- Konu Sahibi Melekmelegimm
Sen böyle devam et kocandır döverse severde.Adam seni dövdü buna takilmadinda paraya mı takildin ki zaten bu ayrı bi acizlik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adam olmamış de iade et kaynanana. Bebeğine böyle bir hayat yaşamak istediğine emin misin gerçekten şiddet de var resmen köle yapmışsın kendini aklını başına al kaç kurtar kendini de bebeğini deHyr(( inanın çok bunaldım ben ailemin evinde elektirik kesintisi nedir bilmezdim her faturada elektirik kesilio oyle ödüyolar..kazancını annesine sayıyo o gün arıyo akşam annesi diyoki bugun ne kdrlık iş yaptın yarın getir bana ver uğrayamadım diyo deli oldum evet benim salak kocam neye çalıştığını bilmiyorum
İşte dengesiz annesi biriktiriormuş ki biliyo benim be kadar birikim yaptığımı almanyada çalıştığımı biriktirdim ev parası biriktirdim dedin kıracı olmayalım dediki bana ver işimi kurim iş evi de alır herşeyi alır dedi aptal kafamOrtada somut bir birikim var mı bari?
E madem bu kadın deli mi, niye evlendirmiş çocuklarını?
Böyle yapacaktı, hepsini alsaydı dizinin dibine, ayırmasaydı, niye evlendirdi de elin kızlarını yaktı??
Hemen aileni arayıp uçak bileti almalarını söylüyorsun.Pasaportun cantan ile uçağa binip onların yanina dönüyorsun.Bebek daha gelişince uçağa binmek sorun olacak.Dogunca ise Türkiye dışına çıkaramayacaksin.O yüzden bunu ya şimdi yap ya da şiddetin alâsina kendini hazirlaYemin ederin o gün pislik el kaldırdı bana ertesi günü kanamam oldu kaynanam götürdü hastaneye su alıcak param yoktu kendi galine üzüldüm ki ben onlara gelirken ev parası birikmiş parayla geldim ama hiçbiri yok
Aleme gidecek parayı nerden buluyor elleri kırılasıcaAnnemle konuşuyordum o gün diyo sen çok bunalmışsın gel buraya anlasın değerini ama anlamaz biliyorum arkadaşlarıyla alrmlere akar geçen cumartesi bırakmadım dışarıya diye bana vurdu yere yığıldım hamileyimde( ertesi günüde kanamam oldu
Bende diyorum neden boyle yapıosun diye ee bapim annemimi üzim aramı bozukcaksın diye bağırıyo bende onu isterdim en kucuk bişeyde beni korusun ama hyr o kdr annecikiŞu konudan sonra eşime sukrettim ya. Benim esimde tam tersi anneci babaci değil fakat üzerime geldiklerinde kibarca susturuyo bu bile bizi boşanma asanmasna getirdi. Allah sana da bbegne de sabır versin canım hamilelik sürecinde yanında durması gerekirken yasattiklarina bak hadi seni onemsemiyo bebegine neden bu stresi yasatiyor ? Sorunlarını nasıl hallediyorsun ben direk pat küt patlarim Allah sana peygamber sabrı vermiş csnm
merhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yokizmirde yaşıyorz eşim aile işinde çalışıyor annesi oğlanların herbirine iş yerini açtı kendide çalışıyor kendininde ayrıyetten iş yeri var giyim üzerine ama evlendiğim günden beri eşim kazancının hepsini annesine veriyo diger erkek kardeşleride öyle bu beni deli ediyo dediğimde neden boyle yapıyorsun bak evlendik birikim yapalım kimsenin hakkı kimseye geçmesin diyorum çunku eltimle küsüm ve ne benim ne onun hakkı geçmesin sen karışma hep boyle olucak annem bizim için birikim yapıyo diyo.faturalarım birikti dogalgazı bu sene açmadım bile cok yakıyo laf olmasın diye 90 tl tutmuş onu bile ödeyemiyo her ay annesine der anne faturalarım var ödeyelim kaynanam öder yani o ne derse o..bugünde elektiriğim kesildi çünkü ödenmiyo su faturası ödenmiyo dogalgaz evin interneti odenmiyo kiralar birikiyo inanın kafatı yicem..dün güya beni kadınlar günü diye çıkarıcaktı bu 8 aylık evlilikte saysanız 2,3 defa çıkmışızdır neyse geldi saat 21:40 avm kapanıcak neyse koştur koştur girdik hamilelik kıyfeti bakıcaktm odedi eve geldiğinizde benden aldı o parayı annem kızar 3 gün once doktora odedim evin ihtiyacını gordum bide bu kızar diye onuda ailem bana vermişti harçlık yap diye anlicanız kocam bana ne harçlık veriyo ne eve eşimin kazancı giriyo herşeye annesi karar veriyo akşam olduğunda oğullarının yanına gidip hesapları topluyo çok yanlızım ailemde yanımda değil
(
Aslında cok istiyorum oyle korku yaşasın ama cokta umrunda olmaz alemlere akar arkadaşlarıyla geçen gün kanamam olduğunda kaynanam diyoki herdefasında doktor olmaz kanama normaldir içini temizliyo diyo dedim anne ben korluyorum hamilelikte kanama görünce doktor herşey normal desin içim rahatlasın yine kırıcı değilim anca oğlunu şımartmışya bi kadına annesinden habersiz elbise alamayacak erkekler evlenmesin. Bence buna bi ders vermek şart hani boşan diyip bebeğinde seninde vebaline giremem ama buna bi kaybetme korkusu yaşat bi gerçek ailesini farketsin ona göre yaşasın. Böyle bebeğin doğuncada sana günde iki kere değiş altını üçüncüye annem kızar bez almaz der mazallah![]()
Malesef gercekgerçek olduğuna inanamıyorum.
Annemle konuşuyordum o gün diyo sen çok bunalmışsın gel buraya anlasın değerini ama anlamaz biliyorum arkadaşlarıyla alrmlere akar geçen cumartesi bırakmadım dışarıya diye bana vurdu yere yığıldım hamileyimde( ertesi günüde kanamam oldu
Onu bekliyorum güya bu ay vericeklerdi herşeyin en iyisini yaptırıyolar magzalarına bana gelince bekle biraz diyo usandım anneme diyorum anne evlilikten beklentim bu değildi kadınada kansıtıyorum cok üzülüo gel diyoverdiğiniz parayı alın, arkanıza bakmadan kaçın.
Burnumu kanattı vurdu sonra korkudan sarılıo aglıyo birdaha vurmicam diye terbiyesiz ben onun için herşeyi yapmaya hazırdım yazıkki bu sevgimi harcıyoSize vuruyor birde hiç utanmadan..
Benimki de saygıdan susuyor bazen. Bende ağza alinmiycak kelimeler kullanıyorum kendisine adam olsan sevsen evllgmze sahip çıkarsın diye. Böyle davranmam sadece evliligmzi yapratti eşim arka cikmadgi için onların yaptıklarına katlandim sırf sorun cikarmasinlr diye ama yaranamadım. Bundan sonra şöyle yol edinicem ailesinin hakkında kötü kelime kullanmicam kendimi acindircam mesala anneni babanı çok seviyom niye böyle dediler uzuluyorum vs diyerek. Eşimin ailesindende tamamen elimizi ayagimizi cekebme ihtimalimiz yok basimizda böyle koca olduğu sürece. Onun için kendimi ne çok yipraticam nede ailesine kötü davtanicam gerektiği gibi anladinmi . Bundan sonra sen de öyle yap baktın laftan anlamıyor ailende arkanda durucsksa birkaç ay kafa dinleme gidiyorum nezaman evliliğine sahip çıkarsan ozaman babamın evinden gelirim dersin seviyorsa da gelir ne diyimBende diyorum neden boyle yapıosun diye ee bapim annemimi üzim aramı bozukcaksın diye bağırıyo bende onu isterdim en kucuk bişeyde beni korusun ama hyr o kdr anneciki
Cünkü onların mantığında herşey para faturalar kiralar bekler anladınızmı bacısı bile yemek yemiyen insan öglenleri çalışırken aman para gitmesin boyle pisliklerbazı şeyleri mantığım almıyor. elektrik su faturası ödenmedikten sonra ne birikimi yapılıyor? siz bu şartlarda neden hamile kalıyosunuz, hadi kaldınız neden kapıyı vurup çıkmıyosunuz? yarın bi gün çocuk doğunca bez yerine ne kullanıcaksınız?
Aslında cok istiyorum oyle korku yaşasın ama cokta umrunda olmaz alemlere akar arkadaşlarıyla geçen gün kanamam olduğunda kaynanam diyoki herdefasında doktor olmaz kanama normaldir içini temizliyo diyo dedim anne ben korluyorum hamilelikte kanama görünce doktor herşey normal desin içim rahatlasın yine kırıcı değilim anca oğlunu şımartmış
Cünkü onların mantığında herşey para faturalar kiralar bekler anladınızmı bacısı bile yemek yemiyen insan öglenleri çalışırken aman para gitmesin boyle pislikler