Eşimin ailesine düşkünlüğü beni ondan soğuttu

Çok tatlısın ama adam sabah 6 akşam 9 çalışıyor haliyle aile içinde pasif kalıyor. Herşeye eşim yetişmeye çalışıyor biz dışarı mı çıkıcaz anası arasa gel bizi şuraya götür dese bizim plan iptal olur öyle diyim bunu örnekleri de oldu açıklaması da şöyle biz her zaman çıkarmışız. Sorun benim o gün çıkıp çıkmamam değil sorun onun tercihi aslında. Birde ilk planı yapanda biziz burnunu sokan kv de

Sen kendini uzak tutmayi birakip harekete gecsen. Mesela diyorsunya bana sormaz ne izlersin diye sen al eline kumandayi hadi film secelim de yada ailesiyle biyere gittiginizde once sen fotograf konusunu ac ver gorumcene teli bizi cekermisin animiz olsun de. Ailesinin yaninda cekilmem dicek degil heralde. Yani biraz yonetme odakli ol bi kosede acaba isticekmi acaba yapicakmi diye beklemekten iyidir bence

İşte ben tam öyleyim. Sorun zaten benim film izlemem vs değil ama onun düşünmesi yani ben yapmadan a kişisine sorup beni neden trans geçiyor sorun bu.

İşte ben tam öyleyim. Sorun zaten benim film izlemem vs değil ama onun düşünmesi yani ben yapmadan a kişisine sorup beni neden trans geçiyor sorun bu.
Konusmayi denedin mi hic peki actigin zaman konuyu tepkisi ne oluyor

benim esimde ayni boyle.

O değişmeyecek, değişmez, değişmeyi de istemiyor zaten.
En güzeli siz değişin. Bunu normal karşılayın.
Başka türlü bu nikahlı birliktelikte (evlilik demedim farkındaysanız) huzurlu olmanız imkansız

Degisir ama aklini saglam bi basina getirmeli.Surekli bosanmayi gündeme getirmis konu sahibi esi bundan dolayi ciddiye almio demek

Sabah 6 akşam 9 çalışmak ailenin psikolojik ihtiyaçlarını karşılamamayı gerektiren bir durum değil Bir tercihtir siz çocuğunuzun ihtiyacını görmezden gelir misiniz çok yoğun çalışsanız veya kocanızın

Tam cildirmalik Allah yardımcın olsun gozun karaysa boşa hiç durma hele ki ailen arkandaysa

You tuba da zafer akıncı hayatta her sey var programlarını dinleyin bana dua edeceksiniz sabırla dediklerini uygulayın ben de çok çektim . 4 yıl oldu ama küçük küçük adımlarla biraz değişiyor.

Gercekten yaptigi seyler insana hele ozellikle bir kadına kendini cok degersiz hissettirecek seyler kesinlikle haklisiniz. Onlara olan davranisi ile size davranislari arasinda ucurum var ve cok hissettirmis size. Gozumde canlandi okudukça o anlar size sarilasim geldi kendimi yerinize koydum da sezercik gibi bir kosede durup izleyip aglardim heralde.
Benim de esim ailesine cok duskun bu sekilde olmasa da bir kac davranisi oldu benzer mesela aklima gelen; isle ilgili gelismeleri babasina annesine hevesli hevesli anlatiyo bazen ben ilk onlara soylerken duyuyorum ogreniyorum veya gecen aylarda kaynanamlar geldi benim midem bulaniyodu yemegi kaynanam yapti esimde ona yardim etto salata yapmis. Ben yemek yaparken asla salata yapmamisti hic 3 senede. sonrasinda söyledim bana hic yapmadin annenlere yaptin diye "ben onlara ozel yapmadim anneme yardim ederken hepimize yaptim...." e madem yapabiliyosun bana da yap ben insan degil miyim yani?
Annesi babasi telefon acsa musait degilse bile. yemegin bitsin veya isin bitsin oyle ac ne oluyor sanki kaçıyor mu telefon illa ilk calisinda accak o telefonu...

Neyse yani sizi anliyorum ve kotu bir haberim var ana kuzusu erkekler boyle gidiyor maalesef. Babam da oyle oradan biliyorum...

Ay evet evet aynı olayı dün yaşadım minnakımla bulaşık yıkıyoruz zaten bi onu tutuyorum bi yandan elim köpüklü bizimki görüntülü aramışlar hemen açıp gelip cocgu göateriyo dedim mutfak zaten küçük bide geldin önüme işime mani oluyosun aradılar napim der. Ya söylesen ard niyetli derler ama birikmiş şeyler bunlar anlayabileceklerini sanmıyorum cocugum bişey yapsa hemen görüntülü arayıp onlara da göstermek ister hevesli hevesli

Tam cildirmalik Allah yardımcın olsun gozun karaysa boşa hiç durma hele ki ailen arkandaysa
Ailem bilmiyorum arkamda olur heralde ben çok o ne der bu ne der kafası ile büyüdüm bu yüzden gözüme kestiremiyorum sanki ailemi insanlara rezil edecekmiş gibi hissediyorum

Sizce ben mi abartıyorum ? Eşime göre ben egomanyağım da çünkü şu anlattığım konularda size normal mi geliyor ?
Hiçte abartmıyorsun çok haklısın erkekler işlerine gelmediği zaman abartıyorsun, büyütüyorsun, ne var bunda... diyorlar. Asıl ince düşünemeyen, bencil olan onlar. Bu yok sayılma mevzusunu bende yaşıyorum insana tokat gibi çarpıyor biliyorum

Çoğu erkek eşiniz gibi bir de benimki gibi ne ailesine ne karısına düşkün olmayanlar var aman aman. Çevremden gördüğüm zamanla eşinin çocuğunun çekirdek ailesinin kıymetini anlıyor erkekler çünkü aile kıymetini biliyor bu güzel bir şey aslında. Size tavsiyem ailen şöyle böyle sen öyle davrandın demeyin. Zaten sorunlu insanlar değillermiş tatlı tatlı mesafe koymaya çalışın. Siz ailesini istemiyorsunuz izlenimi oluştukça kesinlikle daha çok ailesine sarılacak. Erkekler hep öyle yapıyor. Size karşı da başbaşayken iyiymiş siz de o konuları hiç açmazsanız zamanla sizin yanınızda daha çok huzur bulacağı için o mesafe kurulacaktır. Mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…