Eşimin ailesine gitmek istemiyorum

İnsanların bu kadar kötü olabileceğini ben de bilmezdim yaşamadan, evet bir de böyle insanlar bebek doğunca bebek kendilerininmiş gibi sahiplenmek isterler, inşallah bir gün hesabını verecekler yaptıkları her şeyin, teşekkür ederim size

Bizimde sizinki gibi oldu. Çok sorunlar yaşadik görümceyle. En son bizi evimizden kovdu ve sonrasinda kovuldugumuz icin büyük patladim, kavga ettik. Aileme varana kadar hakaretler isittim. Simdi ben bu görümce ile nasil görüseyim, nasil selam vereyim.2 yildir görüsmüyorum cok rahatim. Ayni sizin eşiniz gibi benim eşimde çok rahatladi. O bile kendi evinde rahat edemiyordu. Yakin zamanda cenazede bir araya geldik. Hic suratina bile bakmadim. Diger görümcelerimle görüsüyorum. Kendisinin eşini de cok seviyorum onunla da konusuyorum. Ama kadinin yüzünü görünce bile etkisinden cikamiyorum. Cenazede benimle konusmaya yeltendi konusmadim. Ben onun kızı yaşindayim, bana yaşattiklari cok ağır. Sonra da haber geldi, eger ben adim atsaymisim o da bana daha fazla adim atarmis, düzelirmis. Üzgünüm ama huylu huyundan vazgecmez. Eşim bunu duyunca "bosver konusma degismeyecek yine ayni seyler olacak, kafamiz rahat" dedi. Hic huzurumu bozamam. 1-2 tatli olur sonra yine ayni... can cıkar huy cikmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…