Eşimin Ailesini aramak istemiyorum

Bence onlar senin büyüğün eşine saygın ve sevgin varsa ailesine de aynısını göstermek zorundasın ayrıca oda aynı şeyi senin ailene yapar :) mutluluk ve huzurlu bi evlilik için bunları yapmalısın ve zorunluluk olarak değil düşünsene kocanın ailesi onlar kocanı yetiştiren büyüten :)

Bende sizin gibiydim. Ogullarindan cok Ben arardim. Hatta oyle arardim ki ama asla degerim bilinmedi. Benim yuzume dediler sanki Sen kizimizsin oglumuz el. Bizi ne arar ne sorar oglumuz. Herkesede bunu diyoruz derlerdi. Ben arardim iki elim kanda olsa Torunlarini gosterirdim kamerada. Hadi bilgisayari acin çocuklara bakin derdim. Ama baktim ki hep benim sayemde varmis onlar hayatimda..
Ben aramasam onlar asla aramadi. Sonra Babam rahmetli oldu anneme ve bana cok buyuk yanlis yapildi zaten o gunden sonrada asla aramadim. hele suanda asla aramam. En son babasi hastalandi aradim annesini gecmis olsun dedim kapadim. Benden uzak Allaha yakin olsunlar.
Kimseye yaranamazsin bu hayatta
Kendime niye eziyet edeyim
Iyiligi bilen degerden anlayan insanlari ararim. Degerimii bilmeyeni Oz kardesimde olsa aramam.
Esim de asla baski yapmaz bana.

Öfff aramazsan aramaa :KK53:
Ayy beni ellikere ararlar , ne yapıyorsun derler iyiyim siz demeden oğlumu isterler , 2 saat ona boş muhabbet yaparlar , çocuk konuşmak istemez ne kaparlar ne birşey, size gelelim mi derler , size kalmaya gelicez derler , son zamanda aramızda bir gerginlik oldu , bir laf söyledim çok bozuldular , bekliyorum dönüşünü :lülülü: , gelicekler soyleyemiyorlar. Ben açmıyorum bile çoğu zaman duymadım diyorum , çatlasınlar

Kimse için huzurunu bozmana değmez boşver aramasınlar sen neden onların yaptığı gibi olasın ki sen terbiyeni ve asaletini göster eşini seviyorsan ve değerliyse bende ara derim

Öfff aramazsan aramaa :KK53:
Ayy beni ellikere ararlar , ne yapıyorsun derler iyiyim siz demeden oğlumu isterler , 2 saat ona boş muhabbet yaparlar , çocuk konuşmak istemez ne kaparlar ne birşey, size gelelim mi derler , size kalmaya gelicez derler , son zamanda aramızda bir gerginlik oldu , bir laf söyledim çok bozuldular , bekliyorum dönüşünü :lülülü: , gelicekler soyleyemiyorlar. Ben açmıyorum bile çoğu zaman duymadım diyorum , çatlasınlar

Eşim tekrar ara bi istersen diynce aradım mecbur :( ama yapmacık yapmacık konısmalar geçti kapattım
Ben de istemezdim böyle olmasını, bana hep samimi olsunlar isterdim ama olmadı

Eşim tekrar ara bi istersen diynce aradım mecbur :KK43: ama yapmacık yapmacık konısmalar geçti kapattım
Ben de istemezdim böyle olmasını, bana hep samimi olsunlar isterdim ama olmadı
huzurunuz için iyi yaptınız , gönül isterdi samimi olmak ama malesef boyle ailelerle karşılaşmak zor, hele ki sizin ve benim gibi bunu değer veren insanların karşılaşma olasılığı çok düşük .
Mutluluğumuz için mecbur adımlar atacaz yapmacık da olsa .

Ya böyle içten samimi değiller
Tamam kv yi severim kadının ağzı var dili yok hani bişey yapsam niye öyle yaptın demez karışmaz
Ama bi arama sorma merak etme ilgilenme vs göremedim hiç

Haftada 1 arasan ne olur ki, o kadari da yapilmali bence. Çogu buyukler kucukleri aramiyor. Dogru degil ama 60 yasindaki insanlari degistirmek pek mumkun degil.

Bizde öyleydik başlarda hatta eşim kendi konuşurken bir anda gelininde konuşmak 9stiyor diye elime tutustururdu telefonu. Ay sınır olurdum.Sonra dedimki neden saçma saçma şeyler yapıyorsun annenle konuşucak hicbir ortak noktamız yok .Zaten bayramdır yada ne bileyim rahatsız olduklarında falan ararım.Kv.baslarda laf atardı aramıyorsun falan sonra baktı bırak telefonu yüzyüze bile konuşacak bisey bulamıyoruz o da anladi herhalde sesi çıkmıyor

Hastalik ve ya bir sknti yoksa asla arayipta napiyorsunuz demem
Merak etmiyorum cunku
Banane onlardan ve samimiyetsiz konusmalardan nefret ederim
Esim baslarda ara diyordu ama o da birakti artik

Valla ben de nefret ediyorum bu durumlardan..yapmacık hareketler..
Eşin için ara nolcak ki diyenler; her hafta aradıgımda oldu iki güne bi aradıgımda oldu sonuç noldu değersizlik görüyorum karşılıgında

Back
X