Esimin ailesini sevmiyorum

Pis insanlara sizinle ilgili konularda yorum yapacak alanı tanımayın. Evinize giren, çıkan alınan şeyden haberi olmasın. Eşinizin böyle terbiyesizlikleri normallestirmesi de ilgincmis umarim babasina cekmez.
Eltiyle aile gıybet çok riskli iş. Agzinizi aramak icin bile seninle ayni seyleri dusunuyormus gibi konusabilir. Elti neyse de kaynana ve gorumcenin en guzel taktigidir bu. Seni anliyorum canim annem soyle babam boyle diyip agizdan laf alirlar.Mesajlasiyorsaniz kritik mesajları silmeyin. Yarın nolur nolmaz.

Söylemiş bulundunuz. Namaz niyazla ne ilgisi var.
Adam edep bilmeyen , karakteri bozuk kişi .

Bilinç altında kimin neyi var bilemeyiz.

tabii ki öyle, demek istediğim farklıydı zaten.
Söylediği şey o kadar çirkin ki. Sanki ona soracaklar ne zaman müsait diye..

Normalde süpürgeyi biz süpürme amaçlı kullanıyorz derdim herhlde ben
Kendi fantazısı beni ilgilendirmez derdim.
Mesafeyi koruyn siz.

yrıca görümcemin de erkek kardeşlerine müdahale etmesine tahammül edemiyorum.
valla bunu bende yapiyorum, yani kardeslerime mudahale ediyorum. gelinlerimizi ne ilgilendirir ki bu, kardesim degil mi? mudahale etmem gereken yerde ederim. tipki onlarinda bana mudahale edebilmesi gibi normaldir bu.

ustelik bugun hizimi alamayip gelinlerden birine bile soyledim 'su kocana soyle araba kullanirken emniyet kemerini taksin' diye. bu belki kucuk ve gelini rahatsiz etmiicek bi ornek ama gelinleri rahatsiz edebilecek seylere de fikrimi soyledigim olmustur.

bu hareketleri yapın ama çok hoş karşılanmadığını bilin bence...
siz ego tatmini yaparken kardeşiniz karısı karşısında küçük düşüyor sadece
benim de böyle bir görümcem var, artık eşim kendisi istemiyor onunla görüşmek, ben zorluyorum da görüşüyoruz.
ille nasihat verecekseniz de yalnızken verin
ne demiş hz ali başkasının yanında verilen nasihat değil, hakarettir.

hos karsilanmamasi icin bi sebeb goremiyorum ben? kardesimin ve ailesinin hicbir sekilde asla kotulugunu istemiyorum. biz bircok konuda birbirimize danisiriz, bircok konuda birbirimize destegiz, birbirimiz icin bircok sey yapariz. boyle yetistik. gelinlerimize burada 'gelin' diyorum, ama ikisinede cok deger verip, cok seviyoruz ailece. ufak tefek puruzler yasadim biriyle mesela en basinda tanismamizin. daha sonralari dank etti olay, kendi tavrindan utandi mesela.
ve siz adina karismak dersiniz, mudahale dersiniz, ama ben kardesimin bikac gundur emniyet kemeri kullanmadan araba kullandigini goruyosam, soyledigim halde tekrarladigini goruyosam, karisindan da esini uyarmasini rica ederim. hos karsilamazsa bu ozaman gelinimizin sorunu benim degil:))) 1 yasinda bebekleri var, kendini dusunmuyosa ailesini dusunecek.

Siz ne konularda tahammül ediyorsunuz bilmiyorum ama ben kocamin ablası ile çocuğumu emzirip emzirmemem, kocamin harcamaları, anneme gidip gitmemem hakkında konuşmasından rahatsız olurdum.

Kaynananin evi pisse yemek dahi yiyemicek kadar elestirecegine kalkar temizler kendin pisirir kendin yersin canm bende bi gelinim biri beni temizligimle bukadr elestirdigini duysam kötü olur. Gorumcen elestiriyorsa o rahatligi esin veriyo demekki esinin kapatmasi lazim gorumcenin agzini :) kayinpederine gelince kulaklarini kapa onlarin yaninda alip verdiğinizi anlatmayin olur biter

Kalkıp ben pişiriyor um zaten. Ama hep öyle olmuyor. Alıp verdigini anlatan biz değiliz. Soranlar olmuştu demek ki onlar yetiştirdi. Eşim defalarca uyardı o laftan anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…