Eşimin ailesini sevemedim

50 bin lirayı kaç ay önce vermişti? Tefeci gibi yüzde yüz faiz nedir? Kocann çok parası varsa versin madem.sen çalışıyor musun? Kazandığın paradan bir kuruş verme. Bu adamlada ömür geçmez bence.

Kardeşine alıyorsa size de alsın yapsın üstünüze. Sizin evinizin rızkı niye kardeşe gidiyor? Faiz ödemek isteseniz kredi çekersiniz. Abla kardeşini kardeşi kadar sevmiyor herhalde.adam niye bunu göremiyor anlamıyorum.
Asıl bana araba gerek şuan işe gitmek resmen eziyet ama anlayan yok

50 bin lirayı kaç sene önce vermisti ? 5-6 sene önce verse iyi kötü hak vereceğim de yok yani hiç bir şekilde anlayamadım. Keşke gidip tefeciden filan alsaymissiniz nasıl kardeş bu ?

Merhaba herkese ne yapsam da eşimin ailesini sevemiyorum kültür farkı büyük etken bunda sabah kahvaltı da yediklerinden tut yaşayışları hiç bir şeylerine alışamadım iki görümcem var

dügünüm de bile suratları beş karıştı büyük görümcem sürekli laf sokma halinde yeni işe girdim bi konuşma geçti otururken dedim ki her mail bana da düşüyor müdürlükten dolayı vefat mailleri falan dedim tabi canım sen çok önemli bir insansın atmazlar mı falan diyor evlenirken eşim borç aldı bundan 50 bin TL şimdi o parayı geri vermeye çalışıyoruz kabul etmiyor 100 bin TL ilk araba alacakmışız kim kime 50 bin verip geri 50 bin alırmış
Daha 1 aylık evliydim bana regl oldun mu falan diye sormalar kayınvalidenin ama biz sizden çocuk bekliyorduk falan demeleri bi durun bismillah ya en sonunda söyledim sizin bişeyi istemeniz benim isteyeceğim anlamına gelmez diye çıldırıyorum tahammülüm yok onlara oturmaya gidince suratım düşüyor istemeden eşim de buna sinir oluyor napabilirim elimde değil bir parfüm alıyorum mesela aynısı görümce de oluyor 1 ay sonra daha ben hamile kalmadan çocuğa isim bulmalar hala olmak istiyorum diye beni darlamaları bıktım artık ya konuşma tarzları herşeyleri beni irrite ediyor evlenmeden kendilerini hiç böyle göstermediler hepsinin içi kaynıyor resmen coook sıkıldım
Aynu evde mi yaşıyorsunuz

Yetişkin bir insan mimiklerini kontrol edebilir. Yüzüm düşüyor elimde değil cümlesine inanmıyorum o yüzden. Ya görüşmeyi kesin ya görüşünce saygıyı elden bırakmayın. Bu demek değil susun oturun. Cevabını verin, ne münasebet size regl soruyor. En sevmediğim şey zaten insanların kendinde çocuk gibi hassas bir konuyla ilgili soru soracak haddi bulması. Eşinize ben senin aileni sevmiyorum hissettirirseniz böyle gözüne sokarak bir dünya sorun yaşarsınız, politik olun benden söylemesi. Eş ailesini sevmek zorunda elbette değilsiniz ama bunu göze sokmaya gerek yok. Kültür farkına gelince bir günde olmadı herhalde, bunu göze alıp evlenmişsiniz

Yetişkin insan degil rol yapabilen insanlar mimiklerini daha iyi kontrol eder.
Gülümsemek istemiyorken gülümsedigim fotograflara baktigimda sahtelik akiyor resmen. Daha once gülümsedigimi, güldügümü gören hemen hemen herkes yalandan gulumsedigimde bunu anlar mesela.
İnsanin rahatsiz oldugu bir ortamda mutluymuş gibi gorunmesi kolay bisey degil aslinda.
Ha ben surat asmasan da en fazla poker face dedikleri ifadesiz surat takinabilirim. 🙄

Konu sahibine gelinceee, yorum yapacak bisey bulamadim gorumceden çok eş sıkıntılı, ablam istesin 150binlik araba alirim diyen adam karsinizdaki, ne denilir? Eşiniz boyle yüz verdikce gorumce size istedigi gibi konusur, istedigini de ister.

Yetişkin insan degil rol yapabilen insanlar mimiklerini daha iyi kontrol eder.
Gülümsemek istemiyorken gülümsedigim fotograflara baktigimda sahtelik akiyor resmen. Daha once gülümsedigimi, güldügümü gören hemen hemen herkes yalandan gulumsedigimde bunu anlar mesela.
İnsanin rahatsiz oldugu bir ortamda mutluymuş gibi gorunmesi kolay bisey degil aslinda.
Ha ben surat asmasan da en fazla poker face dedikleri ifadesiz surat takinabilirim. 🙄

Size katılmıyorum. Kimi zaman istemediğimizi ortamlara girdiğimiz mecbur kaldığımız elbette olmuştur. Gerek kendi akranlarımız, gerek eş ailesi, gerek işle ilgili bi durumda. Surat asıp oturmalı mıyız, ben rol yapamıyorumu gerekçe göstererek? Hiç hoşlanmadığım bir şefim var iş yerinde o geldiğinde hemen ondan hoşlanmadığım yüzümden anlaşılmalı mı yoksa idare mi etmeliyim? Mutluymuş rolü yapsın demiyorum zaten ama en azından yüzünden ben burada olmak istemiyorum ifadesinin akmasına gerek yok. Sahte olduğu belli olur, olmaz ben ondan bahsetmiyorum ki. Eğer bu kadar olmak istemediği bir ortamsa bulunmasın zaten. Hem git hem surat yap olmaz. Yine tekrarlıyorum bana göre yetişkin bir insan mimiklerini kontrol edebilir.

Merhaba herkese ne yapsam da eşimin ailesini sevemiyorum kültür farkı büyük etken bunda sabah kahvaltı da yediklerinden tut yaşayışları hiç bir şeylerine alışamadım iki görümcem var

dügünüm de bile suratları beş karıştı büyük görümcem sürekli laf sokma halinde yeni işe girdim bi konuşma geçti otururken dedim ki her mail bana da düşüyor müdürlükten dolayı vefat mailleri falan dedim tabi canım sen çok önemli bir insansın atmazlar mı falan diyor evlenirken eşim borç aldı bundan 50 bin TL şimdi o parayı geri vermeye çalışıyoruz kabul etmiyor 100 bin TL ilk araba alacakmışız kim kime 50 bin verip geri 50 bin alırmış
Daha 1 aylık evliydim bana regl oldun mu falan diye sormalar kayınvalidenin ama biz sizden çocuk bekliyorduk falan demeleri bi durun bismillah ya en sonunda söyledim sizin bişeyi istemeniz benim isteyeceğim anlamına gelmez diye çıldırıyorum tahammülüm yok onlara oturmaya gidince suratım düşüyor istemeden eşim de buna sinir oluyor napabilirim elimde değil bir parfüm alıyorum mesela aynısı görümce de oluyor 1 ay sonra daha ben hamile kalmadan çocuğa isim bulmalar hala olmak istiyorum diye beni darlamaları bıktım artık ya konuşma tarzları herşeyleri beni irrite ediyor evlenmeden kendilerini hiç böyle göstermediler hepsinin içi kaynıyor resmen coook sıkıldım
Sizde onlar gibi saka yoluyla durmaksizin güle oynaya laf sokun😅Surat asmamis olursunuz.Ayrica sinir olduğu,zayif olduğu ne varsa espirilere dahil edin.Es ailesi atsan atilmiyor ne yapacaksiniz mecbur oyuna çevirin :işsiz:

Para konusunu bastan kardesiyle konusup anlasacakti. Madem oyle altin verseydi borc olarak. Kardes kardesten faiz mi alirmis ayip. Banka bile yuzde 100 faiz almaz.
Mesafeli olmazsan cok basin agrir. Erkekler saf oluyor, esin anlayip da sana hak verene kadar cok ezilirsin. Uzak dur sen

Aldığınız günün altını kac ise gram hesabı ayni gram altını verin
Diğer konularda da standart saçmalıklar susup yüz asıp pusmayın dişli olun kahkaha atın ki çıldırsınlar

Size katılmıyorum. Kimi zaman istemediğimizi ortamlara girdiğimiz mecbur kaldığımız elbette olmuştur. Gerek kendi akranlarımız, gerek eş ailesi, gerek işle ilgili bi durumda. Surat asıp oturmalı mıyız, ben rol yapamıyorumu gerekçe göstererek? Hiç hoşlanmadığım bir şefim var iş yerinde o geldiğinde hemen ondan hoşlanmadığım yüzümden anlaşılmalı mı yoksa idare mi etmeliyim? Mutluymuş rolü yapsın demiyorum zaten ama en azından yüzünden ben burada olmak istemiyorum ifadesinin akmasına gerek yok. Sahte olduğu belli olur, olmaz ben ondan bahsetmiyorum ki. Eğer bu kadar olmak istemediği bir ortamsa bulunmasın zaten. Hem git hem surat yap olmaz. Yine tekrarlıyorum bana göre yetişkin bir insan mimiklerini kontrol edebilir.

Dedigim gibi ben çooook mecbursam en fazla ifadesiz surat takinirim ki bu bile bazilarina surat asmak gibi gorunebiliyor. Yapacak birşeyim yok. Şuana kadar iş, okul, aile hayatimda boyleydim ben acikcasi. Surat asmasam da gülümsemeden düz duvar surat dururum oyle. 😐

Keşke herkes hoşlanmadigi insanlarla ayni ortama girmeyebilse, sonsuzaa dekkk. 🙏🤭

Back
X