• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine düşkünlüğü beni ondan soğuttu

Bencede ıkıncı cocuk hıc dusunmeyın sımdı Baska bir konu okuyordum esınden ayrılmış bir kadın cocuguyla ailesinin yanında sorun yasıyormus ona da cok uzuldum. Sımdı sartlar le verse ayrılmak dogru olabilir cunku mutlu degılsıniz ama inanın cocuk olunca herseyi her ihtimali dusunmez zorunda kalıyoruz asılmayacak bir sorun degil gıbı bakın zor gercekten zor ama orta yol bulunmalı o da esınıze susuyor sız zateb dile defalarca getirmis siniz ya sızı kaybetmekten korkacak ya da konuda konuda aklına gireceksiniz Allah kolaylık versin
Benim kv yada görümce çok fena olsalar bziim bir yuvamız olmazdı öyle bir kocam var işte benim.

Yuh ya. Hiç bir şeye bir şey demeyecektim de bu pes ya . Ağzına öyle bir tukururdum kiiii...
Burnunu bı güzel surtseniz keşke.
Evde hep somurtuyorum o güzel sözler aöyler ben yapmam yada kendi bana der sen put gibisin sırnaşmıyosun hep benden bekliyosun der ki gerçekten öyle bu konular yüzünden tavır yapa yapa yapım bu şekle büründü artık

Arkadaşlar şunu da belirteyim eşim iyi babadır merhametlidir iyi de bir eştir ne dersem istersen yapmaya çalışır. Bu kötü özelliği için de en büyük abi oldugu için sorumluluk duygusu barındırdığını düşünüyorum oysa kardeşleri ile arasında 1-2 yaş fark var geneli iş sahibi. Yengeç burcu evcimen anaçtır kötü insan olsa arkama bakmam o cesaretim var mesleğim var. Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum ilerde bu olaylar düzelir mi bilmiyorum 😢

Evde hep somurtuyorum o güzel sözler aöyler ben yapmam yada kendi bana der sen put gibisin sırnaşmıyosun hep benden bekliyosun der ki gerçekten öyle bu konular yüzünden tavır yapa yapa yapım bu şekle büründü artık
Aynı duyguları yaşaması lazım . Aynı sekilde sizin ailenizin yanındayken bı de onun sizin ailenizle fotoğraf çekilirken fotoğrafı çeken kişi olması lazim ..

Amin inanın hepiniz çok iyi geldiniz eşimin sen egomanyaksın hep ben diyosun sözlerinden sonra sorun gerçekten kendimde arıyordum
Ben esıtle kavga edip esine delisin sorumlusun demeyen es pek girmedim bende de var Birtane sorsanız kadınların hepsi delı bir onlar akıllı hayır sizde sorun yok hangi kadın olsa buna tahammul edemez

Bütün mesajları okuyamadım kızlar ama neredeyse bende aynı durumdayım... adam kendi ailesine öyle bir yapışmış ki durduk yere hepsine cephe alıyorum bende abileri ayrı dünya babalık yapıyor resmen onlara biz zor geçinirken onlara yardım ediyor sürekli... ben bu etkenlerin kafasını anlamıyorum. Benim ona cevabim bu oldu madem hem yok tatile yok oraya buraya hep ilk söylediğin ailemle gidelim oluyor niye benle evlendin dedim sustu.
Uyuz oluyorum arkadaş. Bu gün doğum günü evliliğimizin ilk yılındayız ilk kez kutlayacağız zaten karantinadayız herkes gelicek bak görürsün diyo. Ne münasebet dedim yeni evli ciftiz bi zahmet gelmesinler yani dedim bozuldu ama cok-da tin yani haksız mıyım .
Birde buna yaranacaklar yağcılık yapıyolar ya hepsi doğum gününü bir tek onun fotoğrafını koyarak kutlamışlar. Ben eşşek basımıyım. Benim doğum günümde benim ailem böyle yapmadı ama. Sonra ben kiskaniliyorum istenmiyorum dediğim de kızıyorsun dedim. Görürsün bundan sonra dedim bende ayrımcılık yapiym de görsünler dedim. Beyefendiyi doğum gününde üzüyormuşum.

Ay buda benim iç döküşüm oldu canım demem o ki yumruğu masaya vurmak lazım...

Ben esıtle kavga edip esine delisin sorumlusun demeyen es pek girmedim bende de var Birtane sorsanız kadınların hepsi delı bir onlar akıllı hayır sizde sorun yok hangi kadın olsa buna tahammul edemez
Şimdi bi level daha iyi ama eski yaptıkları sürekli aklımda özellikle beni işten almayıp eltimi eve bırakması kaynım istediği için bu yüzden çıkan kavgamız cinnetim hep aklımda. Unutamıyorum hep kin doluyum adama

Ben sana hak verdim, evli adam kendi yuvasına emek vermeli, tamam kendi ailesine bağlı olsun ama bağımlı olmasın, bu ince ayarı bilmeli henüz birey olmayı beceremeyen erkek bence evlenmemeli siz ondan git, gide soğuduğunuz zamam yavaş, yavaş nefret etmeye de başlarsınız bu gidişat tehlikeli,
Oturup onunla hislerini konuşun, kendinizi çok değersiz hissediğinizi, gereken değeri görmediğinizi, sizin ki aşk evliliği değil herhalde

Şimdi bi level daha iyi ama eski yaptıkları sürekli aklımda özellikle beni işten almayıp eltimi eve bırakması kaynım istediği için bu yüzden çıkan kavgamız cinnetim hep aklımda. Unutamıyorum hep kin doluyum adama
Biraz gevsemeye ihtiyacınız var youtube sen Beyhan budak videolarını tavsiye ederim gecmıs unutmak ıcın faydalı olur herkesın bir sınavı var iste Allah daha kotusuyle karsılastırmasın

Ben sana hak verdim, evli adam kendi yuvasına emek vermeli, tamam kendi ailesine bağlı olsun ama bağımlı olmasın, bu ince ayarı bilmeli henüz birey olmayı beceremeyen erkek bence evlenmemeli siz ondan git, gide soğuduğunuz zamam yavaş, yavaş nefret etmeye de başlarsınız bu gidişat tehlikeli,
Oturup onunla hislerini konuşun, kendinizi çok değersiz hissediğinizi, gereken değeri görmediğinizi, sizin ki aşk evliliği değil herhalde
Konuştum ama bana pek hak vermedi abartıyormuşum bu durumu kendi kafamda bişeyler kuruyormuşum. Aman aman delicesine aşk evliliği değil sevgi vardı ama mantık da vardı çok iyi ünide iyi bölüm okumuş iyi mesleği var görgülüdür dedim hiç alakası yok.

Eski yaptıklarını söyledim evet haklısın orda hata yapmışım vs der ama değişen birşey olmaz. Bana olan sevgisinden sadakatinden şüphem yok değer vermesi yok ailesinin içinde başbaşa iken iyiyiz

Canım önce eşin kadar sanada bakmak gerek. Çocuğun olmuş kaç yıllık evlisin halen nişanlılıkta yaşadığın olayı anlatıyorsun. Geçmişi geçmişte bırakmazsan mutsuzluk daim olur.

Eşin senin olmadığın bir fotoğraf çektirdiyse içine atmayacaksın fotoğrafı çektikten sonra uzat birine benide eşimle baş başa çekin diyeceksin.

Eşin otobüse bin mi dedi hayır binmiyorum gelip beni alacaksın diyeceksin. Üzerinden geçmiş kim bilir kaç yıl sen hep bunları düşünerek muylu olamazsın. Ne yapacaksan içine atmadan zamanında yapacaksın.

Elimden soğursan kendinden de soğutursun. Evlikte ayrılık sözlerini hoş karşılamam. Bir gün hadi hodri meydan der ondan sonra aklına eşinin eksileri değil güzel yönleri gelmeye başlar iş işten geçmiş olur.

Tavsiyem hoşuna gitmeyen durumlara anında duygunu belli et o işi o gün çözün ve ileriye ne olursa olsun geriden olumsuzluklar götürme. Birikir taşıyamazsın. Eşini hayatının merkezine alma arkadaş çevreni ve meşgalelerini arttır. Umarım her şey gönlünce olur.

Canım önce eşin kadar sanada bakmak gerek. Çocuğun olmuş kaç yıllık evlisin halen nişanlılıkta yaşadığın olayı anlatıyorsun. Geçmişi geçmişte bırakmazsan mutsuzluk daim olur.

Eşin senin olmadığın bir fotoğraf çektirdiyse içine atmayacaksın fotoğrafı çektikten sonra uzat birine benide eşimle baş başa çekin diyeceksin.

Eşin otobüse bin mi dedi hayır binmiyorum gelip beni alacaksın diyeceksin. Üzerinden geçmiş kim bilir kaç yıl sen hep bunları düşünerek muylu olamazsın. Ne yapacaksan içine atmadan zamanında yapacaksın.

Elimden soğursan kendinden de soğutursun. Evlikte ayrılık sözlerini hoş karşılamam. Bir gün hadi hodri meydan der ondan sonra aklına eşinin eksileri değil güzel yönleri gelmeye başlar iş işten geçmiş olur.

Tavsiyem hoşuna gitmeyen durumlara anında duygunu belli et o işi o gün çözün ve ileriye ne olursa olsun geriden olumsuzluklar götürme. Birikir taşıyamazsın. Eşini hayatının merkezine alma arkadaş çevreni ve meşgalelerini arttır. Umarım her şey gönlünce olur.
Böyle bir sorunum var malesef eşimde der herşeyi benden bekliyosun diye ama o düşünsün istiyorum değer verdiğini o göstersin istiyorum ben geçmişi unutmama gibi pis huyumda var eşimin bekarlık sevgilileri bile ilk zamanlar kafamı kurcalardı şükür atlattım o evreyi😊 dediğiniz gibi olamıyorum ben istiyorum ki ben ağır olayım o düşkün olsun ailesi desin ki karısına nasıl da düşkün. Bunu istiyorum ama düzelmiyor. Çok haklısınız hayatımın merkezine koyuyorum kavgalıysak kimse güldüremiyor beni mutluysak mutluyum.

Back
X