Eşimin ailesine olan düşkünlüğü

Melekmelegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
750
294
53
34
merhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yok

Son düzenleme:
Ben herşeyi bırakıp almanyada onun için izmire yerleştim burda kimsem yok siddetinide gördüm ama aileme gidemedim üzülmesin diye beni oyle üzdüki hamileyken bile şiddet gösterdi ertesi günü kanamam oldu kese altında kanama gözüktü ailesine saygıda kusur etmiyorum ama bu kadarda olmaz benmi haksızım allah aşkına soyleyin

E maaş gibi bişey de mi almıyor eşin annesinden? Karın tokluğuna mı çalışıyor? Cidden daha kendisi büyüyememiş bir insanı neden baba yapıyorsunuz?

Arkana bile bakmadan kaç

Çocuk doğunca nolacak peki
Bilmiyorum yine annesinden ister bez parası oyle alınır cok bıktım usandım bana normal gelmeyen şeyler artık herkez iş yerini kurmuş niye annede toplanıyo veya diyorum masrafları çıktıktan sonra bölüşün parayı biz biriktirelim onada yok annesi birikim yapıyomuş

E maaş gibi bişey de mi almıyor eşin annesinden? Karın tokluğuna mı çalışıyor? Cidden daha kendisi büyüyememiş bir insanı neden baba yapıyorsunuz?
Hyr (( inanın çok bunaldım ben ailemin evinde elektirik kesintisi nedir bilmezdim her faturada elektirik kesilio oyle ödüyolar..kazancını annesine sayıyo o gün arıyo akşam annesi diyoki bugun ne kdrlık iş yaptın yarın getir bana ver uğrayamadım diyo deli oldum evet benim salak kocam neye çalıştığını bilmiyorum

ya bi kadına annesinden habersiz elbise alamayacak erkekler evlenmesin. Bence buna bi ders vermek şart hani boşan diyip bebeğinde seninde vebaline giremem ama buna bi kaybetme korkusu yaşat bi gerçek ailesini farketsin ona göre yaşasın. Böyle bebeğin doğuncada sana günde iki kere değiş altını üçüncüye annem kızar bez almaz der mazallah

Sen Almanya a dönsen bundan daha iyi gecinirsin be gülüm. Ne diyecegimi bilemedim. Bunlar degismez. Alismismar bu düzene. Ama neden ödenmiyor ki su gaz gibi önemli seyler. Esin biraz akilsiz gibi. Kusura bakma.

Ortada somut bir birikim var mı bari?

E madem bu kadın deli mi, niye evlendirmiş çocuklarını?
Böyle yapacaktı, hepsini alsaydı dizinin dibine, ayırmasaydı, niye evlendirdi de elin kızlarını yaktı??

Sen bu adami niye cekiyorsun? 2 yasindaki cocugun bile Haribo almaya harcligi var cebinde.
Yemin ederin o gün pislik el kaldırdı bana ertesi günü kanamam oldu kaynanam götürdü hastaneye su alıcak param yoktu kendi galine üzüldüm ki ben onlara gelirken ev parası birikmiş parayla geldim ama hiçbiri yok

Bak canım bu böyle olmaz bir paket bez en fazla bir hafta gider her seferinde onamı yalvaracaksınız
Böyle hayat geçmez dön ailene çekilecek dert değil

Şu konudan sonra eşime sukrettim ya. Benim esimde tam tersi anneci babaci değil fakat üzerime geldiklerinde kibarca susturuyo bu bile bizi boşanma asanmasna getirdi. Allah sana da bbegne de sabır versin canım hamilelik sürecinde yanında durması gerekirken yasattiklarina bak hadi seni onemsemiyo bebegine neden bu stresi yasatiyor ? Sorunlarını nasıl hallediyorsun ben direk pat küt patlarim Allah sana peygamber sabrı vermiş csnm

Sen Almanya a dönsen bundan daha iyi gecinirsin be gülüm. Ne diyecegimi bilemedim. Bunlar degismez. Alismismar bu düzene. Ama neden ödenmiyor ki su gaz gibi önemli seyler. Esin biraz akilsiz gibi. Kusura bakma.
Evet akılsız sorumsuz o para aman çıkmasın çantam eskidi diye diye 4 ay oldu bi çanta almadı ben cok safım yaa kendi birikimimi verdim destek olim eşindir diye ama ne geri geldi nede evine helal kazanç girdi

gerçek olduğuna inanamıyorum.

Sen birikim yapamazmısın? Annesimi yapabiliyomuş sadece ne saçma. Valla siz çok sessiz kalmışsınız ben olsam cıngar çıkarırdım giderim annesinden her ay hakkımızı alırdım herkes haddini bilsin.

Bak canım bu böyle olmaz bir paket bez en fazla bir hafta gider her seferinde onamı yalvaracaksınız
Böyle hayat geçmez dön ailene çekilecek dert değil
Annemle konuşuyordum o gün diyo sen çok bunalmışsın gel buraya anlasın değerini ama anlamaz biliyorum arkadaşlarıyla alrmlere akar geçen cumartesi bırakmadım dışarıya diye bana vurdu yere yığıldım hamileyimde ( ertesi günüde kanamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…