- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
:))Siz de noktalama işaretlerine, cümle başında ve özel isimlerde büyük harf kullanmaya dikkat etmemişsiniz ki...
Hastalık bence aynen dediğiniz gibi herkezin ailesi kendine değerli ama eşimi anlayamıyorum.Dün ailesiyle bizde oturduk annesi bizi eve bırak diyor yoookk illaakii burda kalıcaksınız diye diretiyor sanki benimle tek kalmak istemiyor onlar varkende beni umursamıyor zaten ailesi ona yetiyo sonrasında hepsi bir salonda uyudular.Merhaba. Ailesine bu kadar düşkün birinin çocugunu arayip sormamasina hic sasirmadim. Tam beklenilen davranis. Aile hepimiz icin degerli bizlerin de ailesi var ama bunlar farkli boyuttalar. Ne eşlerini ne evlatlarini onlarin önune ya da yanina almiyorlar.Ailesine baglilik da diyemiycem tapınmalarindan rahatsizlik duyarsan da ne seni ne evladini gozu gormez. Benim arkadasim bebegi 6 aylikken esini terk etti bu aileye aşiri baglilik yuzunden ve bebek şu an 14 aylik. Ne aramiş ne sormus. Ne de bebegi gormek istemis.Hemen ailesini yanina almis. Şu anda arkadasimin evinde ailesiyle yaşiyor. Arkadasim da 8 aydir annesinin yaninda. Bunlarinki aile sevgisi degil hastalik..
O seni değil.,sen onu boşa! Ailesi de kendi gibi numunelik. Allah kurtarsın seni bunlardan. Çekilecek dert değiller.Merhaba 1 buçuk yıllık evliyim 2 aylık bebeğim var şükürler olsun..ben eşimden yana dertliyim kendimi değersiz görüyorum onun gözünde ailesine herkez bağlıdır ama eşiminki cok farklı beni yani bizi bebeğimle sanki ailesi olarak görmüyor.bugün tartıştık eve gelmeyeceğini söyledi birkaç eşyalarınıda alıp gitti oda abisi küçük bir operasyon geçirdi hastanede çıkışı vardı bugün ailesi çıkışını yapıcak ve evine bırakıcaktı araba kullanamaz birkaç gün cunku bizim bebeğimizinde bugn randevusu vardı cocuk dr uyla oraya gitmektense kendi aldı hava soğukmuş ailesi giderse hasta olurmuş arabayla gidicekler oysaki ve bebegmin randevusunu 3. Kez erteledim..almasıda sorun değil eltim refakatçı kaldı eşinin yanında ve biz küsüz geçen sene bana affedilmeyecek yanlışı oldu ve eşim abisi hatrına konuşur diye istemiyorumki o kadınla aynı ortamda bulunsun dün eşimle geçmiş olsuna gittik eşinin suratına bakmadım o hiçbirsey olma ış gibi bana konuşuyor ki cok buyuk ayıbı oldu bana ve 1 senedirde ilk defa dün gordum yağcı kadın.ve demin kv demle eşim bize geldiler bana dediki abim ailem için seni boşarım!! Öyle ağrıma gittiki sonra aldı eşyalarını gitti tabi tüm bunlardan kv sorumlu o arayıp eşimi abine git dedi neymiş yatıcaklarmış hava soğukmuş..benim cocugum cocuk değil sanki randevusundan kaldı ve eşimgiller cok cok bağlılar birbirlerine artık çıkmazdayım..
Zaten gidişatımız iyi değil sonu onu gösteriyo çok dayandım sabrettim gittikce daha kötüye gidiyo değiştiğide yok değişmezde kalsın ailesiyle mutlu huzurluO seni değil.,sen onu boşa! Ailesi de kendi gibi numunelik. Allah kurtarsın seni bunlardan. Çekilecek dert değiller.
nokta işaretleme ne olduğunu bilmiyorsan konuşmicaksın....Siz de noktalama işaretlerine, cümle başında ve özel isimlerde büyük harf kullanmaya dikkat etmemişsiniz ki...
Değişmez tabi. Bu zamana kadar böyle kalmış. Zaten değişmesini beklemeniz de size zarardan başka bişi de vermeyecektir. Çok merak ettim bunun bu hallerini bile bile mi evlendiniz. Yani sevgili veya nişanlılık zamanında anlamadınız mı. Bunun gibi biriyle evlilik nasıl geçer hiç düşünmeden mi oldu herşey.Zaten gidişatımız iyi değil sonu onu gösteriyo çok dayandım sabrettim gittikce daha kötüye gidiyo değiştiğide yok değişmezde kalsın ailesiyle mutlu huzurlu
Hayır hiç böyle değildi belki anne evinde olduğu için böyle davranmıyordu. şuan evlenip ayrı yaşadığı için mi böyle bilmiyorum sabah annesiyle sohbet ediyoruz bana çocuklarının bağlılığını anlatıyor ve gurur duyduğunu bağlılıklarıyla.dedimki ama bence abartıyo oğlun ilk aramada açmayınca panik olduğunu bence bu kadar olmaması gerektiğini kadında memnun ne desem boşDeğişmez tabi. Bu zamana kadar böyle kalmış. Zaten değişmesini beklemeniz de size zarardan başka bişi de vermeyecektir. Çok merak ettim bunun bu hallerini bile bile mi evlendiniz. Yani sevgili veya nişanlılık zamanında anlamadınız mı. Bunun gibi biriyle evlilik nasıl geçer hiç düşünmeden mi oldu herşey.
Her evli adamın annesi var. Fakat bu türler evlenince,akılları annelerinde kalıyor. Yani karısını benimseyemiyor.Bu aileye bağlılık değil,tedavilik bi durum. Allah şifa versin bunlara.Hayır hiç böyle değildi belki anne evinde olduğu için böyle davranmıyordu. şuan evlenip ayrı yaşadığı için mi böyle bilmiyorum sabah annesiyle sohbet ediyoruz bana çocuklarının bağlılığını anlatıyor ve gurur duyduğunu bağlılıklarıyla.dedimki ama bence abartıyo oğlun ilk aramada açmayınca panik olduğunu bence bu kadar olmaması gerektiğini kadında memnun ne desem boş
Konuşamıyorum her defasında kaçıyo az once yine annesi aradı zaten yeni işten geldi birliktelerdi birde evde konuluyorlar özelimiz kalmadı konusmaya çalıştım yine dinlemiyo cvp vermiyo ama kesin kafama koydum boşanıcam hep kurtarmak için ben çabaladım artık bitti çok üzülüyorum kendime çocuğuma sevgimin karşılığı bu olmamalıydıHer evli adamın annesi var. Fakat bu türler evlenince,akılları annelerinde kalıyor. Yani karısını benimseyemiyor.Bu aileye bağlılık değil,tedavilik bi durum. Allah şifa versin bunlara.
Dün konuştum kendisiyle baya dinlemiyordu yanımda kaçıyordu gittim bi sinirle elindeki telefonu aldım gömüyordu çünkü kafasını dedimki boyle devam edicekse boşanıcağımı neyse dinlemeye başladı.yıl başı gecesi ailesiyle tombala oynuyorz oyunda bile ailesi kazansın diye için içini yedi illaki o gece bizde kalın diye çabaladı boyle devam ederse boşanıcağımızı soyledim hala ailem hakkında konuşma diyor :)) sinirden dedimki o zaman evli evine köylü köyüne her geldiklerinde kalın diye diretme annen herşeyime karışıyor diye sinirlendim abisi annesini çağırmıyo eşim gibi öyle yapınca sevmiyormu demek oda sen gibi bağlı ama sen kadar dengesiz değil dedim tmm olmicak bidaha falan dedi ama kesinlikle inanmıyorum tek düşüncesi o dengesiz ailesi annesi bana diyorki cocuklarımın bağlılığından gurur duyuyorum be kadın demiyorki oglum evlenmiş eşine o değeri vermiyor kadın cok seviniyo oğlu kalın diye direttikçeBoyle adamlar niye evlenir ki? Kendiketine eş degil hizmetci aliyorlar sanki. Bosan hizmetciligini annesi yapsin diyecegim de bebegin var. Deger verildigini hissetmiyorsan amuda da kalsan yaranamazsin.
Yoo ben uzman Türkçe öğretmeniyim, gayet açık yanlışların, yani öğretmen olmaya gerek yok görmek için. Sadece imlada değil, üslup ve edepte de ciddi sorun var. Banlanmamak için hak ettiğin şekilde konuşmayacağım ama seni şikayet ediyorum şimdi. Ayrıca ne bu şiddet, bu celal? Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Yok yapacaksan da bu kadar öfkelenme, yazık, keskin sirke küpüne zarar...nokta işaretleme ne olduğunu bilmiyorsan konuşmicaksın....üstelik konu sahibi öoo karışık anlatmış bunu tek ben yazmadım burda burnunu seni alaka eden konulara sok haddini bil.
Ağzınıza sağlıkYoo ben uzman Türkçe öğretmeniyim, gayet açık yanlışların, yani öğretmen olmaya gerek yok görmek için. Sadece imlada değil, üslup ve edepte de ciddi sorun var. Banlanmamak için hak ettiğin şekilde konuşmayacağım ama seni şikayet ediyorum şimdi. Ayrıca ne bu şiddet, bu celal? Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Yok yapacaksan da bu kadar öfkelenme, yazık, keskin sirke küpüne zarar...
Annesi bu adına saçmalık denilen aile bağıyla gurur mu duyuyor üstelik. Pes!!! Sen oğlunu al ver anasına. Gerçi hiç sende kalmamış ki.Aklı fikri ailesinde. Halbu ki kendi ailesi karısı çocuğuda var. Bu kafada yaratıklar evlenmemeli çoğalmamalı. Boşan defolsun gitsin o gurur duydukları yere. Seni tımarhanelik eder bunlar. Ben bile yazdıklarını okuyunca sinirlerim bozuldu. Bide bunları yaşayan sensin. Boşan kurtul derim.Dün konuştum kendisiyle baya dinlemiyordu yanımda kaçıyordu gittim bi sinirle elindeki telefonu aldım gömüyordu çünkü kafasını dedimki boyle devam edicekse boşanıcağımı neyse dinlemeye başladı.yıl başı gecesi ailesiyle tombala oynuyorz oyunda bile ailesi kazansın diye için içini yedi illaki o gece bizde kalın diye çabaladı boyle devam ederse boşanıcağımızı soyledim hala ailem hakkında konuşma diyor :)) sinirden dedimki o zaman evli evine köylü köyüne her geldiklerinde kalın diye diretme annen herşeyime karışıyor diye sinirlendim abisi annesini çağırmıyo eşim gibi öyle yapınca sevmiyormu demek oda sen gibi bağlı ama sen kadar dengesiz değil dedim tmm olmicak bidaha falan dedi ama kesinlikle inanmıyorum tek düşüncesi o dengesiz ailesi annesi bana diyorki cocuklarımın bağlılığından gurur duyuyorum be kadın demiyorki oglum evlenmiş eşine o değeri vermiyor kadın cok seviniyo oğlu kalın diye direttikçe
Evet pişkin pişkinde gurur duyduğunu anlatıyor.evet hiç bende kalmadı aklı fikri ailesinde akşam geç gelir e birde o saatten sonra annesi görüntülü arar ya zaten yanındaydı işte ne diye ararsın torunu göster yok laga luga boş konuşmalar ama allaha havale ettim hepsini alttan alttan kadın hem yuvam yıkılmasın diye çabalıyo gibi yapıyor ama inanmıyorum bu işlemlerim hallolsun aileme ziyarete diye gidip dönmicem şizofren bir aile benide kendileri gibi yapıcaklarAnnesi bu adına saçmalık denilen aile bağıyla gurur mu duyuyor üstelik. Pes!!! Sen oğlunu al ver anasına. Gerçi hiç sende kalmamış ki.Aklı fikri ailesinde. Halbu ki kendi ailesi karısı çocuğuda var. Bu kafada yaratıklar evlenmemeli çoğalmamalı. Boşan defolsun gitsin o gurur duydukları yere. Seni tımarhanelik eder bunlar. Ben bile yazdıklarını okuyunca sinirlerim bozuldu. Bide bunları yaşayan sensin. Boşan kurtul derim.
Daha dün konuştum ve daha önceleride konuşmaya çalıştım herdefasında kaçıyo olumsuz hiçbirşeyi sevmiyo odadan gidiyo dün konuşuyorum odayı terketti gittim yanına telefonunu aldım elinden konusucaz diye evet konustuk ama ümidim yok bu evlilikten bana o güveni vermiyoHic onu karsina alup ciddi ciddi konustun mu? Mutsuz oldugunu, bu evlilikte aradigini bulamadigini, kendine onun esi olarak degil de hizmetcisi olarak davranildigini, senin dusuncelerinin duygularinin onemsenmedigini, bebeginize ve sana ailesi kadar deger vermedigini soyledin mi? Bizi ailen olarak gormuyorsan bu evlilige devam etmenin bir anlami yok dedin mi? Artik aile gibi yasamak istedigini soylemelisin. Icindekileri soyle.
Karar senin. Bu duruma katlanabilir misin sen bilirsin. Sevgisiz, anlayissiz bir sekilde. Sanki senin gitmeni bekliyor. Sen gitme. O bitirmek istiyorsa o gitsin. Hic degilse cocugu icin yapsin bunu.Daha dün konuştum ve daha önceleride konuşmaya çalıştım herdefasında kaçıyo olumsuz hiçbirşeyi sevmiyo odadan gidiyo dün konuşuyorum odayı terketti gittim yanına telefonunu aldım elinden konusucaz diye evet konustuk ama ümidim yok bu evlilikten bana o güveni vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?