Eşimin ailesini artık takıntı haline getirdim :(

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
32
merhaba kızlar.

Gerçekten sebebini çözemiyorum ama kv ve görümcemi takıntı haline getirdima artık. Altlı üstlü oturuyoruz ve kadının evde ayağını sürte sürte yürümesi bile batıyo.
Bu noktaya gelmemin tabiki sebepleri var. En basit örneği daha önce götürdüğümüz halde önümüzdeki hafta bebek kontrolüne kv min ısrarla bende gelicem demesi. İstemediğimi anladığı halde ısrarla bunu defalarca dile getiriyo. Bundan bi önceki konumda anlattım eşimlede sorun yaşadık bu konular hakkın. Benim sinirlerimi bozdu iyice.
Emrivakilerinden saçma sapan hareketlerinden o kadar sıkıldım ki düşük tehlikesi var diye 1 ay onlarde yedik. Ve ben 1 ayın sonunda resmen tükendim.
Kendi evimde yiyip içiyorum artık. Kadına hiç bi şekilde hatammül edemiyorum. Hamile kalmadan önce cok mesafeliydim. Ama bişekilde yine içli dışlı olundu.
Kv ile sürekli yüz yüze bakıcaz. Ben saygısızlık yapmıyorum ama varlıkları bile beni huzursuz ediyo. Her ctesi pazar ara kahvaltı yaptınız mı diye. Abi bi bırak belki 1 e kadar uyuycaz sanane. Şimdi bi sürü aman sende ne nankörsün diyenler cıkıcaktır ama beni yalnızc altlı üstlü oturanlar anlar
Na yapıcam kızlar bi akıl verin

ben de altlı üstlü aynı apartmanda oturuyorum ve bunlar batmıyor. bu sizin bakış açınıza göre değişir. ben şu anlattıklarından kadına gıcık kapılacak bir sebep göremiyorum. kendi anneniz olsa üstünüzde oturan batar mıydı böyle acaba? yoksa dibinden ayrılmaz mıydınız??

Tanımıyosun çünkü. Sürekli enrivakiler evime girip çıkmalar ben yokken. Belkide seninkiler daha farklıdır ben ısınamıyorum onlara bi türlü

Siz her seferinde kv ile gidiyosunuz sanırım. Benimki susmuyo bi türlü doktoru susturuyo doktor artık sustu konuşmadı saçmalamalarından
Hayir gitmiyorum ama gelmek isterse de karsi çıkmam neden cikayim ki doktora soru sormasida kotu birsey değil bebegin sagligi ile ilgili soru sonrasında ne kotuluk var..gorumcem bir dahaki sefere bende sizle geliyim dedi doktora mutlu bile oldum ne var ki bunda

doktora soru sormuyo gereksiz aaçmalıyo doktor bana bişey anlatıyo aynı anda bişeyler söylemeye calısıyo susmuyo. Doktorun artık kafası karıstı susturdu kadın. İnanın sizde rahatsız olurdunuz.

doktora soru sormuyo gereksiz aaçmalıyo doktor bana bişey anlatıyo aynı anda bişeyler söylemeye calısıyo susmuyo. Doktorun artık kafası karıstı susturdu kadın. İnanın sizde rahatsız olurdunuz.
Geçen gün de bahsetmiştiniz bundan. Doktorun yanındayken neler diyor mesela, biraz açar mısınız bunu? Belki de söylediklerinde pek bir şey yoktur, size batıyordur sadece?

Geçen gün de bahsetmiştiniz bundan. Doktorun yanındayken neler diyor mesela, biraz açar mısınız bunu? Belki de söylediklerinde pek bir şey yoktur, size batıyordur sadece?

Mesela doktor diyo ki işte siz kucağınıza alıp evinize gidene kadar hamilelikle ilgili bi cok sorun olabilir anlatıcak erken doğumdan bahsedicek diyo ki işte 15 gündür bizde yiyip içiyolar. Ne alaka? Sordu mu doktor

Mesela doktor diyo ki işte siz kucağınıza alıp evinize gidene kadar hamilelikle ilgili bi cok sorun olabilir anlatıcak erken doğumdan bahsedicek diyo ki işte 15 gündür bizde yiyip içiyolar. Ne alaka? Sordu mu doktor
Offff, gerçekten boş konuşuyormuş.

Herşeyi batıyo. Mesela yazlığı var. Eşi olmadığı için ve tırsak bi tip olduğu için kendi gidemiyo. Benimde 1 hafta yıllık iznim var. Eşime diyo ki seninde bi kaç gün iznin vardı x teki yer gitmek istiyorum. Abi bi sor ben senle 1 haftamı geçirmek istiyomuyum? Hiç sormuyo mu acaba kendine ya bu gelin ister mi? Eşim beni bırakıp 1 haftasını onunla geçirse zevkten dört köşe olur. Ama onun artık eşi var. Ve hamileeeee

Evet az insan bol huzur bekarken annemle babamla takılmazdım hiç kendi yalnızlığımla kendimi dinlemekle mutlu oluyodum. Dediğiniz gibi bu olaylara kitlenip kalıyorum. Biraz empati istiyorum karşımdaki insanlardan ama yoook

Kontrole gelse nolur ki ne var bunda? Illaki sorun yasamissinizdir ama bu demek olmuyor ki doktora sizinle gelmek istemesi kotu birşey

Ne var mi? Mesela altan doktor bakarken kvdenin işi var mı orda? Yok. Veya onlar anne ve baba için özel anlar. Kadin istemediğini belli etmis. Doktorda kvdenin işi yok bence. Herkesin mahremiyet duygusu farklı olabilir tabi. Ama ben kvdenin yanında karnımı açıp göstermedim hiç

Ben bi kere götürdüm. Yüzsüzlük yapıp devamını istiyo işte

Siz gıcık olmuşsunuz artık insanlara ve bunun için herseyleri batiyor. Bende katılıyorum kvdenin kontrolde işi yok. Alti üstlü olduğunuz icin yapacak pek birsey yok. Torun gelince çünkü daha cok girip cikmak isteyecekler haliyle. Allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…