılmış gibi konuşuyor bende dedimki tmm ben giderim ama cocugum çıkış yapamaz onun işlemleri olsun gidicem tabi demiyorumki dönmeyeceğimi birdaha eşim 1,2 haftalığına git diyor ama oyle olmicak dönmicemKarar senin. Bu duruma katlanabilir misin sen bilirsin. Sevgisiz, anlayissiz bir sekilde. Sanki senin gitmeni bekliyor. Sen gitme. O bitirmek istiyorsa o gitsin. Hic degilse cocugu icin yapsin bunu.
Neden sen gidiyorsun? O gitsin gitmek istiyorsa.Acaba olabilirmi benim gitmemi bekliyor olabilirmi ?bana dün diyorki biraz ailenin yanına git özlem girsin araya evlenen birçok kadın boyle arada gider ailesine diyor benden sıkılmış gibi konuşuyor bende dedimki tmm ben giderim ama cocugum çıkış yapamaz onun işlemleri olsun gidicem tabi demiyorumki dönmeyeceğimi birdaha eşim 1,2 haftalığına git diyor ama oyle olmicak dönmicem
Ben olsam acik acik konusurdum. Derdim ki " amacin bitirmek sanirim. Cunku bitmesi icin herseyi yapiyorsun, ama son noktayi benim koymami bekliyorsun sanirim. Bosanmaksa amacin, gitmek istiyorsan gidebilirsin. Ben bir yere gitmiyorum evim burasi. Seni de zorla tutmuyorum. Gitmek isteyene gule gule, kapi orada."Acaba olabilirmi benim gitmemi bekliyor olabilirmi ?bana dün diyorki biraz ailenin yanına git özlem girsin araya evlenen birçok kadın boyle arada gider ailesine diyor benden sıkılmış gibi konuşuyor bende dedimki tmm ben giderim ama cocugum çıkış yapamaz onun işlemleri olsun gidicem tabi demiyorumki dönmeyeceğimi birdaha eşim 1,2 haftalığına git diyor ama oyle olmicak dönmicem
Yaaa..Ben olsam acik acik konusurdum. Derdim ki " amacin bitirmek sanirim. Cunku bitmesi icin herseyi yapiyorsun, ama son noktayi benim koymami bekliyorsun sanirim. Bosanmaksa amacin, gitmek istiyorsan gidebilirsin. Ben bir yere gitmiyorum evim burasi. Seni de zorla tutmuyorum. Gitmek isteyene gule gule, kapi orada."
Konuşma yaptık az önce cevabı araya uzaklık girip özlem girmesiymiş ve gidince bitirmiyoruzki diyor sadece biraz uzaklaşalım birbirimizden diyor tmm dedim ama gidicem dönmicen artık onu istemiyorum bizim evliliğimiz bitmiş aynı evi dahi paylaşmak istemiyorum ama cocugumun işlemlerine kadar mecburum.Bana demin afedersiniz ama dediki o kadar soğudumki sana kaç gündür dokunmuyorum ve çıldırdım resmen içim içimi yedi daralıyorum kendimden utanıyorum allaha dua ediyorum çıldırmadan gidiim burdan diyeBen olsam acik acik konusurdum. Derdim ki " amacin bitirmek sanirim. Cunku bitmesi icin herseyi yapiyorsun, ama son noktayi benim koymami bekliyorsun sanirim. Bosanmaksa amacin, gitmek istiyorsan gidebilirsin. Ben bir yere gitmiyorum evim burasi. Seni de zorla tutmuyorum. Gitmek isteyene gule gule, kapi orada."
şikayet et ne olmuş:) cocukmusun sen cok ciddiye alma burasını başka uğraşılar bul kendineYoo ben uzman Türkçe öğretmeniyim, gayet açık yanlışların, yani öğretmen olmaya gerek yok görmek için. Sadece imlada değil, üslup ve edepte de ciddi sorun var. Banlanmamak için hak ettiğin şekilde konuşmayacağım ama seni şikayet ediyorum şimdi. Ayrıca ne bu şiddet, bu celal? Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Yok yapacaksan da bu kadar öfkelenme, yazık, keskin sirke küpüne zarar...
:))) ceza aldın ya, yettişikayet et ne olmuş:) cocukmusun sen cok ciddiye alma burasını başka uğraşılar bul kendine
allahim cocukmusun sen? Burayı girmeyince dünyanın sonu geliyor galiba senin için. Cok gerkesiz bir insansin. Cahil...:))) ceza aldın ya, yetti
Biraz kafasina göre yasicak gününü gün etcek sonra size geri döncek. Evlilikte biraz ayri kalalim özleyelim olur mu ya siz bu adami resmen tepenize cikarmissin ben size söyleyim bu adamdan hic bir cacik olmaz anca kendinizi yipratirsininiz tekmeyi basin burnu sürtsün ailesinde mi kaliyor kimde kalirsa kalsin.Yaaa..
Konuşma yaptık az önce cevabı araya uzaklık girip özlem girmesiymiş ve gidince bitirmiyoruzki diyor sadece biraz uzaklaşalım birbirimizden diyor tmm dedim ama gidicem dönmicen artık onu istemiyorum bizim evliliğimiz bitmiş aynı evi dahi paylaşmak istemiyorum ama cocugumun işlemlerine kadar mecburum.Bana demin afedersiniz ama dediki o kadar soğudumki sana kaç gündür dokunmuyorum ve çıldırdım resmen içim içimi yedi daralıyorum kendimden utanıyorum allaha dua ediyorum çıldırmadan gidiim burdan diye
Tabi amacı beni gönderip istediği gibi takılacak birkaç hafta sonra canı isticek gel.evet ben şımarttım çünkü sevgimi cok belli ettim cok el üstünde tuttum huzursuzluklara ramen sabrettim gitmedim ondan boyle kendinden emin.sevgim cok azaldı sonumuzda yok onu ailesiyle teke tek bırakıcam ona yeter zaten ailesi olsun.yani benim gitmem hayatında eksiklik olurmu ondan bile şüpheliyim o kadar kendimi değersiz görüyorum gözündeBiraz kafasina göre yasicak gününü gün etcek sonra size geri döncek. Evlilikte biraz ayri kalalim özleyelim olur mu ya siz bu adami resmen tepenize cikarmissin ben size söyleyim bu adamdan hic bir cacik olmaz anca kendinizi yipratirsininiz tekmeyi basin burnu sürtsün ailesinde mi kaliyor kimde kalirsa kalsin.
Yo tabiki düşkün olduğunu biliyordum ama benim ve herkezin ailesine düşkün olduğu gibi zannediyordum bu derece delice değil bunu kendi teyzeleride soyluyor cok garipsiniz oğlum diye yüzlerine vuruyorlar ki teyzesi bir keresinde şahit olmuş hala soyler çok garip farklısınız diye 1 kere birinden biri telefon aramasına cvp vermesin panik oluyorlar ve evine kadar gidiyorlar acaba bişeymi oldu diye oysaki diyorum ya işi vardır sonuçta evli adam bekle bi 10,15 dk döner sana ama yok..evet sonu boşanmaya gider haklısınız
aynı benim eş,m değişmezMerhaba 1 buçuk yıllık evliyim 2 aylık bebeğim var şükürler olsun..ben eşimden yana dertliyim kendimi değersiz görüyorum onun gözünde ailesine herkez bağlıdır ama eşiminki cok farklı beni yani bizi bebeğimle sanki ailesi olarak görmüyor.bugün tartıştık eve gelmeyeceğini söyledi birkaç eşyalarınıda alıp gitti oda abisi küçük bir operasyon geçirdi hastanede çıkışı vardı bugün ailesi çıkışını yapıcak ve evine bırakıcaktı araba kullanamaz birkaç gün cunku bizim bebeğimizinde bugn randevusu vardı cocuk dr uyla oraya gitmektense kendi aldı hava soğukmuş ailesi giderse hasta olurmuş arabayla gidicekler oysaki ve bebegmin randevusunu 3. Kez erteledim..almasıda sorun değil eltim refakatçı kaldı eşinin yanında ve biz küsüz geçen sene bana affedilmeyecek yanlışı oldu ve eşim abisi hatrına konuşur diye istemiyorumki o kadınla aynı ortamda bulunsun dün eşimle geçmiş olsuna gittik eşinin suratına bakmadım o hiçbirsey olma ış gibi bana konuşuyor ki cok buyuk ayıbı oldu bana ve 1 senedirde ilk defa dün gordum yağcı kadın.ve demin kv demle eşim bize geldiler bana dediki abim ailem için seni boşarım!! Öyle ağrıma gittiki sonra aldı eşyalarını gitti tabi tüm bunlardan kv sorumlu o arayıp eşimi abine git dedi neymiş yatıcaklarmış hava soğukmuş..benim cocugum cocuk değil sanki randevusundan kaldı ve eşimgiller cok cok bağlılar birbirlerine artık çıkmazdayım..
Acaba olabilirmi benim gitmemi bekliyor olabilirmi ?bana dün diyorki biraz ailenin yanına git özlem girsin araya evlenen birçok kadın boyle arada gider ailesine diyor benden sıkılmış gibi konuşuyor bende dedimki tmm ben giderim ama cocugum çıkış yapamaz onun işlemleri olsun gidicem tabi demiyorumki dönmeyeceğimi birdaha eşim 1,2 haftalığına git diyor ama oyle olmicak dönmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?