Eşimin ailesini artık takıntı haline getirdim :(

O sizi arti bu yuzden sevmiyor olabilir :)

Baştan beri sevmiyordu ki canım, evlenmeden önce de yani. Annesi küserse küserdi konuşmazdı. Bahane olarak da eşime, greengirll whats up ta gördü mesajımı geç cevap verdi demiş Sevmiyorum demiyor da

Hatta nişanda yüzük almaya gittik, bu benim yanımda abisini abi bana i phone alsana dedi, oysa kendisi de çalışıyor benden yüksek maaşı var Orda yüzüğümü bile ben kendim aldım ama hala bu abisine bir şeyler aldırma peşindeydi.

ay gercekten allah sabır versın , sızın gorumce de cok fenaymıs yanı. benımkıler o konuda oyle degıller cok sukur , gercı ısteselerde verecek halımız yok. benım gorumcem bıraz daha ıyı galıba ama kayınvalıde tutumları hallerı ve gorumcelerın etkılenısı hep aynı galıba :))cok komık:)))))

Benim kv nin müdahil olduğu her olayda böyle anılarım var :) Bizde tadilat için malzeme beğenmeye gitmiştik, annem de vardı, kv gitmiş en ucuzlarını beğenmiş ama cidden zevksiz şeylerdi. Ben değiştirdim bazılarını meğer gitmiş en pahalı kapıyı beğenmişim kv nin suratı düştü, annemle tartışmaya falan başladılar. Ocak beğeniyorum kp müdahale ediyor, herşeyimde müdahale etti derken sonra hiç bir eşya, gelinlik alımı vs onları karıştırmadım.

Ya işte ben anlatmaya kalksam destan olur, çoğunu takmıyorum bile ama eşimin ailesinin her hareketi faul. Yalan yok ben onlar yüzünden eşimden boşanmaya kalktım, ama artık sırf eşimin hatrına takmıyorum. Eşim nasıl olmuşsa o aileden saf çıkmayı başarmış, hepsi birbirinden kurnaz.

Görümcemin de notunu verdim artık, son yaptığı hareketten sonra hiç bir iyiniyet bırakmadı bende. Eskiden cahil, evliliği bilmiyor, annesi etkiliyor falan diyordum ama göz göre göre yalan söyledi bana.

Bana yemeğe davetliyim dediği bir gün, tesadüf ben kv ye uğrayacaktım kapı önünde karşılaştık :) Hem kv den haberim yok dedi hem de yemeğe gitmediğini anladım. Kv nin kapısının önünde ne işin var o zaman ben salak mıyım :) Eşine sordum görümceme baktı cevap vermedi. O günden sonra tamamen bitti gözümde. Ben çocuk muyum yalan söylüyorsun gözümün içine baka baka ben anlamıyor muyum?

Bence kendiniz icinde takmayin. Cunku ne kadar taksaniz o kadar degerli sanirlar kendilerini. Gorumce cay kasigi ortaligi karistirir derler ya. 40 yil dusunsem boyle cumleler kuracagim aklima gelmezdi ama insan bazi seyler yasayip sasirinca ister istemez konusuyor. :))
Gerci yine soyluyorum hakkini yiyemem benim gorumcem tatli bir kiz iyi niyetli ve fikirleri benimle cok ortak aslinda kafa dengiyiz ama sanirim hic kardes ya da arkadas olamicaz buna uzuluyorum.
Bosverelim en iyisi :)

Hamile olmasan boşan derdim ama bebekle çok zor olur sonra. Bütün kabahat emin ol eşinde! Ya taşının ya da al kv yi karşına biraz nefes aldır bana ben senin kızın değilim sadece oğlunla evlendim özel hayatıma saygı duy de. Öyle dan diye söyle hormonlar falan firsat bu fırsat.

Ahahaha benim görümcem de eşime tutturdu kızının telefonunu tamire götürsün diye, bizim de işlerimiz çok yoğundu düğün üstü, gidemedi eşim tamirciye. Görümce dedi ki çocuğun telefonu bozulursa iyice alırsın o zaman bi iphone. Ahahaha yaaa buna bizim orda tezeklikte yatıp paşa rüyası görmek deniyor, adam evine mobilya alamıyor, her şeyi taksitle alıyoruz, sen neyin derdindesin görümce işte canım kimisi açlıktan ölürken kimisi koynunda ekmek ararmış, o hesap.

Görümcelerin i phone merakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…