- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 32
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Hergün gelir gitmez artık depresyona sokar beniSiz gıcık olmuşsunuz artık insanlara ve bunun için herseyleri batiyor. Bende katılıyorum kvdenin kontrolde işi yok. Alti üstlü olduğunuz icin yapacak pek birsey yok. Torun gelince çünkü daha cok girip cikmak isteyecekler haliyle. Allah kolaylik versin
Ben bi kere götürdüm. Yüzsüzlük yapıp devamını istiyo işte
Hergün gelir gitmez artık depresyona sokar beni
Ama kendiniz götürdüyseniz kendine hak görüyor demek ki şimdi.
Ayni binada yasiyarak kacinilmaz bir durum.esiniz memnundur tabi ki durumdan
merhaba kızlar.
Gerçekten sebebini çözemiyorum ama kv ve görümcemi takıntı haline getirdima artık. Altlı üstlü oturuyoruz ve kadının evde ayağını sürte sürte yürümesi bile batıyo.
Bu noktaya gelmemin tabiki sebepleri var. En basit örneği daha önce götürdüğümüz halde önümüzdeki hafta bebek kontrolüne kv min ısrarla bende gelicem demesi. İstemediğimi anladığı halde ısrarla bunu defalarca dile getiriyo. Bundan bi önceki konumda anlattım eşimlede sorun yaşadık bu konular hakkın. Benim sinirlerimi bozdu iyice.
Emrivakilerinden saçma sapan hareketlerinden o kadar sıkıldım ki düşük tehlikesi var diye 1 ay onlarde yedik. Ve ben 1 ayın sonunda resmen tükendim.
Kendi evimde yiyip içiyorum artık. Kadına hiç bi şekilde hatammül edemiyorum. Hamile kalmadan önce cok mesafeliydim. Ama bişekilde yine içli dışlı olundu.
Kv ile sürekli yüz yüze bakıcaz. Ben saygısızlık yapmıyorum ama varlıkları bile beni huzursuz ediyo. Her ctesi pazar ara kahvaltı yaptınız mı diye. Abi bi bırak belki 1 e kadar uyuycaz sanane. Şimdi bi sürü aman sende ne nankörsün diyenler cıkıcaktır ama beni yalnızc altlı üstlü oturanlar anlar
Na yapıcam kızlar bi akıl verin
Aaa. Aynı ben. Ama ben yengeç değilimEvet az insan bol huzur bekarken annemle babamla takılmazdım hiç kendi yalnızlığımla kendimi dinlemekle mutlu oluyodum. Dediğiniz gibi bu olaylara kitlenip kalıyorum. Biraz empati istiyorum karşımdaki insanlardan ama yoook
merhaba kızlar.
Gerçekten sebebini çözemiyorum ama kv ve görümcemi takıntı haline getirdima artık. Altlı üstlü oturuyoruz ve kadının evde ayağını sürte sürte yürümesi bile batıyo.
Bu noktaya gelmemin tabiki sebepleri var. En basit örneği daha önce götürdüğümüz halde önümüzdeki hafta bebek kontrolüne kv min ısrarla bende gelicem demesi. İstemediğimi anladığı halde ısrarla bunu defalarca dile getiriyo. Bundan bi önceki konumda anlattım eşimlede sorun yaşadık bu konular hakkın. Benim sinirlerimi bozdu iyice.
Emrivakilerinden saçma sapan hareketlerinden o kadar sıkıldım ki düşük tehlikesi var diye 1 ay onlarde yedik. Ve ben 1 ayın sonunda resmen tükendim.
Kendi evimde yiyip içiyorum artık. Kadına hiç bi şekilde hatammül edemiyorum. Hamile kalmadan önce cok mesafeliydim. Ama bişekilde yine içli dışlı olundu.
Kv ile sürekli yüz yüze bakıcaz. Ben saygısızlık yapmıyorum ama varlıkları bile beni huzursuz ediyo. Her ctesi pazar ara kahvaltı yaptınız mı diye. Abi bi bırak belki 1 e kadar uyuycaz sanane. Şimdi bi sürü aman sende ne nankörsün diyenler cıkıcaktır ama beni yalnızc altlı üstlü oturanlar anlar
Na yapıcam kızlar bi akıl verin
Ben sizi anlıyorum
Tek çare evden taşınmak bana kalırsa
En baştan aynı apartmanı kabul etmezdim ben
Kendi ailemle de oturmak istemezdim
Hoş değil, eşiniz biraz tampon bölge oluştursun.
Hastaneye gelme diyebilsin mesela annesine
Hanimefendi su an saçmaladınız değil kv kimsenin yaninda alttan muayene edilmez esin bile bence...kimse alttan muayenede yaninda olmasina izin vermez..evet ozel anlar olabilir de defalarca gidiliyor doktora bi iki keresinde yaninda olsa nolur ki belki ilk torunudur merak ediyordur olabilir yani...kendi annesi gelmek isterse 10 defa bile olsa sorun olmayacaktir..tamam kv ler sutten cikmis ak kaşık degil bisey demiyorum ama bazi seyleride abartmamak gerek benceNe var mi? Mesela altan doktor bakarken kvdenin işi var mı orda? Yok. Veya onlar anne ve baba için özel anlar. Kadin istemediğini belli etmis. Doktorda kvdenin işi yok bence. Herkesin mahremiyet duygusu farklı olabilir tabi. Ama ben kvdenin yanında karnımı açıp göstermedim hiç
Eşinizden mesafe koymasını isteyeceksiniz, benim annemle babam babaanem yüzünden 25 yıl kavga ettiler.
Ben kendim götürmedim hamile kalında şurdan gelince gideriz doktora dedi. Bende beklemesim gittim. Kadın torununu sormak yerine beni bekleyemediniz dedi :) ilk cocuğum düşük oldu ve haliyle bebeğimi merak ettim ve gittim.
Eşim memnun hiiiç onlara laf söyletmeZ eşim çok iyidir ama onların yüzüne kolumu sıktı geçen hafta. Bu doktor mevzusundan. Bende sinirlenip ne söylediğimi bilemiyorum bazen bunlar birikti artık tahammülüm kalmadı insanlara
Neden aynı konuyu açıp duruyorsunuz? geçen de aynı sebeplerden açtınız insanlar fikirlerini söyledi.. bence sizin canınız sıkılıyor o yüzden hem eş ailesine takıyorsunuz hem de aynı konuyu açıp zaman geçiriyorsunuz..
Hanimefendi su an saçmaladınız değil kv kimsenin yaninda alttan muayene edilmez esin bile bence...kimse alttan muayenede yaninda olmasina izin vermez..evet ozel anlar olabilir de defalarca gidiliyor doktora bi iki keresinde yaninda olsa nolur ki belki ilk torunudur merak ediyordur olabilir yani...kendi annesi gelmek isterse 10 defa bile olsa sorun olmayacaktir..tamam kv ler sutten cikmis ak kaşık degil bisey demiyorum ama bazi seyleride abartmamak gerek bence
Hanimefendi su an saçmaladınız değil kv kimsenin yaninda alttan muayene edilmez esin bile bence...kimse alttan muayenede yaninda olmasina izin vermez..evet ozel anlar olabilir de defalarca gidiliyor doktora bi iki keresinde yaninda olsa nolur ki belki ilk torunudur merak ediyordur olabilir yani...kendi annesi gelmek isterse 10 defa bile olsa sorun olmayacaktir..tamam kv ler sutten cikmis ak kaşık degil bisey demiyorum ama bazi seyleride abartmamak gerek bence
Neden oyle hissettiniz? Yengeç burcu kinci oluyor dimibir yengeç yükselen oğlak hissettim sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?