- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
E maaş gibi bişey de mi almıyor eşin annesinden? Karın tokluğuna mı çalışıyor? Cidden daha kendisi büyüyememiş bir insanı neden baba yapıyorsunuz?merhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yokizmirde yaşıyorz eşim aile işinde çalışıyor annesi oğlanların herbirine iş yerini açtı kendide çalışıyor kendininde ayrıyetten iş yeri var giyim üzerine ama evlendiğim günden beri eşim kazancının hepsini annesine veriyo diger erkek kardeşleride öyle bu beni deli ediyo dediğimde neden boyle yapıyorsun bak evlendik birikim yapalım kimsenin hakkı kimseye geçmesin diyorum çunku eltimle küsüm ve ne benim ne onun hakkı geçmesin sen karışma hep boyle olucak annem bizim için birikim yapıyo diyo.faturalarım birikti dogalgazı bu sene açmadım bile cok yakıyo laf olmasın diye 90 tl tutmuş onu bile ödeyemiyo her ay annesine der anne faturalarım var ödeyelim kaynanam öder yani o ne derse o..bugünde elektiriğim kesildi çünkü ödenmiyo su faturası ödenmiyo dogalgaz evin interneti odenmiyo kiralar birikiyo inanın kafatı yicem..dün güya beni kadınlar günü diye çıkarıcaktı bu 8 aylık evlilikte saysanız 2,3 defa çıkmışızdır neyse geldi saat 21:40 avm kapanıcak neyse koştur koştur girdik hamilelik kıyfeti bakıcaktm odedi eve geldiğinizde benden aldı o parayı annem kızar 3 gün once doktora odedim evin ihtiyacını gordum bide bu kızar diye onuda ailem bana vermişti harçlık yap diye anlicanız kocam bana ne harçlık veriyo ne eve eşimin kazancı giriyo herşeye annesi karar veriyo akşam olduğunda oğullarının yanına gidip hesapları topluyo çok yanlızım ailemde yanımda değil (
Arkana bile bakmadan kaçBen herşeyi bırakıp almanyada onun için izmire yerleştim burda kimsem yok siddetinide gördüm ama aileme gidemedim üzülmesin diye beni oyle üzdüki hamileyken bile şiddet gösterdi ertesi günü kanamam oldu kese altında kanama gözüktü ailesine saygıda kusur etmiyorum ama bu kadarda olmaz benmi haksızım allah aşkına soyleyin
Bilmiyorum yine annesinden ister bez parası oyle alınır cok bıktım usandım bana normal gelmeyen şeyler artık herkez iş yerini kurmuş niye annede toplanıyo veya diyorum masrafları çıktıktan sonra bölüşün parayı biz biriktirelim onada yok annesi birikim yapıyomuşÇocuk doğunca nolacak peki
HyrE maaş gibi bişey de mi almıyor eşin annesinden? Karın tokluğuna mı çalışıyor? Cidden daha kendisi büyüyememiş bir insanı neden baba yapıyorsunuz?
Ben herşeyi bırakıp almanyada onun için izmire yerleştim burda kimsem yok siddetinide gördüm ama aileme gidemedim üzülmesin diye beni oyle üzdüki hamileyken bile şiddet gösterdi ertesi günü kanamam oldu kese altında kanama gözüktü ailesine saygıda kusur etmiyorum ama bu kadarda olmaz benmi haksızım allah aşkına soyleyin
Ortada somut bir birikim var mı bari?Bilmiyorum yine annesinden ister bez parası oyle alınır cok bıktım usandım bana normal gelmeyen şeyler artık herkez iş yerini kurmuş niye annede toplanıyo veya diyorum masrafları çıktıktan sonra bölüşün parayı biz biriktirelim onada yok annesi birikim yapıyomuş
Yemin ederin o gün pislik el kaldırdı bana ertesi günü kanamam oldu kaynanam götürdü hastaneye su alıcak param yoktu kendi galine üzüldüm ki ben onlara gelirken ev parası birikmiş parayla geldim ama hiçbiri yokSen bu adami niye cekiyorsun? 2 yasindaki cocugun bile Haribo almaya harcligi var cebinde.
Bak canım bu böyle olmaz bir paket bez en fazla bir hafta gider her seferinde onamı yalvaracaksınızBilmiyorum yine annesinden ister bez parası oyle alınır cok bıktım usandım bana normal gelmeyen şeyler artık herkez iş yerini kurmuş niye annede toplanıyo veya diyorum masrafları çıktıktan sonra bölüşün parayı biz biriktirelim onada yok annesi birikim yapıyomuş
Hur hiçç bana diyorduki masrafları çıkardıktan sonra ortak gibi kazanç bölünecek yani 4 mağzanında kazancı toplanıp gider çıktıktan sonra bölünecek diyorduHalinize üzüldüm.
Siz evlenmeden önce bu adamın böyle olduğunu bilmiyor muydunuz?
Şu konudan sonra eşime sukrettim ya. Benim esimde tam tersi anneci babaci değil fakat üzerime geldiklerinde kibarca susturuyo bu bile bizi boşanma asanmasna getirdi. Allah sana da bbegne de sabır versin canım hamilelik sürecinde yanında durması gerekirken yasattiklarina bak hadi seni onemsemiyo bebegine neden bu stresi yasatiyor ? Sorunlarını nasıl hallediyorsun ben direk pat küt patlarim Allah sana peygamber sabrı vermiş csnmmerhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yokizmirde yaşıyorz eşim aile işinde çalışıyor annesi oğlanların herbirine iş yerini açtı kendide çalışıyor kendininde ayrıyetten iş yeri var giyim üzerine ama evlendiğim günden beri eşim kazancının hepsini annesine veriyo diger erkek kardeşleride öyle bu beni deli ediyo dediğimde neden boyle yapıyorsun bak evlendik birikim yapalım kimsenin hakkı kimseye geçmesin diyorum çunku eltimle küsüm ve ne benim ne onun hakkı geçmesin sen karışma hep boyle olucak annem bizim için birikim yapıyo diyo.faturalarım birikti dogalgazı bu sene açmadım bile cok yakıyo laf olmasın diye 90 tl tutmuş onu bile ödeyemiyo her ay annesine der anne faturalarım var ödeyelim kaynanam öder yani o ne derse o..bugünde elektiriğim kesildi çünkü ödenmiyo su faturası ödenmiyo dogalgaz evin interneti odenmiyo kiralar birikiyo inanın kafatı yicem..dün güya beni kadınlar günü diye çıkarıcaktı bu 8 aylık evlilikte saysanız 2,3 defa çıkmışızdır neyse geldi saat 21:40 avm kapanıcak neyse koştur koştur girdik hamilelik kıyfeti bakıcaktm odedi eve geldiğinizde benden aldı o parayı annem kızar 3 gün once doktora odedim evin ihtiyacını gordum bide bu kızar diye onuda ailem bana vermişti harçlık yap diye anlicanız kocam bana ne harçlık veriyo ne eve eşimin kazancı giriyo herşeye annesi karar veriyo akşam olduğunda oğullarının yanına gidip hesapları topluyo çok yanlızım ailemde yanımda değil (
Evet akılsız sorumsuz o para aman çıkmasın çantam eskidi diye diye 4 ay oldu bi çanta almadı ben cok safım yaa kendi birikimimi verdim destek olim eşindir diye ama ne geri geldi nede evine helal kazanç girdiSen Almanya a dönsen bundan daha iyi gecinirsin be gülüm. Ne diyecegimi bilemedim. Bunlar degismez. Alismismar bu düzene. Ama neden ödenmiyor ki su gaz gibi önemli seyler. Esin biraz akilsiz gibi. Kusura bakma.
merhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yokizmirde yaşıyorz eşim aile işinde çalışıyor annesi oğlanların herbirine iş yerini açtı kendide çalışıyor kendininde ayrıyetten iş yeri var giyim üzerine ama evlendiğim günden beri eşim kazancının hepsini annesine veriyo diger erkek kardeşleride öyle bu beni deli ediyo dediğimde neden boyle yapıyorsun bak evlendik birikim yapalım kimsenin hakkı kimseye geçmesin diyorum çunku eltimle küsüm ve ne benim ne onun hakkı geçmesin sen karışma hep boyle olucak annem bizim için birikim yapıyo diyo.faturalarım birikti dogalgazı bu sene açmadım bile cok yakıyo laf olmasın diye 90 tl tutmuş onu bile ödeyemiyo her ay annesine der anne faturalarım var ödeyelim kaynanam öder yani o ne derse o..bugünde elektiriğim kesildi çünkü ödenmiyo su faturası ödenmiyo dogalgaz evin interneti odenmiyo kiralar birikiyo inanın kafatı yicem..dün güya beni kadınlar günü diye çıkarıcaktı bu 8 aylık evlilikte saysanız 2,3 defa çıkmışızdır neyse geldi saat 21:40 avm kapanıcak neyse koştur koştur girdik hamilelik kıyfeti bakıcaktm odedi eve geldiğinizde benden aldı o parayı annem kızar 3 gün once doktora odedim evin ihtiyacını gordum bide bu kızar diye onuda ailem bana vermişti harçlık yap diye anlicanız kocam bana ne harçlık veriyo ne eve eşimin kazancı giriyo herşeye annesi karar veriyo akşam olduğunda oğullarının yanına gidip hesapları topluyo çok yanlızım ailemde yanımda değil (
Annemle konuşuyordum o gün diyo sen çok bunalmışsın gel buraya anlasın değerini ama anlamaz biliyorum arkadaşlarıyla alrmlere akar geçen cumartesi bırakmadım dışarıya diye bana vurdu yere yığıldım hamileyimdeBak canım bu böyle olmaz bir paket bez en fazla bir hafta gider her seferinde onamı yalvaracaksınız
Böyle hayat geçmez dön ailene çekilecek dert değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?