- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 32
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Tanımıyosun çünkü. Sürekli enrivakiler evime girip çıkmalar ben yokken. Belkide seninkiler daha farklıdır ben ısınamıyorum onlara bi türlüben de altlı üstlü aynı apartmanda oturuyorum ve bunlar batmıyor. bu sizin bakış açınıza göre değişir. ben şu anlattıklarından kadına gıcık kapılacak bir sebep göremiyorum. kendi anneniz olsa üstünüzde oturan batar mıydı böyle acaba? yoksa dibinden ayrılmaz mıydınız??
Evet burcum yengeçbir yengeç yükselen oğlak hissettim sanki.
Siz her seferinde kv ile gidiyosunuz sanırım. Benimki susmuyo bi türlü doktoru susturuyo doktor artık sustu konuşmadı saçmalamalarındanKontrole gelse nolur ki ne var bunda? Illaki sorun yasamissinizdir ama bu demek olmuyor ki doktora sizinle gelmek istemesi kotu birşey
Hayir gitmiyorum ama gelmek isterse de karsi çıkmam neden cikayim ki doktora soru sormasida kotu birsey değil bebegin sagligi ile ilgili soru sonrasında ne kotuluk var..gorumcem bir dahaki sefere bende sizle geliyim dedi doktora mutlu bile oldum ne var ki bundaSiz her seferinde kv ile gidiyosunuz sanırım. Benimki susmuyo bi türlü doktoru susturuyo doktor artık sustu konuşmadı saçmalamalarından
doktora soru sormuyo gereksiz aaçmalıyo doktor bana bişey anlatıyo aynı anda bişeyler söylemeye calısıyo susmuyo. Doktorun artık kafası karıstı susturdu kadın. İnanın sizde rahatsız olurdunuz.Hayir gitmiyorum ama gelmek isterse de karsi çıkmam neden cikayim ki doktora soru sormasida kotu birsey değil bebegin sagligi ile ilgili soru sonrasında ne kotuluk var..gorumcem bir dahaki sefere bende sizle geliyim dedi doktora mutlu bile oldum ne var ki bunda
Geçen gün de bahsetmiştiniz bundan. Doktorun yanındayken neler diyor mesela, biraz açar mısınız bunu? Belki de söylediklerinde pek bir şey yoktur, size batıyordur sadece?doktora soru sormuyo gereksiz aaçmalıyo doktor bana bişey anlatıyo aynı anda bişeyler söylemeye calısıyo susmuyo. Doktorun artık kafası karıstı susturdu kadın. İnanın sizde rahatsız olurdunuz.
Geçen gün de bahsetmiştiniz bundan. Doktorun yanındayken neler diyor mesela, biraz açar mısınız bunu? Belki de söylediklerinde pek bir şey yoktur, size batıyordur sadece?
nedense yengeçlerde böyle şeylere çok rastlıyorum.insanlara karşı alerjileri var gibi. aslında niyetleri kötü değil fakat durumları çok farklı yere sürükleniyor. ve duygusal olarak kitlenip yada odaklanıp kalıyorlar.Evet burcum yengeç
Offff, gerçekten boş konuşuyormuş.Mesela doktor diyo ki işte siz kucağınıza alıp evinize gidene kadar hamilelikle ilgili bi cok sorun olabilir anlatıcak erken doğumdan bahsedicek diyo ki işte 15 gündür bizde yiyip içiyolar. Ne alaka? Sordu mu doktor
Geçen gün de bahsetmiştiniz bundan. Doktorun yanındayken neler diyor mesela, biraz açar mısınız bunu? Belki de söylediklerinde pek bir şey yoktur, size batıyordur sadece?
Evet az insan bol huzur bekarken annemle babamla takılmazdım hiç kendi yalnızlığımla kendimi dinlemekle mutlu oluyodum. Dediğiniz gibi bu olaylara kitlenip kalıyorum. Biraz empati istiyorum karşımdaki insanlardan ama yoooknedense yengeçlerde böyle şeylere çok rastlıyorum.insanlara karşı alerjileri var gibi. aslında niyetleri kötü değil fakat durumları çok farklı yere sürükleniyor. ve duygusal olarak kitlenip yada odaklanıp kalıyorlar.
Kontrole gelse nolur ki ne var bunda? Illaki sorun yasamissinizdir ama bu demek olmuyor ki doktora sizinle gelmek istemesi kotu birşey
Ben bi kere götürdüm. Yüzsüzlük yapıp devamını istiyo işteNe var mi? Mesela altan doktor bakarken kvdenin işi var mı orda? Yok. Veya onlar anne ve baba için özel anlar. Kadin istemediğini belli etmis. Doktorda kvdenin işi yok bence. Herkesin mahremiyet duygusu farklı olabilir tabi. Ama ben kvdenin yanında karnımı açıp göstermedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?