Herkes sizin gibi aman kocişimHerkes nasılda kendini biliyor
Çok tatlısınKp melek falan değil kp bu kadar pasif ki senin kocan babanın yapması gereken kocalık ve babalık rolünü üstlenmiş
Şu melektir laflarına gülüyorum pasif onlar sorumsuz duyarsız bana dokunmasın bin yıl yaşasıncı adamlar onlar.
Onlar yüzünden kv bu kadar çocuklara sarıyor
Onun yüzünden senin kocan ailesine o kadar düşkün çünkü eksiklik kapatıyor ailenin babası olmuş her derde o yetişir herkesin parasını tamamlar kendini paralar de mi
Evden de esirger aynı ilgiyi sevgiyiallah davul etsin öyle kocayı da kp de kv de.
Sen kendini uzak tutmayi birakip harekete gecsen. Mesela diyorsunya bana sormaz ne izlersin diye sen al eline kumandayi hadi film secelim de yada ailesiyle biyere gittiginizde once sen fotograf konusunu ac ver gorumcene teli bizi cekermisin animiz olsun de. Ailesinin yaninda cekilmem dicek degil heralde. Yani biraz yonetme odakli ol bi kosede acaba isticekmi acaba yapicakmi diye beklemekten iyidir benceEvet başlıktanda anlaşılacağı gibi... malesef kv olsun görümcelerim olsun iyidir aman aman sorunum yok ama eşimin onlara olan düşkünlüğü beni onlardan da soğutuyor en başında böyleydi arkadaşlar toplu bir yere gezmeye gideriz mesela eşim anne babası kardeşleri ile foto çektirir ben sadece fotoyu çeken olurum bana demez ki gel çekinelim yada onlar varken bana çok bişey demez muhatap olmaz ama kimse yokken vs aşkımlar canımlar.. eşim hödükte bir insandır geçmişten gelen bu hırs beni soğuttu telefonda annesi ile 1-2 saat konuşur yani benimle sohbeti pek yoktur ve üzülüyorum böyle olmasına da kız kardeşleri gelir bize oturur onlarla film seçer demez ki sende bunu izler misin diye ama ben seçeyim filmi kardeşine aorar iyi mi izler misin diye bu bi örnek arkadaşlar bunda ne var demeyin genelde böyle ailesinin yanında beni görmezden geliyo düşünün herkesle foto çekiniliyo ben sap gibi bir köşede annesi diyo eşinle de olsun foton biz burda daha önce çektirdik diyoben konusunu açtığım zman utanıyorum anne babamın yanında senle foto çekinmeye diyo yada espri yapmaya vs. Bu insnlarla arada görüşsem neyse çok sık görüşüyoruz ve o ortamda çok geriliyorum ruh gibi oldugum için. Mesela gezmeye gidelim buraya bizimkilerle gelelim kahvaltıya der yada bişey alalım bzimkilere de alalım der ya tamam gideriz alırız da ilk gittiğimiz yerde düşündüğü aklına gelen ilk şey ailesiyle oraya gitmek. Ben ararım ailen gelcekmiş bu akşam diyim işten hemen erken çıkar gelir dolu dolu alışveriş yapar hiçbi eksik olmasın der sanki ayda bir geliyolarmış gibi ben erken çık desem saydırır ama bana. Daha çok örnek var kendimi çok değersiz hissediyorum konuşasım yüzünü göresim gelmiyor adamı da ailesini de.. destekli mesajlar atın lütfen çok doluyum
İşte ben tam öyleyim. Sorun zaten benim film izlemem vs değil ama onun düşünmesi yani ben yapmadan a kişisine sorup beni neden trans geçiyor sorun bu.Sen kendini uzak tutmayi birakip harekete gecsen. Mesela diyorsunya bana sormaz ne izlersin diye sen al eline kumandayi hadi film secelim de yada ailesiyle biyere gittiginizde once sen fotograf konusunu ac ver gorumcene teli bizi cekermisin animiz olsun de. Ailesinin yaninda cekilmem dicek degil heralde. Yani biraz yonetme odakli ol bi kosede acaba isticekmi acaba yapicakmi diye beklemekten iyidir bence
Konusmayi denedin mi hic peki actigin zaman konuyu tepkisi ne oluyorİşte ben tam öyleyim. Sorun zaten benim film izlemem vs değil ama onun düşünmesi yani ben yapmadan a kişisine sorup beni neden trans geçiyor sorun bu.
benim esimde ayni boyle.Evet başlıktanda anlaşılacağı gibi... malesef kv olsun görümcelerim olsun iyidir aman aman sorunum yok ama eşimin onlara olan düşkünlüğü beni onlardan da soğutuyor en başında böyleydi arkadaşlar toplu bir yere gezmeye gideriz mesela eşim anne babası kardeşleri ile foto çektirir ben sadece fotoyu çeken olurum bana demez ki gel çekinelim yada onlar varken bana çok bişey demez muhatap olmaz ama kimse yokken vs aşkımlar canımlar.. eşim hödükte bir insandır geçmişten gelen bu hırs beni soğuttu telefonda annesi ile 1-2 saat konuşur yani benimle sohbeti pek yoktur ve üzülüyorum böyle olmasına da kız kardeşleri gelir bize oturur onlarla film seçer demez ki sende bunu izler misin diye ama ben seçeyim filmi kardeşine aorar iyi mi izler misin diye bu bi örnek arkadaşlar bunda ne var demeyin genelde böyle ailesinin yanında beni görmezden geliyo düşünün herkesle foto çekiniliyo ben sap gibi bir köşede annesi diyo eşinle de olsun foton biz burda daha önce çektirdik diyoben konusunu açtığım zman utanıyorum anne babamın yanında senle foto çekinmeye diyo yada espri yapmaya vs. Bu insnlarla arada görüşsem neyse çok sık görüşüyoruz ve o ortamda çok geriliyorum ruh gibi oldugum için. Mesela gezmeye gidelim buraya bizimkilerle gelelim kahvaltıya der yada bişey alalım bzimkilere de alalım der ya tamam gideriz alırız da ilk gittiğimiz yerde düşündüğü aklına gelen ilk şey ailesiyle oraya gitmek. Ben ararım ailen gelcekmiş bu akşam diyim işten hemen erken çıkar gelir dolu dolu alışveriş yapar hiçbi eksik olmasın der sanki ayda bir geliyolarmış gibi ben erken çık desem saydırır ama bana. Daha çok örnek var kendimi çok değersiz hissediyorum konuşasım yüzünü göresim gelmiyor adamı da ailesini de.. destekli mesajlar atın lütfen çok doluyum
O değişmeyecek, değişmez, değişmeyi de istemiyor zaten.Arkadaşlar lütfen boşan aile evine dön gibi şeyler yazmayın çogu erkek böyle böyle olmasa da bi tık altındadır benimki biraz daha abartı çekilemeyecek türden ama evlilik bitirme sebebi değil yuva kolay kurulmuyor. Ben ilerde cocuguma açıklamasını nasıl yaparım baban ailesine düşkündü o yüzden senin düzenini bozduk nasıl derim. Benim bunu gütmem lazım değişmesi lazım sadece nasıl yapacağımı bilmiyorum
Aynen oyle...Ben oyle yaptim evide ona bıraktım 2.5 ay kadar kaldi doymuş herhalde geri geldi simdi mesafeli onlara normale döndüAnasının evine yollayın gitsin . 2 haftaya karıcim diye diye geri gelir .
Degisir ama aklini saglam bi basina getirmeli.Surekli bosanmayi gündeme getirmis konu sahibi esi bundan dolayi ciddiye almio demekO değişmeyecek, değişmez, değişmeyi de istemiyor zaten.
En güzeli siz değişin. Bunu normal karşılayın.
Başka türlü bu nikahlı birliktelikte (evlilik demedim farkındaysanız) huzurlu olmanız imkansız
Sabah 6 akşam 9 çalışmak ailenin psikolojik ihtiyaçlarını karşılamamayı gerektiren bir durum değil Bir tercihtir siz çocuğunuzun ihtiyacını görmezden gelir misiniz çok yoğun çalışsanız veya kocanızınÇok tatlısınama adam sabah 6 akşam 9 çalışıyor haliyle aile içinde pasif kalıyor. Herşeye eşim yetişmeye çalışıyor biz dışarı mı çıkıcaz anası arasa gel bizi şuraya götür dese bizim plan iptal olur öyle diyim bunu örnekleri de oldu açıklaması da şöyle biz her zaman çıkarmışız. Sorun benim o gün çıkıp çıkmamam değil sorun onun tercihi aslında. Birde ilk planı yapanda biziz burnunu sokan kv de
1-2 kere denedim kabullenmiyo benim abarttığımı düşünüyor bazen hak veriyor onlarda ders niteliği taşımıyorKonusmayi denedin mi hic peki actigin zaman konuyu tepkisi ne oluyor
Tam cildirmalik Allah yardımcın olsun gozun karaysa boşa hiç durma hele ki ailen arkandaysaEvet başlıktanda anlaşılacağı gibi... malesef kv olsun görümcelerim olsun iyidir aman aman sorunum yok ama eşimin onlara olan düşkünlüğü beni onlardan da soğutuyor en başında böyleydi arkadaşlar toplu bir yere gezmeye gideriz mesela eşim anne babası kardeşleri ile foto çektirir ben sadece fotoyu çeken olurum bana demez ki gel çekinelim yada onlar varken bana çok bişey demez muhatap olmaz ama kimse yokken vs aşkımlar canımlar.. eşim hödükte bir insandır geçmişten gelen bu hırs beni soğuttu telefonda annesi ile 1-2 saat konuşur yani benimle sohbeti pek yoktur ve üzülüyorum böyle olmasına da kız kardeşleri gelir bize oturur onlarla film seçer demez ki sende bunu izler misin diye ama ben seçeyim filmi kardeşine aorar iyi mi izler misin diye bu bi örnek arkadaşlar bunda ne var demeyin genelde böyle ailesinin yanında beni görmezden geliyo düşünün herkesle foto çekiniliyo ben sap gibi bir köşede annesi diyo eşinle de olsun foton biz burda daha önce çektirdik diyoben konusunu açtığım zman utanıyorum anne babamın yanında senle foto çekinmeye diyo yada espri yapmaya vs. Bu insnlarla arada görüşsem neyse çok sık görüşüyoruz ve o ortamda çok geriliyorum ruh gibi oldugum için. Mesela gezmeye gidelim buraya bizimkilerle gelelim kahvaltıya der yada bişey alalım bzimkilere de alalım der ya tamam gideriz alırız da ilk gittiğimiz yerde düşündüğü aklına gelen ilk şey ailesiyle oraya gitmek. Ben ararım ailen gelcekmiş bu akşam diyim işten hemen erken çıkar gelir dolu dolu alışveriş yapar hiçbi eksik olmasın der sanki ayda bir geliyolarmış gibi ben erken çık desem saydırır ama bana. Daha çok örnek var kendimi çok değersiz hissediyorum konuşasım yüzünü göresim gelmiyor adamı da ailesini de.. destekli mesajlar atın lütfen çok doluyum
Ay evet evet aynı olayı dün yaşadım minnakımla bulaşık yıkıyoruz zaten bi onu tutuyorum bi yandan elim köpüklü bizimki görüntülü aramışlar hemen açıp gelip cocgu göateriyo dedim mutfak zaten küçük bide geldin önüme işime mani oluyosun aradılar napim der. Ya söylesen ard niyetli derler ama birikmiş şeyler bunlar anlayabileceklerini sanmıyorum cocugum bişey yapsa hemen görüntülü arayıp onlara da göstermek ister hevesli hevesliGercekten yaptigi seyler insana hele ozellikle bir kadına kendini cok degersiz hissettirecek seyler kesinlikle haklisiniz. Onlara olan davranisi ile size davranislari arasinda ucurum var ve cok hissettirmis size. Gozumde canlandi okudukça o anlar size sarilasim geldikendimi yerinize koydum da sezercik gibi bir kosede durup izleyip aglardim heralde.
Benim de esim ailesine cok duskun bu sekilde olmasa da bir kac davranisi oldu benzer mesela aklima gelen; isle ilgili gelismeleri babasina annesine hevesli hevesli anlatiyo bazen ben ilk onlara soylerken duyuyorum ogreniyorum veya gecen aylarda kaynanamlar geldi benim midem bulaniyodu yemegi kaynanam yapti esimde ona yardim etto salata yapmis. Ben yemek yaparken asla salata yapmamisti hic 3 senede. sonrasinda söyledim bana hic yapmadin annenlere yaptin diye "ben onlara ozel yapmadim anneme yardim ederken hepimize yaptim...." e madem yapabiliyosun bana da yap ben insan degil miyim yani?
Annesi babasi telefon acsa musait degilse bile. yemegin bitsin veya isin bitsin oyle ac ne oluyor sanki kaçıyor mu telefon illa ilk calisinda accak o telefonu...
Neyse yani sizi anliyorum ve kotu bir haberim var ana kuzusu erkekler boyle gidiyor maalesef. Babam da oyle oradan biliyorum...
Mutlaka dinlicemYou tuba da zafer akıncı hayatta her sey var programlarını dinleyin bana dua edeceksiniz sabırla dediklerini uygulayın ben de çok çektim . 4 yıl oldu ama küçük küçük adımlarla biraz değişiyor.
Ailem bilmiyorum arkamda olur heralde ben çok o ne der bu ne der kafası ile büyüdüm bu yüzden gözüme kestiremiyorum sanki ailemi insanlara rezil edecekmiş gibi hissediyorumTam cildirmalik Allah yardımcın olsun gozun karaysa boşa hiç durma hele ki ailen arkandaysa
Hiçte abartmıyorsun çok haklısın erkekler işlerine gelmediği zaman abartıyorsun, büyütüyorsun, ne var bunda... diyorlar. Asıl ince düşünemeyen, bencil olan onlar. Bu yok sayılma mevzusunu bende yaşıyorum insana tokat gibi çarpıyor biliyorumSizce ben mi abartıyorum ? Eşime göre ben egomanyağım da çünkü şu anlattığım konularda size normal mi geliyor ?
Tek erkek olmakla veya tek çocuk olmakla hiçbir ilgisi yok; tamamen karakter, yapı meselesi.Hayır harici 6 erkek kardeşi var tek benimki böyle ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?