Eşimin ailesini artık takıntı haline getirdim :(

Sen cevap vermeseydin o zaman. Ben geçen haftadan beri bu insanları ve hareketlerini düşünmekten yoruldum

Böyle bir platformda aynı konuyu 2 defa açıp sen cevap vermeseydin deme hakkınız yok. zaten 1 defa açmışsınız gerekli yorumları almışsınız 2. defa açtınız yine insanlar yorum yapıyor sanırım bunda da yapılan yorumları anlamayıp 3. ve 4. defa da aynı konuları açacaksınız..
siz takmışsınız insanlara Allah yardımcıları olsun. çok rahatsız oluyorsanız kv ye gelme dersiniz eşinize istemiyorum dersiniz sonra eşiniz kolunuzu sıkar yerinize oturursunuz!

Kaynana pamuk ipliği olsa, raftan düşse gelinin başı yarılır ...

Siz bir kere gıcık kapmışsınız o yüzden bence artık düzelmez. Mutlaka sizi rahatsız eden bir şey olmuştur ve artık sesine bile tahammül edemiyorsunuzdur. Eşinize çok belli etmemeye çalışın. İmkanınız olursa da başka yere taşınmayı teklif edin. Çünkü çocuk doğduktan sonra bu rahatsız olduğunuz şey sayısı daha da artacak. Allah yardımcınız olsun.

Sen çok oturmuşsun belli

Siz benim konularıma yorum yapmayın bi zanmet. Başkalarının yüzüne yapamadığınız delikanlılığı klavye başında yapmanız komik konumdan çıkabilirsiniz çok zor olmamalı. Okumadan geçin benim konularımı.

Tanımıyosun çünkü. Sürekli enrivakiler evime girip çıkmalar ben yokken. Belkide seninkiler daha farklıdır ben ısınamıyorum onlara bi türlü

vala sen de benim evlenmeden önce yaşadıklarımı bilmiyorsun. kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor. mevzu bu değil. benim senin kv ni tanımama da ihtiyaç yok. mevzu şu senin annen çat kapı gelse sen evde olsan da olmasan da, her doktor kontrolüne gelmek istese, sürekli görüşmek istese hayır demezsin.
ay ben derim felan diyene de inanmıyorum çünkü çok aşikar bi ayrımı herkes yapıyor yapmıyorum diyen çok sağlam bi baksın kendine doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor diye.
o sebeple annen yapsa sana batmayacak şeyleri kv yapınca da batmayacak arkadaşım.
öyleyse taşı evini bu kadar basit.

ayagını yere surerek yurumesı ve bebek kontrolune bende gelıcem demesı dısında baska neler yapıyor ?
mantıklı sebeplerınız varsa gercekden sıze cok ıse yarayan ve net bır yol gosterıcem

Sen çok oturmuşsun belli

yok tam tersi ben hiç oturmadım çünkü eşimin annesi çocuğum olacak diye heyecanlanıp benimle gelmek isterse ben mutlu olurum, her ne kadar sorun yaşamış olsak da çocuğuma değer verdiklerini gösterir, saygı önemlidir. kendi annem gelmek istediğinde nasıl sorun yaratmayacaksam eşimin annesi için de yaratmam.
ha diyelim ki saygısızlık ettim ve bu sorunları yaşadım eşim benim kolumu sıktığında buraya açtığım 2. konum kv her kontrole gelmek istiyor, kv kahvaltıya çağırıyor diye olmazdı, "eşim annesi için canımı acıttı sizce ne yapmalıyım" olurdu. buraya yazmak istediğim şey farklı da fazla kırıcı olmamak adına anca bu kadarını yazıyorum.

ha bir de buraya konu açıyorsanız olumlu - olumsuz tüm yorumlara katlanmak zorundasınız hakaret olmadıkça.

klavye delikanlılığı genel de artistlik yapanlar, tehdit edenler, hakaret edenler için kullanılır. ben diğer yorumumda da demiştim tekrar ediyorum Allah o insanlara sabır versin. çünkü sizin problemleriniz var. size tavsiyem insanları rahat bırakın ve kendinizi tedavi olmaya ikna edin..

ayagını yere surerek yurumesı ve bebek kontrolune bende gelıcem demesı dısında baska neler yapıyor ?
mantıklı sebeplerınız varsa gercekden sıze cok ıse yarayan ve net bır yol gosterıcem

Mesela sürekli emraviki yapıyo. Yazlığı var tek gidemiyo benimde 1 hafta iznim bar eşime diyo ki sen de izin al x yere gidelim. Ben istiyomuyum sormuyo bilee. Pazar günü saat 9 bucukta arar kahvaltı yaptınız mı diye normal günlerde kendi 11 e kadar uyur. Evime girip çıkar haber bile vermez. Ya ben geceliğimi yatağımın üstünde bırakıp işe gidemiyorum ya evime biri girerse diye. İnsanlık hali tezgahta bulaşık olabilir dimi? Ben 1 senedir mutfağımı toparlamadan yattığımı gçrmedim. Bunlar belki büyük şeyler değil ama birikince aşırı batıyo

Benim 1 düşüğüm var. Duygularımı cok yoğun yaşıyorum. Hemen 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Günüm geçmeden öğrendik. Hıı tamam gideriz doktora dedi. Bekleyemedim onu kendim eşimle gittim. Kendisi arıyıp torununu sormak yerine bi beni bekleyemediniz dedi. Bu mu torununa değer vermek hiç sanmıyorum. İnanın kendi anneme daha fazla mesafe koyarım bu konularda. Gelme diyebilirim ve oda darılmaz. Hakaret olmadıkça yorumlara katlanmalısın demişsiniz. Deminki yorumunuzda anlamadığımı ima ederek hakaret ettiniz. Siz yorum yapmayla laf sokmayı karıştırıyosunuz birbirine

Allah senin kv ne de sabır versin ne diyim

İnanın anneme gelme derdim. Ve inanın anneö her kontrole gelmezdi. İkili teste gelip napıcak annem

aynen
ben de düşük tehlikemden dolayı hastanede yatmıştım,
hemşire geldi kanama miktarına bakacağım altaki pede dedi,
kv çıkmıyor odadan, deli mi ne?
kendi en üstün ya herşeye hakim olma hakkına sahip
hemşire söyledi bakacağını ve kapıyı örttü bu çıkmadı dışarı,
anne sen de müsade eder misin dedim, öyle çıktı,
eşim bile çıkmış onuın ne işi var
ne hevesliler ya bizim özelimize!!!!!!

Ablam kadın doğum uzmanı. Ona bir sorun bir aileler tarafından neler gördüklerini. Aklınız durur. Bazılarını sonunda dışarı atmak zorunda kalıyorlar o derecede.

1 rahatsız olduğunuz konuları anladığını düsünmeyin. Rahatsız olduğunuzu söyleyin. 2 altlı üstlü oturmayın.

Altı-üstlü oturuyorum ve çok çok iyi anlıyorum..
Nankörlükle bir ilgisi yok, haddinden fazla beraber olunca illa birşeyler batıyor.Ben de bu aralar tahammülsüzüm soru sorması birşeyleri merak etmesi çok rahatsız eder oldu..Örnek vermek gerekirse bugün gelip:”dün geç geldin pazara mı uğradın?” dedi. Böyle bakınca çok sıradan bir soru gibi görünebilir ama markaja alınma hissi rahatsız ediyor.Üstelik geç falan da değil her zamanki saatti.Ya da “falan kahvaltı etmeden mi gitti, hala uyuyor musunuz gibi gereksiz sorular..Böyle ufak tefek şeyler bile beni sinirlendirmeye yetiyor hassaslaştım sanırım...

KV den de sorun yok sen takacak yer ariyorsun resmen doktor erken doğumdan bahsetmiş oda 15 gündür biz de yiyip içiyor demiş yani yemek bile yaptirmiyoruz bişey olmasın diye demek istemiş yani şu cümleyi kurdu diye saçmaladı demek de ayrı bir durum

Benm de düşük tehlikem vardı dedim.bende hiç bişey yapmıyorum hareketsizlik de kötü değil mi diye sormuştum ne var şimdi ben de mi saçmaladım

size sonuna kadar hak veriyorum,
bunu sadece beraber yaşayanlar anlar, yaşadım biliyorum, allah sabır versin bolca size.....

yok arkadasım hassaslasmakla alakası yok, aynen öyle dipdibe olunca her hareket batmaya baslıyor, özel hayata mudahale oluyor, yaşanınca anlaşılıyor zaten, yorum yapmak kolay, ancak sıkıntılı beraber yaşayanlar anlar bu durumu, konu sahıbıne dıledıgım sabrı size de diliyorum....

Mesela doktor diyo ki işte siz kucağınıza alıp evinize gidene kadar hamilelikle ilgili bi cok sorun olabilir anlatıcak erken doğumdan bahsedicek diyo ki işte 15 gündür bizde yiyip içiyolar. Ne alaka? Sordu mu doktor

Yani sorun olmasin diye bakiyoruz, kaldirmiyoruz demek istemis diye dusundum.
O kadar cok konusuyorsa doktor da mudahale ederdi bence, biraz abartiyor ggibi gorundunuz gozume.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…