- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pozisyonumuz aynı bacım..niyetlerde kötülük yok ama sıkıntı büyük vesselam...gel de bunu anlat anlatamazsın imkan yok malesef böyle kabullenecez..yahu yatak odamdaki çekmeceyi açıp dikiş kutusunu nasıl alırsın özel elt edavatlar var oda..görümcem bile izin almadan buzdolabını açmazken..bi de bana çekinme istediğini ye demez mi..anacım ev benim yemekleri ben yaptım yeminle bugün imdat diye bağırasım varMerhaba arkadaşlar...2yılı aşkın bir süredir evliyim ...Eşim Karadenizli ben Akdenizliyim..Biliyorum bir çok insanın derdi yanında benimki dert sayılmaz ama ben eşimin ailesine hiç ama hiç alışamadım özellikle de kayınvalideme
Özellikle farklı kültür olması birde kaynanamın paldır küldür hareketleri ,konuşmaları ,her şeye karışması beni çileden çıkartıyor(Tabi kendi içimde çileden çıkıyorum).Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama onlar sık sık gelip bizde kalıyorlar...Ve yarın yine gelicekler ve ben onlar gelmeden stres oldumOnlar gelince ben kendi evime yabancılaşıyorum sanki...Kayınvalidem kendi eviymiş gibi davranıyor her yere karışıyor ,benim haberim olmadan bişeyler atıyor ,yerini değiştiriyor,kapı çalma özelliği yok pat diye dalıyor yatak odasına...Çekmelerime kadar açıp bakıyor...Mesela 10 gün kalıyorlar hiç banyo yapmadan gidiyorlar bu da garip geliyor .İnsan 10 gün hiç banyo yapmaz mı
Tuvaleti de pis bırakıyorlar sinir oluyorum belkide ellerini de yıkamıyorlar
Onların köyüne gidince bazen aynı tabaktan yemek zorunda kalıyoruz kayınvalidemin 10 parmağıda yemeğin içinde birde elini yalıyor sonra
Yanına oturup yemek yemek istemiyorum
Ben mı çok abartıyorum sevemediğim için acaba her şey ondan mı gözüme batıyor bu kadar bilmiyorum ama ben onların yanında çoookkkk mutsuzum
Not: Aslında kayınvalidemin kötü niyetli biri olmadıgını biliyorum ama hal hareket davranışları daha anlatamadıgım bir çok şey işte beni strese sokuyorSubat tatilinden yaza kadar da bebeğime kayınvalidem gelip bakacak şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçicek 5 ay diye
![]()
aynen dün dedim ki onlar misafirler otursunlar yorulmasınlar ben yaparım her şeyi, benim masum kelebeğim gözlerini belerterekten onlar misafir değil dedi yer misin yemez misin ne oldu kayıtsız şartsız saldırıya geçtin be adam..Bir de eşim kesinlikle laf söyletmez anne ve babasına en basiti yemek yerken annenin yanına oturmak istemiyorum parmaklarının hepsi yemeğin içinde oluyor dedim güzel bir şekilde sohbet ederken ama o birden fevrileşiyor dese ki haklısın ama bu yaştan sonra değiştiremem idare et gözüm görmeyecek ama onun ters ters cevapları hem eşimden hem ailesinden soğutuyor beniHatta eşim onlar yuzunden bana oyle cevaplar verince onlara karşı daha da soğuk hissediyorum kendimi
![]()
Merhaba arkadaşlar...2yılı aşkın bir süredir evliyim ...Eşim Karadenizli ben Akdenizliyim..Biliyorum bir çok insanın derdi yanında benimki dert sayılmaz ama ben eşimin ailesine hiç ama hiç alışamadım özellikle de kayınvalideme
Özellikle farklı kültür olması birde kaynanamın paldır küldür hareketleri ,konuşmaları ,her şeye karışması beni çileden çıkartıyor(Tabi kendi içimde çileden çıkıyorum).Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama onlar sık sık gelip bizde kalıyorlar...Ve yarın yine gelicekler ve ben onlar gelmeden stres oldumOnlar gelince ben kendi evime yabancılaşıyorum sanki...Kayınvalidem kendi eviymiş gibi davranıyor her yere karışıyor ,benim haberim olmadan bişeyler atıyor ,yerini değiştiriyor,kapı çalma özelliği yok pat diye dalıyor yatak odasına...Çekmelerime kadar açıp bakıyor...Mesela 10 gün kalıyorlar hiç banyo yapmadan gidiyorlar bu da garip geliyor .İnsan 10 gün hiç banyo yapmaz mı
Tuvaleti de pis bırakıyorlar sinir oluyorum belkide ellerini de yıkamıyorlar
Onların köyüne gidince bazen aynı tabaktan yemek zorunda kalıyoruz kayınvalidemin 10 parmağıda yemeğin içinde birde elini yalıyor sonra
Yanına oturup yemek yemek istemiyorum
Ben mı çok abartıyorum sevemediğim için acaba her şey ondan mı gözüme batıyor bu kadar bilmiyorum ama ben onların yanında çoookkkk mutsuzum
Not: Aslında kayınvalidemin kötü niyetli biri olmadıgını biliyorum ama hal hareket davranışları daha anlatamadıgım bir çok şey işte beni strese sokuyorSubat tatilinden yaza kadar da bebeğime kayınvalidem gelip bakacak şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçicek 5 ay diye
![]()
Ben de öğretmenim ne olursa olsun çocuğunuza 5 ay daha siz bakın.ben de 2. dönem çalışmaya başlamıştım çocuğu kayınvlidemle birlikte bakıcı ya bırakrak şu anki aklım olsa 2 yıllık ücretsiz izin hakkı mı kullanırdım.sonra pişman olursun ne kadar kazankrsan kazan kıymet bilinmiyor