- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Kesinlikle ama karşıma almıyorumki sonuçta bizimde işimiz var neden öncelik sürekli ailesi oluyor ve gidebilirlerdi hem o elti kılıklısıyla aynı ortamda olmak istemiyorum pişkin pişkin hiçbirsey olmamış gibi eşim konusuyor abisiyle suratına bakmıyor oda lafa dalıyo benle sanki hiç dargın değilmiş gibi..Böyle aile düşkünü erkeklerinin ailesini karşına almaman lazım , ayırıca abisi için seni boşamaya kararlı erkekten bir halt olmaz
Çok dedim bak yuvamızı kurduk tmm düşkün elbetteki olucaksın ama abartıyosun her akşam kardeşler birbirlerini ararlar eve vardınmıdyr zaten iş yerinde birlikteler ortak çalısıyorlar e birde yatana kadar ya araşırlar ya msjlaşırlar artık yeter..abisini benden çok seviyormuş yani sapkınlık bunlardaki annesiyle gelmiş eşim öglen anneside diyor ayıramazsın kardeşleri bizim bağlılığımızı komikler yaa vallahi diyorum benim amacım ayırmak değil ama burdada ailesi bunların sülalece piskolojileri tavan yapmışBence ağırlığınızı koymanız gerek eşiniz gerçekten de esas ailesinin siz olduğunu idrak edememiş. Bırakın gitsin gelirse almayın bence öyle g*te böyle şaplak. Abisi yatacakmış. Hayır madem evde çocuğuna bi faydası olmuyo alıp hastaneye bile götürmekten aciz bir adam, fazlalık etmesin madem.
İşte rol yapıyor böyleleri , sen rol yapmıyorsun diye haksız oluyorsun , bu yeni nesil hep böyle artıkKesinlikle ama karşıma almıyorumki sonuçta bizimde işimiz var neden öncelik sürekli ailesi oluyor ve gidebilirlerdi hem o elti kılıklısıyla aynı ortamda olmak istemiyorum pişkin pişkin hiçbirsey olmamış gibi eşim konusuyor abisiyle suratına bakmıyor oda lafa dalıyo benle sanki hiç dargın değilmiş gibi..
Baştan belli etseydi ahhh keşkee inanın oyle çıkmazdayımki dedimki geçer değişir ama 1 buçuk yıl oldu artık yeter yuvana odaklan anneside tutturmuş oğlumun üzerine cok gitme bak dışarıya gözü kayar rahatını bozma diyor oda bi alemEşi ve ailesi için seni boşayacak adam, o çocuğuna babalık da yapmaz belli ki ..
Böyle mıç mıç insanlar evlenmesin baba olmasın ya !
Turkcem biraz bozuk almanyada yaşıyordum orda doğdum eşimi sevip yerleştim turkiyeye ailemi herkezi bıraktım onun icin..evet doğru ailesi icin beni boşarmış sanki ailesine kotu soz etmişim gibi en ufak şeyde köpürüyor gel konuşalım diyorum asla bu zamana kadar birbirimizi dinleyip sakin kafayla konuşmadık konuşmuyor hep kafası telefondaCok anlasilmaz yazmissiniz.
Ama su cümleyi doğru anladim sanirim. "Ailem icin seni bosarim"
Bu kafa yapisinda bi adam nasil duzeltilir bilemiyorum
Yo tabiki düşkün olduğunu biliyordum ama benim ve herkezin ailesine düşkün olduğu gibi zannediyordum bu derece delice değil bunu kendi teyzeleride soyluyor cok garipsiniz oğlum diye yüzlerine vuruyorlar ki teyzesi bir keresinde şahit olmuş hala soyler çok garip farklısınız diye 1 kere birinden biri telefon aramasına cvp vermesin panik oluyorlar ve evine kadar gidiyorlar acaba bişeymi oldu diye oysaki diyorum ya işi vardır sonuçta evli adam bekle bi 10,15 dk döner sana ama yok..evet sonu boşanmaya gider haklısınızEvlenmeden önce ailelerinden nefret eden, umursamayan adamlar değildi bunlar değil mi? Bile isteye evleniyorsunuz sonra vay efendim ailesine düşkün, şöyle böyle.
Bu adamın ailesiyle problem yaşamaya devam ederseniz sonunuz boşanmaya kadar gider.
Nefret etsin demiyorumki ama ailem icin seni boşarım demesi veya sürekli ailesi icin yaşaması cokmu doğru artık yuva kurmuş aileyi sevmesin demiyorum ama eş aile ayırdımını yapmasını bilmesi lazımEvlenmeden önce ailelerinden nefret eden, umursamayan adamlar değildi bunlar değil mi? Bile isteye evleniyorsunuz sonra vay efendim ailesine düşkün, şöyle böyle.
Bu adamın ailesiyle problem yaşamaya devam ederseniz sonunuz boşanmaya kadar gider.
Aahh ne doğru yazmışsınızBalık baştan kokmuş
Sen ise ısrarla o balığı yemişsin
Ve zehirlenmişsin
Demem o ki baştan ne olduğu belli olan adamdan ne diye çocuk yaparsın? Çocuğunun hastalığını bile düşünmeyen umursamayan keyfine göre eve gelmeyen adamı baba yapmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?