• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine düşkünlüğü beni ondan soğuttu

Zor durum Allah kolaylık versin maden demenızle Bısey degısmıyor sizde kendinize bir dunya yaratın kıtap okuyun yemek yapın kafa dagıtın bol bol dua edin. Cunku bosanma desek boyle Bısey ıcın olmaz ee boylede cekılmez oluruna bırakın kendinizle zaman gecırın umarım duzelır hersey
Yapmaya çalışıyorum gerçekten ama bulunduğum yerde ne arkadaşım var ne akrabam var konuşmayı unutucam diye korkuyorum artık birde insan ne için evlenir ki mutlu olmak için ama ben eski hayatımı özlüyorum evet iyi bir eştir merhametlidir iyi bir babadır ama bu özelliği tüm bunları silip götürüyor

Keşke aynı şehirde olsak . Malesef benim kocam hala memeden kesilmemiş gibi.. çekirdek ve geniş aile ayrımını yapamıyor sevgimi bitirdi artık nefret ediyorum
Her seferinde gitmek istemedigini soyle o zaman. Eger bir iki cinnet hali gecirmezsen bu sonsuza dek boyle gider. Erkeklere biraz sesini çıkartacaksın .

Her seferinde gitmek istemedigini soyle o zaman. Eger bir iki cinnet hali gecirmezsen bu sonsuza dek boyle gider. Erkeklere biraz sesini çıkartacaksın .
Çok kavgalar ettik şuanda bile kavgalıyız boşanma konularını açtım evde artık sinir krizi geçirdim. Hamileyim ben o kaynım istediği için beni iş çıkışı almaya gelmiyo eltimi yolda kalmış eve bırakmak için onu almaya gidiyo ben de o koca karınla otobüslerdeyim bu olayda ipler koptu

Yapmaya çalışıyorum gerçekten ama bulunduğum yerde ne arkadaşım var ne akrabam var konuşmayı unutucam diye korkuyorum artık birde insan ne için evlenir ki mutlu olmak için ama ben eski hayatımı özlüyorum evet iyi bir eştir merhametlidir iyi bir babadır ama bu özelliği tüm bunları silip götürüyor
Haklısınız tabi insan mutlu olmak ıcın evlenir aileniz uzak mı bıraz yanlarında zaman gecırsenız bu vırus meselesi bitince

Çok kavgalar ettik şuanda bile kavgalıyız boşanma konularını açtım evde artık sinir krizi geçirdim. Hamileyim ben o kaynım istediği için beni iş çıkışı almaya gelmiyo eltimi yolda kalmış eve bırakmak için onu almaya gidiyo ben de o koca karınla otobüslerdeyim bu olayda ipler koptu
Cok ciddiyim geri adim atma sakin. Bunlara yüz ver tepene cikiyorlar zaten. Birak her sey olacagina varir

Mesele sandığımdan daha kotuymus aslında. Bu kadarda abartı arkadas katılıyorum cinnet biraz silkelıyor adamlar ıkıncı cocugunuz mu

Haklısınız tabi insan mutlu olmak ıcın evlenir aileniz uzak mı bıraz yanlarında zaman gecırsenız bu vırus meselesi bitince
Çok uzak değil 4-5 ayda bir görüşüyoruz. Ailemin kıymetini öyle anladım ki sanki bunlara hizmet etmek için evlenmiş gibi hissediyorum

Mesele sandığımdan daha kotuymus aslında. Bu kadarda abartı arkadas katılıyorum cinnet biraz silkelıyor adamlar ıkıncı cocugunuz mu
Hayır tek cocuk 2. Düşünmüyorum bu olay oldugunda ilk yılımızdı bunun kavgasını ettiğimizde kardeşim istemiş napim eşi taksi bulamamış dedi benim gibi otobüse binsin o zamn diyememiş tabi. En büyük oldugu için baba rolünü üstleniyor

Cok ciddiyim geri adim atma sakin. Bunlara yüz ver tepene cikiyorlar zaten. Birak her sey olacagina varir
Bunun kavgasını uzun zamandır yapıyorum ama değişen birşey olmuyor ki sen gelme ben cocugumla giderim diyo sorun gidip gitmemesi değil ben ondaki yerimi bir türlü anlamıyorum çok seviyorum der ama göremiyorum

erkekler aile sevgisi görse ayrı dert görmese ayrı dert gerçekten işte.. maalesef mi diyeyim iyi ki mi diyeyim sizinkinin belli ki ailesiyle pozitif bağları var, bu tarz erkekler anladığım kadarıyla düşkün oluyor ailelerine. ama bu sizi üzmesin bence, eşiniz artık sizi 1. derece yakını olarak benimsemiş olabilir muhtemelen size duyduğu yakınlıktan ötürü kırılmayacağınızı falan düşünerek böyle davranıyor, hani nasılsa sürekli beraberiz durumu. erkekler garip gerçekten epey bizim kadar ince düşünemiyorlar.

Eşim bana boyle davransa ailesiyle gorusmeye tek başina yollardim heralde, boşuna o ortama girip saçma davranişlara maruz kalmak istemezdim çok sinir bozucu.
Gerci bu seferde sizi birakip birakip devamli onlarla vakit gecirebilir, sizi umursamiyor xaten. 🙄 Böyle evlilik nereye kadar...
Bilmiyorum ama eşiniz yaptiği davranişlar normal değil kesinlikle.

Bunun kavgasını uzun zamandır yapıyorum ama değişen birşey olmuyor ki sen gelme ben cocugumla giderim diyo sorun gidip gitmemesi değil ben ondaki yerimi bir türlü anlamıyorum çok seviyorum der ama göremiyorum
Benim olmadigim yerde xocugum da olamaz. Kizim 4.5 yasinda 1 kere bile bensiz market ve park disinda kimseye gitmis degil. Esim bu konudaki yapimi biliyor. Ben kimseye guvenmem cocuk konusunda o yuzden gondermedim hic. Bakamazsiniz, dikkat etmezsiniz deyip gondermedim.

O da kabullendi tabii. Bunlar zamanla olacak seyler birden olmaz ki.. birak yalniz gitsin de akli basina gelsin

Ya evde resmen hizmetçi rolündesiniz bu ne saçmalıktır. Fotoğraf çekilirken sizi de eklememesi nasıl bir diğer tarafa yaranma arzusudur? Kusura bakmayın ben burada iki yüzlülük görüyorum, kimse yokken aşkım canım aile gelince sizi yok sayma. Neyden utanıyorsun be adam, nikahlı eşin! Yok çekilecek dert değil, sert bir şekilde ikaz edin. Bu nedir yahu, yemeğini eşin yapsın, çamaşırını eşin yıkasın, çocuğuna eşin baksın, akşam olunca eşin senle uyusun. Ama ailen gelince eşin dış kapının dış mandalı. Net kavga sebebi, ayrılmaya kadar gidecekse gider.. üzmeyin güzel yüreğinizi, sert tepki koymaktan çekinmeyin.

Evet başlıktanda anlaşılacağı gibi... malesef kv olsun görümcelerim olsun iyidir aman aman sorunum yok ama eşimin onlara olan düşkünlüğü beni onlardan da soğutuyor en başında böyleydi arkadaşlar toplu bir yere gezmeye gideriz mesela eşim anne babası kardeşleri ile foto çektirir ben sadece fotoyu çeken olurum bana demez ki gel çekinelim yada onlar varken bana çok bişey demez muhatap olmaz ama kimse yokken vs aşkımlar canımlar.. eşim hödükte bir insandır geçmişten gelen bu hırs beni soğuttu telefonda annesi ile 1-2 saat konuşur yani benimle sohbeti pek yoktur ve üzülüyorum böyle olmasına da kız kardeşleri gelir bize oturur onlarla film seçer demez ki sende bunu izler misin diye ama ben seçeyim filmi kardeşine aorar iyi mi izler misin diye bu bi örnek arkadaşlar bunda ne var demeyin genelde böyle ailesinin yanında beni görmezden geliyo düşünün herkesle foto çekiniliyo ben sap gibi bir köşede annesi diyo eşinle de olsun foton biz burda daha önce çektirdik diyo 😒 ben konusunu açtığım zman utanıyorum anne babamın yanında senle foto çekinmeye diyo yada espri yapmaya vs. Bu insnlarla arada görüşsem neyse çok sık görüşüyoruz ve o ortamda çok geriliyorum ruh gibi oldugum için. Mesela gezmeye gidelim buraya bizimkilerle gelelim kahvaltıya der yada bişey alalım bzimkilere de alalım der ya tamam gideriz alırız da ilk gittiğimiz yerde düşündüğü aklına gelen ilk şey ailesiyle oraya gitmek. Ben ararım ailen gelcekmiş bu akşam diyim işten hemen erken çıkar gelir dolu dolu alışveriş yapar hiçbi eksik olmasın der sanki ayda bir geliyolarmış gibi ben erken çık desem saydırır ama bana. Daha çok örnek var kendimi çok değersiz hissediyorum konuşasım yüzünü göresim gelmiyor adamı da ailesini de.. destekli mesajlar atın lütfen çok doluyum
Eşini ailesinin kapisina birak kaç.Okurken ruhum sıkıldı Allah yardimcin olur.Bence sen esinle arana bayaa bi mesafe koy resmi davran seni boyle böyle kaybedecegini anlasin

Hayır tek cocuk 2. Düşünmüyorum bu olay oldugunda ilk yılımızdı bunun kavgasını ettiğimizde kardeşim istemiş napim eşi taksi bulamamış dedi benim gibi otobüse binsin o zamn diyememiş tabi. En büyük oldugu için baba rolünü üstleniyor
Bencede ıkıncı cocuk hıc dusunmeyın sımdı Baska bir konu okuyordum esınden ayrılmış bir kadın cocuguyla ailesinin yanında sorun yasıyormus ona da cok uzuldum. Sımdı sartlar le verse ayrılmak dogru olabilir cunku mutlu degılsıniz ama inanın cocuk olunca herseyi her ihtimali dusunmez zorunda kalıyoruz asılmayacak bir sorun degil gıbı bakın zor gercekten zor ama orta yol bulunmalı o da esınıze susuyor sız zateb dile defalarca getirmis siniz ya sızı kaybetmekten korkacak ya da konuda konuda aklına gireceksiniz Allah kolaylık versin

erkekler aile sevgisi görse ayrı dert görmese ayrı dert gerçekten işte.. maalesef mi diyeyim iyi ki mi diyeyim sizinkinin belli ki ailesiyle pozitif bağları var, bu tarz erkekler anladığım kadarıyla düşkün oluyor ailelerine. ama bu sizi üzmesin bence, eşiniz artık sizi 1. derece yakını olarak benimsemiş olabilir muhtemelen size duyduğu yakınlıktan ötürü kırılmayacağınızı falan düşünerek böyle davranıyor, hani nasılsa sürekli beraberiz durumu. erkekler garip gerçekten epey bizim kadar ince düşünemiyorlar.
Evet öyle diyor senle hep birlikteyiz onlar oldugu zman onlarla vakit geçirmk istiyorum der

Yuh ya. Hiç bir şeye bir şey demeyecektim de bu pes ya . Ağzına öyle bir tukururdum kiiii...
Burnunu bı güzel surtseniz keşke.

Ya evde resmen hizmetçi rolündesiniz bu ne saçmalıktır. Fotoğraf çekilirken sizi de eklememesi nasıl bir diğer tarafa yaranma arzusudur? Kusura bakmayın ben burada iki yüzlülük görüyorum, kimse yokken aşkım canım aile gelince sizi yok sayma. Neyden utanıyorsun be adam, nikahlı eşin! Yok çekilecek dert değil, sert bir şekilde ikaz edin. Bu nedir yahu, yemeğini eşin yapsın, çamaşırını eşin yıkasın, çocuğuna eşin baksın, akşam olunca eşin senle uyusun. Ama ailen gelince eşin dış kapının dış mandalı. Net kavga sebebi, ayrılmaya kadar gidecekse gider.. üzmeyin güzel yüreğinizi, sert tepki koymaktan çekinmeyin.
Ayrılma lafını çok kullandım ilk yılımızdan beri artık ciddiye almıyor diyebilirim. İyi bir baba ve kimse yokken iyi bir eş olmasa ailem arkamdaymış önümdeymiş dinlemem çeker giderim ama evladım için sabrediyorum

Back
X