Eşimin ailesini artık takıntı haline getirdim :(

Benim kayinvalide de hiicc ilgilenmez. Bir kere korktum tek gitmeye rahim filmi cekilecektim. Ne olur gel dedim isi gücü de yoktu gelemem dedi. Cocugunuz olsa ben elimi sürmem diyor. Hatta yapmayin diyor. Ama ameliyat olacak gelip bende alti ay kalmak istiyor. Bunlari yapsa ne yapardin acaba

Benimki de bunları söylüyor. Çocuk yapmayın bakamam, yapmayın banane. Görümcem de aynı, annem bakamaz,yapamaz. Ama her zaman ilgi alaka bekler, habire küser, bizimle tatile gelmek ister her şeyi birlikte yapalım ister. Tatile gitsek gelsek küser tatili bana haram eder. Böyle olunca ben de tabiki isteriklerini yapmıyorum. İyi olsun canımı yesin.

Valla 4 sene bende altlı üstlü oturdum. kv beni pazar günleri hiç kahvaltı için aramadı. Ve ben çalışan biriyim. Arasaydı ayaklarım şeyime deye deye giderdim. Hazır kahvaltı ohhh missssss.
O kahvaltı gittiğinde hiç hazır olmaz cicim. Bizim ki de çağırırdı. Hem haftasonu zorla 8de kaldırmış olurdu hem de gittiğimde kendimi domates salatalık doğrarken bulurdum. Sen güzel güzel uyu canım

Benim kayinvalidemin de bir yarari olmadi hic bana bu zamana kadar. Ama dedigin gibi tatil planlari yapiyor bizle. Biz ödeyecegiz tabi ki... evlenirken bir çeyrej altin dahi takmamis insan yani... kendine 300 tlden asagi ayakkabi almaz. Herseyi asiri lükstür. Ama para yok. Nasil oluyor anlamiyorum

Eşimle evlendiğimizde 35 yaşındaydı, kv bu zamana kadar oğluna doyamamış, ki ailesinin yanındaymış hep eşim, benle evlenince nedense adam kıymete bindi. Eşimle tatile gitmemi onun parasını yemek oldu, oysa tatili yarı yarıya ödüyoruz, kimsenin parasını yediğim yok.

Ben çalışıyorum zaten, ama kendisi hiç çalışmamış, o zaman kendisi eş parası yemiş oluyor o mantığa göre. Ama takmış kafasına beni. Neymiş herkes tatile geliniyle gidiyormuş. Sıkıyorsa damadınla git:)

Aman işte yaşlı insanlar, bir şey desen kötü oluyorsun saygısız oluyorsun. Şimdi gene küs bana keşke hiç barışmasa diye bakıyorum

Allahim ya :) benim de esimi istemiyordu annesi evlense de kurtulsam modundaydi. Simdi degere bindi. Hergün ona gitse oglu sevincten 4 köşe. Ah biz kadinlar çok karmasigiz

he çocuk da yapma diyen çocuk olunca elini bal gibi sürer... inanma öle şeylere
bence tatile giderken haber vermeyin.. götürme.. ayy bizi niye götürmediniz derlerse ayy unuttuk de geç...
tatilimi haram edenlere sinir olurum sinirrrrr...

Sorma ya kadın kocasıyla hiç bir yere gitmek istemiyor, turlar tatiller diye yalvarıyor kp zorla gidiyor, derdi zoru bizimle gelmek. Ha gören de habire tatile gidiyoruz sanır, 6 senedir evliyim 3 günlük bayram tatili haricinde sadece bu yaz 10 gün tatile çıkabildim.

yapışkan kv delerden nefret ediyorum

dr kontrolüne gelmek istemesi ne kadar mantıksız birşey ya

ben bazen eşimle bile gitmenin gereksiz oldugunu düşünüyorum

kv görümce ne alaka yani ne yapacaklar

saçmalığın zirvesi

bizim de gelinimiz var bir kere bile demedim doktora annemle ben de gelelim diye

ben doktor olsam bozardım , siz eşi misiniz falan derdim yani.

seneye eşinle başbaşa gidin daha iyi olur:)

Bence takıntı haline getirmek değil.
Ben çocuk olmadan önce kv'me saygı duyardım ve severdim de hatta eşime kızardım annene neden şöyle yaptın vs diye.
Hatta evlenmeden önce kayınvalide - gelin tartışması ile ilgili iki tarafta da suç vardır derdim.
Sonra çocuk doğdu 2. gün kv çıldırdı durduk yere annemin yanında bana bağırmaya başladı
Sebebi duygusalmış o ara hanımefendi,üstüne gitmeyecekmişiz.
O annemin yanında bağırdığı gün sesini yükselttiği an içimden bir şey koptu gitti. O hayal kırıklığını anlatamam.
O saatten sonra artık iyi niyetine inanmıyorum ve ne yapsa bana da batıyor çünkü hoşlanmıyorum artık.
Telefonda aramasını görünce bile öff diyorum.
Yaşanmışlıklar sebep oluyor.

Seni cook iyi anlıyorum hatta siz altlı üstlü oturuyosunuz ondan sanıyorsun ama kv avrupa yakasında ben and yakasında oturuyorum o bile kar etmiyor. Gelin gelin gelin kahvaltıya gelin yemege gelin iş cıkısı gelin!!! Sana söyle sölüyim tüpbebek tedavimizde bile bizimle geldi üşenmeden sonra her ultrasona giricem diye tutturdu ben olmaz dedim oğlunu aramıs ben de gelcem diye ben de aradım anne vajinal bakılcak seni odaya almazlar dedim...sonra videoya cekip ona yolladık her gidiste hala da öyle... gercekten boğuluyorum ve kadını bir kez bile aramama müsade etmeden her gün arar yazar. Bazen de pat diye işyerime gelir.... kurtulamıyorum surat yapsam anlamıyor laf söylesem hemen kocasına ağlıyor bire bin katıp....

Altlı üstlü oturunca ne yazikki aynı evin içindeymisiniz gibi davranırlar, herkesin bir hayatı olduğunu büyüklerimizin anlaması imkansız

Ben de takıntı haline getirdim her şeyi kv bağlayıp eşime laf sokuyrum hayatında kimse benim kadar ciddiye almamıştı bu kadını kendime çok kiziyorum

Ben altli ustlu oturuyorum. Dr randevunuzdan bahsetmeyin aniden gidin.
Sonra hallettik diyin. Beraber yeme icme cok yanlis olmus. O donemlerde ne oluyorsa olur. Cunku size bisiler yapinca ister istemez karsilik beklerler.
Bende bi yere (kuzenim komsu) gidicem deyince bana da haber ver birlikte gidelim diyodu.
Ben cok sasirmistim. Acaba yalnizliktan sikiliyor da o yuzden mi istiyor diye. Sonra birine gitmedim digerine de gidip gelirken hic haber vermedim . Hatta niye haber vermedin dedi. Bende acik acik dedim ki esimle birlikte gittik. Sadece esi kendisi ve ben ve esim vardik. Seninle baska zaman gideriz dedim. Sonra biraz duzeldi.

Seni çok iyi anlıyorum aynı binada oturmuyoruz ama bende tahammül edemiyorum herşeyi batıyor her zaman laf sokarak konuşur herşeyi abartir ona göre herşey yanlıştır bazen kızımı halası götürmek istiyor bı gece kalması için göndermek istemiyorum herşey yaşanmışlık okadar çok acı çektim ki..

Nedir şu konu sahibine muhalefet olma dürtüsü anlamıyorum vallahi...Kadın istemiyor işte,var mı ötesi,zorla mi...Sevmemek için illaki çok büyük meseleler olmasına gerek yok...Bazen ufak şeyler birikip,büyük bir problem haline gelebilir...

Konu sahibi yerinde olsam kontrollere bir kaç kez yalnız giderim.Sorduklarinda öyle daha rahat ettiğimi soylerim...Sonra kayınvalide bu kadar ısrarcı olmaz muhtemelen(umarım),siz de haber vermeden eşinle gidersiniz artik.
Bazı şeyleri de yüzüne söylemek gerekiyor...İstemiyorsanız istemiyorum deyin...Herşeyi içinizde yaşamayın,hasta olursunuz.
Kahvaltiya mi cagiriyor " anne bizim ne zaman kalkacagimiz belli olmaz,biz kalkınca yaparız kahvaltımızi,sağolasın" gibi gibi...Söylemekten çekinmeyin...Kimsenin istediği gibi davranmak zorunda değilsiniz...İstemiyorsanız belli edin,anlamıyorsa da direk söyleyin.
Yalnız şu bir gerçek ki bebek doğduktan sonra daha da artacaktır gelip gitmeler.En temizi şartları zorlayıp oradan taşınmak olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…