Esimin ailesini sevmiyorum

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
36
Eşimin ailesini sevmiyorum. Tum aile çok cimriler. Konu bana dokunmadığı zaman neyse ama bir şekilde ben de etkileniyorum. Eltim de aynen benim gibi düşünüyor ve sürekli bu konuyu konuşurken buluyoruz kendimizi. En son, aldığım süpürgeyi çok pahalı bulan kayın peder " ben o parayı ona vereceğime dürer g..me sokarım demiş "
Bunun gibi itici çok şey oluyor. Ayrıca kaynanam temiz değil evine gitmek istemiyorum yemek yemek istemiyorum. Bunun gibi şeylere eşim için katlanmak istiyorum ama dayanamıyorum. Bazen de acaba ben kötü biri miyim de böyle düşünüyorum diyerek kendimi suçluyorum
Ayrıca görümcemin de erkek kardeşlerine müdahale etmesine tahammül edemiyorum.

Mesafeli olun mesafe her zaman iyidir herkes yerini ve duracagi yeri bilir .. cimriligi sizi neden ilgilendiriyor evinizi onlar gecindirmiyor sanirim .. kaynananin temiz olmamasina gelince gidince siz biraz biseyler toparlayin madem ki görsün kendisi belki anlar öylece ..

Dedim ya beni ilgilendirmiyor evet ama benimle iligili şeylere yorum yapması beni rahatsız ediyor. Ben mesafeli olmak istiyorum ama eşim bunu istemiyor. Bir hafta gitmesek adimiz haine çıkıyor. Bir de evine mudahele ettirmez bir şey attirmaz elektrik su sabun gider diye odu kopar

Sana dokunmadıkça görmezden gel. Yapacak birşey yok, hangimiz bayılıyoruzki.

Ayrıca eltinle bu konuları konuşma derim.
Eltimle konuşmak beni de rahatsız ediyor ama onunla ayni duyguları paylasinca bu konuda beni anlayan tek kişi olduğu için kendimi hep bunları onunla konuşurken buluyorum

Eltimle konuşmak beni de rahatsız ediyor ama onunla ayni duyguları paylasinca bu konuda beni anlayan tek kişi olduğu için kendimi hep bunları onunla konuşurken buluyorum

Haklısınız bu çok insani bir durum ama ileride karşınıza ne çıkacağı belli olmaz. Bir bakarsınız ileride tüm bu konuşmalar karşınıza çıkmış, siz kötü olmuşsunuz.

Kuzucum eğer size dokunan bir şey yoksa sallayın gitsin... Mesafenizi iyi koruyun. Temizlik konusuna gelince ben de kendi kayınvalidemin temizliğini beğenmiyorum ama gidip geldikçe kendimi hissettiriyorum o da alışmaya başladı. Hatta bize gelince yardım bile ediyor sağolsun. Sen de öyle düşün. Bir de bunlar senin sevdiğin adamın ailesi yani onun için katlanılabilir bence

Zaten eşim bilse çok üzülür. Haklisiniz da ama işte bazen çok sinir oluyorum. Mesela ben aileme borç verdim bu gizli kalacaktı. Kaynanam bunu yaymış. Bunun gibi değişik huyları var.
Mesela kaynım annesine çok bakar. Bebek konusunda kaynimi doldurur ve eltimle boşanma noktasına gelecek kadar kavgalar çıkıyor. Bir gün kaynım onların gözü önünde eltimle vurmuş. Buna rağmen oğullarını haklı görürler. Bunun gibi işte...

Yok artık ,ne terbiyesizlik, eşin ne diyor bu duruma ,ne zaman o işi (!) yapacağınıza kp mi karar verecek allahım sana geliyorum
Eşim babasını o kadar çok seviyor ki her yaptığını her söylediğini güzel bir şey gibi anlatır. Zannediyor ki babası bizi düşünerek bunu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…