- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Eşiniz gitsin çocuklarla. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. 5 yıl böyle aman herkesin gönlü olsun modunda takıldım, pişmanım. İnsan en çok kendinden veriyor.Kızlar eşimin ailesiyle yaşadığımız birtakım şeyler yüzünden onlardan çok soğudum.Eşim bir kısmını ve hissettiklerimi biliyor. Tamamını anlatamıyorum. Aylardır görüşmüyoruz zaten, öyle sürekli gidelim gibi bir baskısı yok. Bu haftasonu gidelim dedi cevap vermedim. Hiç istemiyorum. İnsanları sevmediğimi belli edemiyorum, rol yapamıyorum. Gidersem çok tatsız olacak. Gitmesem de eşim de ailesini özledi. Cocukları da görsünler özlediler diyor. Esim icin katlanmali miyim?
bu her kayınailenin evine gittiğimde ben agskdkajGit ve güzellik merkezinde randevu sıranı bekliyormuş gibi otur. Öyle tavana sağa sola ve saate bakarak
Hahah bende. Ek olarak kp kvye şaka yollu laf soktuğunda sinsice gülerim sndjajdjbu her kayınailenin evine gittiğimde ben agskdkaj
benim kızım da sağolsun orda asla uyumayıp huysuzluk yapıyor da dönmek zorunda kalıyoruzHahah bende. Ek olarak kp kvye şaka yollu laf soktuğunda sinsice gülerim sndjajdj
Sürekli gidelim görelim şeklinde değilse bu seferlik git bence.Zaten eşin durumdan da haberdarmis.Torunlari gösterin,eşinde özlemini gidersin.Kızlar eşimin ailesiyle yaşadığımız birtakım şeyler yüzünden onlardan çok soğudum.Eşim bir kısmını ve hissettiklerimi biliyor. Tamamını anlatamıyorum. Aylardır görüşmüyoruz zaten, öyle sürekli gidelim gibi bir baskısı yok. Bu haftasonu gidelim dedi cevap vermedim. Hiç istemiyorum. İnsanları sevmediğimi belli edemiyorum, rol yapamıyorum. Gidersem çok tatsız olacak. Gitmesem de eşim de ailesini özledi. Cocukları da görsünler özlediler diyor. Esim icin katlanmali miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?