- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Benim kayinvalide de hiicc ilgilenmez. Bir kere korktum tek gitmeye rahim filmi cekilecektim. Ne olur gel dedim isi gücü de yoktu gelemem dedi. Cocugunuz olsa ben elimi sürmem diyor. Hatta yapmayin diyor. Ama ameliyat olacak gelip bende alti ay kalmak istiyor. Bunlari yapsa ne yapardin acaba
O kahvaltı gittiğinde hiç hazır olmaz cicim. Bizim ki de çağırırdı. Hem haftasonu zorla 8de kaldırmış olurdu hem de gittiğimde kendimi domates salatalık doğrarken bulurdum. Sen güzel güzel uyu canımValla 4 sene bende altlı üstlü oturdum. kv beni pazar günleri hiç kahvaltı için aramadı. Ve ben çalışan biriyim. Arasaydı ayaklarım şeyime deye deye giderdim. Hazır kahvaltı ohhh missssss.
Benim kayinvalidemin de bir yarari olmadi hic bana bu zamana kadar. Ama dedigin gibi tatil planlari yapiyor bizle. Biz ödeyecegiz tabi ki... evlenirken bir çeyrej altin dahi takmamis insan yani... kendine 300 tlden asagi ayakkabi almaz. Herseyi asiri lükstür. Ama para yok. Nasil oluyor anlamiyorumBenimki de bunları söylüyor. Çocuk yapmayın bakamam, yapmayın banane. Görümcem de aynı, annem bakamaz,yapamaz. Ama her zaman ilgi alaka bekler, habire küser, bizimle tatile gelmek ister her şeyi birlikte yapalım ister. Tatile gitsek gelsek küser tatili bana haram eder. Böyle olunca ben de tabiki isteriklerini yapmıyorum. İyi olsun canımı yesin.
Benim kayinvalidemin de bir yarari olmadi hic bana bu zamana kadar. Ama dedigin gibi tatil planlari yapiyor bizle. Biz ödeyecegiz tabi ki... evlenirken bir çeyrej altin dahi takmamis insan yani... kendine 300 tlden asagi ayakkabi almaz. Herseyi asiri lükstür. Ama para yok. Nasil oluyor anlamiyorum
Allahim ya :) benim de esimi istemiyordu annesi evlense de kurtulsam modundaydi. Simdi degere bindi. Hergün ona gitse oglu sevincten 4 köşe. Ah biz kadinlar çok karmasigizEşimle evlendiğimizde 35 yaşındaydı, kv bu zamana kadar oğluna doyamamış, ki ailesinin yanındaymış hep eşim, benle evlenince nedense adam kıymete bindi. Eşimle tatile gitmemi onun parasını yemek oldu, oysa tatili yarı yarıya ödüyoruz, kimsenin parasını yediğim yok.
Ben çalışıyorum zaten, ama kendisi hiç çalışmamış, o zaman kendisi eş parası yemiş oluyor o mantığa göre. Ama takmış kafasına beni. Neymiş herkes tatile geliniyle gidiyormuş. Sıkıyorsa damadınla git:)
Aman işte yaşlı insanlar, bir şey desen kötü oluyorsun saygısız oluyorsun. Şimdi gene küs bana keşke hiç barışmasa diye bakıyorum
he çocuk da yapma diyen çocuk olunca elini bal gibi sürer... inanma öle şeylereBenimki de bunları söylüyor. Çocuk yapmayın bakamam, yapmayın banane. Görümcem de aynı, annem bakamaz,yapamaz. Ama her zaman ilgi alaka bekler, habire küser, bizimle tatile gelmek ister her şeyi birlikte yapalım ister. Tatile gitsek gelsek küser tatili bana haram eder. Böyle olunca ben de tabiki isteriklerini yapmıyorum. İyi olsun canımı yesin.
Allahim ya :) benim de esimi istemiyordu annesi evlense de kurtulsam modundaydi. Simdi degere bindi. Hergün ona gitse oglu sevincten 4 köşe. Ah biz kadinlar çok karmasigiz
he çocuk da yapma diyen çocuk olunca elini bal gibi sürer... inanma öle şeylere
bence tatile giderken haber vermeyin.. götürme.. ayy bizi niye götürmediniz derlerse ayy unuttuk de geç...
tatilimi haram edenlere sinir olurum sinirrrrr...
yapışkan kv delerden nefret ediyorummerhaba kızlar.
Gerçekten sebebini çözemiyorum ama kv ve görümcemi takıntı haline getirdima artık. Altlı üstlü oturuyoruz ve kadının evde ayağını sürte sürte yürümesi bile batıyo.
Bu noktaya gelmemin tabiki sebepleri var. En basit örneği daha önce götürdüğümüz halde önümüzdeki hafta bebek kontrolüne kv min ısrarla bende gelicem demesi. İstemediğimi anladığı halde ısrarla bunu defalarca dile getiriyo. Bundan bi önceki konumda anlattım eşimlede sorun yaşadık bu konular hakkın. Benim sinirlerimi bozdu iyice.
Emrivakilerinden saçma sapan hareketlerinden o kadar sıkıldım ki düşük tehlikesi var diye 1 ay onlarde yedik. Ve ben 1 ayın sonunda resmen tükendim.
Kendi evimde yiyip içiyorum artık. Kadına hiç bi şekilde hatammül edemiyorum. Hamile kalmadan önce cok mesafeliydim. Ama bişekilde yine içli dışlı olundu.
Kv ile sürekli yüz yüze bakıcaz. Ben saygısızlık yapmıyorum ama varlıkları bile beni huzursuz ediyo. Her ctesi pazar ara kahvaltı yaptınız mı diye. Abi bi bırak belki 1 e kadar uyuycaz sanane. Şimdi bi sürü aman sende ne nankörsün diyenler cıkıcaktır ama beni yalnızc altlı üstlü oturanlar anlar
Na yapıcam kızlar bi akıl verin
seneye eşinle başbaşa gidin daha iyi olur:)Sorma ya kadın kocasıyla hiç bir yere gitmek istemiyor, turlar tatiller diye yalvarıyor kp zorla gidiyor, derdi zoru bizimle gelmek. Ha gören de habire tatile gidiyoruz sanır, 6 senedir evliyim 3 günlük bayram tatili haricinde sadece bu yaz 10 gün tatile çıkabildim.
Seni cook iyi anlıyorum hatta siz altlı üstlü oturuyosunuz ondan sanıyorsun ama kv avrupa yakasında ben and yakasında oturuyorum o bile kar etmiyor. Gelin gelin gelin kahvaltıya gelin yemege gelin iş cıkısı gelin!!! Sana söyle sölüyim tüpbebek tedavimizde bile bizimle geldi üşenmedenmerhaba kızlar.
Gerçekten sebebini çözemiyorum ama kv ve görümcemi takıntı haline getirdima artık. Altlı üstlü oturuyoruz ve kadının evde ayağını sürte sürte yürümesi bile batıyo.
Bu noktaya gelmemin tabiki sebepleri var. En basit örneği daha önce götürdüğümüz halde önümüzdeki hafta bebek kontrolüne kv min ısrarla bende gelicem demesi. İstemediğimi anladığı halde ısrarla bunu defalarca dile getiriyo. Bundan bi önceki konumda anlattım eşimlede sorun yaşadık bu konular hakkın. Benim sinirlerimi bozdu iyice.
Emrivakilerinden saçma sapan hareketlerinden o kadar sıkıldım ki düşük tehlikesi var diye 1 ay onlarde yedik. Ve ben 1 ayın sonunda resmen tükendim.
Kendi evimde yiyip içiyorum artık. Kadına hiç bi şekilde hatammül edemiyorum. Hamile kalmadan önce cok mesafeliydim. Ama bişekilde yine içli dışlı olundu.
Kv ile sürekli yüz yüze bakıcaz. Ben saygısızlık yapmıyorum ama varlıkları bile beni huzursuz ediyo. Her ctesi pazar ara kahvaltı yaptınız mı diye. Abi bi bırak belki 1 e kadar uyuycaz sanane. Şimdi bi sürü aman sende ne nankörsün diyenler cıkıcaktır ama beni yalnızc altlı üstlü oturanlar anlar
Na yapıcam kızlar bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?