- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
- Konu Sahibi Melahatabla
-
HerKesin namazı kendine... Ama uluorta küfürler cok yakışıksız...Edep hayasi yok ama namaza dikkat ediyor, guzel kafasi var
Aynen, samimi bulmuyorum elti veya görümce ilişkilerini.Aynen eltiyle bu kadar samimi olunmaz mesafeli olun sır vermeyin ağzınızdan alır sizin ağzınızla başkalarına anlatır sonra da ben demedim o söylüyor.. Olur
Agzindan lağım akan erkeklerden nefret ediyorumHer
HerKesin namazı kendine... Ama uluorta küfürler cok yakışıksız...
Pek dogruKüfürle iman bir arada bulunmaz.
Söylemiş bulundunuz. Namaz niyazla ne ilgisi var.
Adam edep bilmeyen , karakteri bozuk kişi .
Bilinç altında kimin neyi var bilemeyiz.
Evet ama ben göstermedim ki. Verdiğim parayı nereden duydu onu bile bilmiyorumHer aldığını niye gösteriyorsun ki gerek yok onay mı istiyorsun... Maalesef eslerimizin ailesini secemiyoruz
Eşin boşboğazşık ediyor olabilir.Evet ama ben göstermedim ki. Verdiğim parayı nereden duydu onu bile bilmiyorum
Normalde süpürgeyi biz süpürme amaçlı kullanıyorz derdim herhlde benEşimin ailesini sevmiyorum. Tum aile çok cimriler. Konu bana dokunmadığı zaman neyse ama bir şekilde ben de etkileniyorum. Eltim de aynen benim gibi düşünüyor ve sürekli bu konuyu konuşurken buluyoruz kendimizi. En son, aldığım süpürgeyi çok pahalı bulan kayın peder " ben o parayı ona vereceğime dürer g..me sokarım demiş "
Bunun gibi itici çok şey oluyor. Ayrıca kaynanam temiz değil evine gitmek istemiyorum yemek yemek istemiyorum. Bunun gibi şeylere eşim için katlanmak istiyorum ama dayanamıyorum. Bazen de acaba ben kötü biri miyim de böyle düşünüyorum diyerek kendimi suçluyorum
Ayrıca görümcemin de erkek kardeşlerine müdahale etmesine tahammül edemiyorum.
valla bunu bende yapiyorum, yani kardeslerime mudahale ediyorum. gelinlerimizi ne ilgilendirir ki bu, kardesim degil mi? mudahale etmem gereken yerde ederim. tipki onlarinda bana mudahale edebilmesi gibi normaldir bu.yrıca görümcemin de erkek kardeşlerine müdahale etmesine tahammül edemiyorum.
valla bunu bende yapiyorum, yani kardeslerime mudahale ediyorum. gelinlerimizi ne ilgilendirir ki bu, kardesim degil mi? mudahale etmem gereken yerde ederim. tipki onlarinda bana mudahale edebilmesi gibi normaldir bu.
ustelik bugun hizimi alamayip gelinlerden birine bile soyledim 'su kocana soyle araba kullanirken emniyet kemerini taksin' diye. bu belki kucuk ve gelini rahatsiz etmiicek bi ornek ama gelinleri rahatsiz edebilecek seylere de fikrimi soyledigim olmustur.
hos karsilanmamasi icin bi sebeb goremiyorum ben? kardesimin ve ailesinin hicbir sekilde asla kotulugunu istemiyorum. biz bircok konuda birbirimize danisiriz, bircok konuda birbirimize destegiz, birbirimiz icin bircok sey yapariz. boyle yetistik. gelinlerimize burada 'gelin' diyorum, ama ikisinede cok deger verip, cok seviyoruz ailece. ufak tefek puruzler yasadim biriyle mesela en basinda tanismamizin. daha sonralari dank etti olay, kendi tavrindan utandi mesela.bu hareketleri yapın ama çok hoş karşılanmadığını bilin bence...
siz ego tatmini yaparken kardeşiniz karısı karşısında küçük düşüyor sadece
benim de böyle bir görümcem var, artık eşim kendisi istemiyor onunla görüşmek, ben zorluyorum da görüşüyoruz.
ille nasihat verecekseniz de yalnızken verin
ne demiş hz ali başkasının yanında verilen nasihat değil, hakarettir.
Siz ne konularda tahammül ediyorsunuz bilmiyorum ama ben kocamin ablası ile çocuğumu emzirip emzirmemem, kocamin harcamaları, anneme gidip gitmemem hakkında konuşmasından rahatsız olurdum.valla bunu bende yapiyorum, yani kardeslerime mudahale ediyorum. gelinlerimizi ne ilgilendirir ki bu, kardesim degil mi? mudahale etmem gereken yerde ederim. tipki onlarinda bana mudahale edebilmesi gibi normaldir bu.
ustelik bugun hizimi alamayip gelinlerden birine bile soyledim 'su kocana soyle araba kullanirken emniyet kemerini taksin' diye. bu belki kucuk ve gelini rahatsiz etmiicek bi ornek ama gelinleri rahatsiz edebilecek seylere de fikrimi soyledigim olmustur.
Kaynananin evi pisse yemek dahi yiyemicek kadar elestirecegine kalkar temizler kendin pisirir kendin yersin canm bende bi gelinim biri beni temizligimle bukadr elestirdigini duysam kötü olur. Gorumcen elestiriyorsa o rahatligi esin veriyo demekki esinin kapatmasi lazim gorumcenin agzini :) kayinpederine gelince kulaklarini kapa onlarin yaninda alip verdiğinizi anlatmayin olur biterEşimin ailesini sevmiyorum. Tum aile çok cimriler. Konu bana dokunmadığı zaman neyse ama bir şekilde ben de etkileniyorum. Eltim de aynen benim gibi düşünüyor ve sürekli bu konuyu konuşurken buluyoruz kendimizi. En son, aldığım süpürgeyi çok pahalı bulan kayın peder " ben o parayı ona vereceğime dürer g..me sokarım demiş "
Bunun gibi itici çok şey oluyor. Ayrıca kaynanam temiz değil evine gitmek istemiyorum yemek yemek istemiyorum. Bunun gibi şeylere eşim için katlanmak istiyorum ama dayanamıyorum. Bazen de acaba ben kötü biri miyim de böyle düşünüyorum diyerek kendimi suçluyorum
Ayrıca görümcemin de erkek kardeşlerine müdahale etmesine tahammül edemiyorum.
Kalkıp ben pişiriyor um zaten. Ama hep öyle olmuyor. Alıp verdigini anlatan biz değiliz. Soranlar olmuştu demek ki onlar yetiştirdi. Eşim defalarca uyardı o laftan anlamıyorKaynananin evi pisse yemek dahi yiyemicek kadar elestirecegine kalkar temizler kendin pisirir kendin yersin canm bende bi gelinim biri beni temizligimle bukadr elestirdigini duysam kötü olur. Gorumcen elestiriyorsa o rahatligi esin veriyo demekki esinin kapatmasi lazim gorumcenin agzini :) kayinpederine gelince kulaklarini kapa onlarin yaninda alip verdiğinizi anlatmayin olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?