Eşimin ailesini artık takıntı haline getirdim :(

Ben kayinvalidenizde hicbir problem görmedim aksine sorun sizdeymis gibi.. kadının doktora gelmesinde ne gibi sakınca var sebep çok ve boş konuşuyormuş olabilir o yaştaki insanların cogunda patavatsızlık veya adına ne denirse olur niyete bakmak lazım kötü niyetli mi sanmam.. kahvaltıya yemeğe çağırması neden sorun mesela hamilesiniz ve size yardımcı olmaya çalışıyor eğer bunu da yapmasaydı bu sefer hamileyim beni birkez olsun kahvaltıya çağırmadı olurdu.. onun eşinin annesi olması nedeniyle 1-0 yenik karşında çok kurmuşsun kendini ona karşı çünkü o kayınvalide ötesi yok.. bunu annen için düşünmezdin mesela yemeğini kahvaltımı hazırlayıp beni çağırıyor diye göğsünü gere gere anlatırdin.. ayrıca onun eşi var ve hamile diyerek esinizin annesiyle ilişkisini yok sayamazsiniz anne olunca sende anlarsın anne olmanın ne demek olduğunu ayrıca mesajınızda abi diyerek cümle kurmuşsunuz ya benim hiç hoşlanmadığım üslup bir kadına yakıştıramam bunu da dip not olarak belirtmek isterim

Ama kendiniz götürdüyseniz kendine hak görüyor demek ki şimdi.

Ayni binada yasiyarak kacinilmaz bir durum.esiniz memnundur tabi ki durumdan

Ben kendim götürmedim hamile kalında şurdan gelince gideriz doktora dedi. Bende beklemesim gittim. Kadın torununu sormak yerine beni bekleyemediniz dedi :) ilk cocuğum düşük oldu ve haliyle bebeğimi merak ettim ve gittim.
Eşim memnun hiiiç onlara laf söyletmeZ eşim çok iyidir ama onların yüzüne kolumu sıktı geçen hafta. Bu doktor mevzusundan. Bende sinirlenip ne söylediğimi bilemiyorum bazen bunlar birikti artık tahammülüm kalmadı insanlara

Eşinizden mesafe koymasını isteyeceksiniz, benim annemle babam babaanem yüzünden 25 yıl kavga ettiler.

Aaa. Aynı ben. Ama ben yengeç değilim

evet çok haklısın kabul ediyorum

ama emın ol 9 ay boyunca birkere bende dr geleyim demese daha çok zoruna gider

karnındaki çocuk kız oldugu için alacağı yataktan vazgeçse bana mı güvendiniz ne halınız varsa görün dese daha çok zoruna gider ,

aldıgı altını bile oğlan olsaydı şunu takacaktık dese inan bana daha çok zoruna giderdi ,

dogum olacagı ana kadar neden szeeryan oluyorsun keşke normal dogursaydın bir sürü para verilecek şimdi dese inan daha çok zoruna giderdi , ( sanki kendi cebinden çıkacak )

ben senın çocuguna bakamam kim bakarsa baksın dese daha çok zoruna giderdi , ( sanki elin çocugu )

ben çorba yapmayı bilmiyorum sen yap getir dese daha çok zoruna giderdi ,

ve bu yazıyı daha uzatabilrim ama bunaltmayim seni ,

ve bu kadar lafa asla sesini çıkaramayan bir kocan varsa inan bana çok daha zoruna giderdi ,

o yüzden takıntı yapma karnında bebegıın var tadını çıkar , saygısızlık yapma ama hiç lafın altında kalma ,

sağlıklı hayırlı dogumlar olsun inşallah

Neden aynı konuyu açıp duruyorsunuz? geçen de aynı sebeplerden açtınız insanlar fikirlerini söyledi.. bence sizin canınız sıkılıyor o yüzden hem eş ailesine takıyorsunuz hem de aynı konuyu açıp zaman geçiriyorsunuz..

Hepsine gelmezmiş merak etmiycekmişim öyle diyo. Eşimle tartıştıktan sonra konuştuk. Her anımızda onlar olmıyck ama heycanlanıyo mazur gör falan diyo. Bu patavazsızlık ben insan olArak inanın çağrılmadığım ortama girmem

Hanimefendi su an saçmaladınız değil kv kimsenin yaninda alttan muayene edilmez esin bile bence...kimse alttan muayenede yaninda olmasina izin vermez..evet ozel anlar olabilir de defalarca gidiliyor doktora bi iki keresinde yaninda olsa nolur ki belki ilk torunudur merak ediyordur olabilir yani...kendi annesi gelmek isterse 10 defa bile olsa sorun olmayacaktir..tamam kv ler sutten cikmis ak kaşık degil bisey demiyorum ama bazi seyleride abartmamak gerek bence

Eşiniz sizin hamile halinizle öyle kolunuzu sıkmasina tepkiniz ne oldu?

Sen cevap vermeseydin o zaman. Ben geçen haftadan beri bu insanları ve hareketlerini düşünmekten yoruldum

Ben eşimin yanında alttan muayene edildim.
Bu gereksiz bilgiden sonra dediğinize şöyle katılmıyorum, kv kıza sorsa ben de gelsem bu defa diye belki o da olumlu karşılayacak. Ama burada sanırım her defasında sanki göreviymiş gibi giden bi kv var diye anlıyorum. Ben bir kere görümcemi götürmek zorunda kaldım hoşlanmadım mesela, kendimi rahatsız hissettim. Çekingen bir insan değilim. Kişiye göre değişiyor, çıkınca ultrason kağıdına baksalar yetmeli bence kayınvalideye falan.

Derdiniz dert değil diye söylemiyorum ama konuları okuyorum da herkes elinde olmayanı istiyor.
Biri çıkar evlerinin altında ev var vermediler kiradayız der, biri çıkar bebeğim oldu bir kez aramadı doktora gidilecek iyi gidin dedi bir sormadı der, diğeri çıkar düşük tehlikem vardı evde yalnız kaldım kimse ilgilenmedi kv üstümüzde oturuyor bir yemek bile gelin bizde yiyin demedi der.
Sürekli elimizdekilerden memnuniyetsiz acaba kötüye odaklanmak yerine iyiye odaklanıp hayatımızı zehir etmesek mi ?
Bunu bende yapıyorum kesinlikle eleştiri değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…