Eşimin ailesine düşkünlüğü beni ondan soğuttu

Düzelebilir. Benim eşimde evin küçük oğlu. Abiye yengeye anne babaya sürekli hizmet. Yengesine bile benden çok değer veriyordu. Bir sözleri emirdi. Özel anlarımız hep zehir oldu. Yüzde 80-90 düzeldi. Daha da düzeltmeye çalışıyorum. Biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Allahim cok sevindim.Ne guzel.Allah muvaffak etsin

Ne zaman anlattı sıze bekarken sevgillerını

Aslında bakımlıyım doğum yaptım ama belli olmaz sporumu yaparım kendime bakarım kendimce güzelliğimde var ama dediğiniz gibi eşim çok hayatımın merkezinde

Bugün o geldi konuştu tribimin 3. Gününde işte dedi senin sıkıntın hep geçmişi hatırlıyosun en ufak birseyde o yüzden olay çok büyüyo benim seni ne ezikleme ne aşşağılama amacım yok olamaz faln yeminler etti ne olursa sorunun neyse lütfen konuş o an çözelim ben kendimle barışığım yanlışım varsa yanlış der düzeltirim falan dedi bende barışıksın kendinle ama beni herşeyde suçluyosun değer ver dedikçe egolu yapıyosun beni faln dedim işte sen çok yanlış anlıyosun benim kötü bi özelliğim var başkaları ynında değer verdiğimi gösteremiyorum ama bu bi amaç için değil falan dedi ailem yada senin ailen geldiğinde evet onlara değeri gösteriyorum çünkü misafir gözüyle bakıp en iyi şekilde uğurlamak istiyorum dedi.

Nasıl becerdin bravo çok sevindim senin adına

Araçla seni alması gerekiyordu çok haklısın bu konuda,bende kaynanayla küsüm 2senedir,bayramda köye gittik eşimle aynı koydeniz kaynanada başka oğluyla köye gelmiş, biz eşimle anlaştık köye giderken 3.gun eve döneceğiz diye,bayramın 3. Gün kaynanada tutturmuş ben sizle gideceğim diye ,aradı söyledi eşim olmaz dedim aynı araca binmem dedim gideceksin mecbursun dedi kabul etmedim tartıştık telefonda o sabah anasını getirdi bıraktı sonra köye geldi beni aldı ,o gün öyle yorulduki anlatamam umrumda bile olmadı 8saat aralıksız araç sürdü o bayram trafiğinde,sende senin işin çocuğun işi olursa acıma istekleri yapsın

Ben eşimden başka kimseden isteyemem ki ne kaynımdan ne ondan bundan. Eltimi eve götürüp bırakıp gelip beni duraktan yine alsaydı iyidi sorun etmezdim ama ben eve dolmuşla döneyim elti bizim arabada evine bırakılsın hemde ben hamileyim ve işten çıkmış yorgunum

Bazı adamlar cidden kendi ailesinin yanında eşini hor görüp görmezden gelince erkekliği artıyor sanıyor herhalde havalara bak havalara... hepimiz kendi ailemizi çok severiz zaten şova gerek yok .. sen de onu görmezden gel canım benimmmmm

Ben bir de sorun olunca acikca acan biriyim.Saklamam acikca soylerim.O da ise yaramadi.Cocuk gibi kavgaya girdi benle yine dedigini yapti.Olmuyor bacim

Ailesine bu ilgisi güzel ama ayni ilgiyi sana da göstermeli duvar muamelesi yapmamali sana suç ailesinde değil kendisinde onlari senin baya üstünde tutuyor seni onlarin yaninda yok sayıyo erkeklik egosu bazi erkekler ailenin yaninda esini görmezden geliyo kendini daha erkek hissediyo o şekilde saçmalik çok zor bi durum Konuş güzelce bu konuyu belki düzelir canım

Canım bence sonuna kadar haklısın ama anlattıklarından şu izlenimi edindim..Aslında ailesinin yanında sana yakın davranmamasının sebebi sanırım muhafazakar bir aile,bazı ailelerde çok fazla eşinle samimi olmak vs ayıp karsılanır sanırım eşinin ailesi de böyle bir aile.Hep ayıp günah diye büyütüldüyse hala ona dikkat ediyordur içten içe..Neysekı kayınvalıden yıne anlayıslıymıs esınle de resım cektır demıs.Bence eşini karşına al güzelce konuş,senınle yakın olmaya calıstıgı ortamlarda da sen onunla samımı olma belkı öyle anlar..Kendi ailenin yanında sen de onu yoksay bakalım anlayacak mı..Başbaşayken sorun yoksa keyfınız yerındeyse bence bu sebepten böyle eşin.Bazı erkekler malesef ailesine çok düşkün oluyor benım eşim de öyle.Bir de evlendikten sonra daha kıymetlı oluyorlar nedense..Merak etme sadece sen yaşamıyorsun hıc kafanı takma,o senı yok sayıyorsa sen de ılgılenme bır sure bakalım ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…