Esimin ailesini sevmiyorum

Eşim babasını o kadar çok seviyor ki her yaptığını her söylediğini güzel bir şey gibi anlatır. Zannediyor ki babası bizi düşünerek bunu diyor
Her zaman her zaman söylenmez ki böyle şey.
Bir kere öğüt olsun diye ( yine saçma ama ) neyse söylesin.
Ay allah sabır versin ..
Bu arada bende sevmiyorum eş ailesini

Benim yanımda karısına "sulalesini s..tigim" diyor. Bunun gibi bir sürü iğrenç laflar

Kp ne diyorsa desin kesinlikle ciddiye almayın. Ağzı pis ve saygısızmış.
Eş yada eş ailesi ile ilgili kimseyle konuşma taraftarı değilim ben. Laf bu döner dolaşır patlar bir yerde belli olmaz.
Ne kadar az gidersen o kadar iyi olur herhalde

Aynen öyle eşime her telefonda yatsıyı kılmadan o işi yapmayın diyormuş. Aklı sadece o iş (!)te

sonra namazdan niyazdan bahseden insanların, bilinçaltında sapık duygular barınıyor yazacağım da
''ban''lanacağım.
Töbe est.
Oğlu buna karşılık ne cevap veriyor açıkçası merak ettim.
Berrak zihninizi bile meşgul edip, tasalanmayın bu insanlar için rica edeceğim.
Ben olsam o k.pederden çekinirdim valla

Ben de cekiniyorum tepki almaktan korkuyorum ama açıkçası elini öpmek falan istemiyorum bu sebepten.
Aralarında nasıl konuşma geçiyor bilmiyorum ama eşim bana olumlu anlatıyor. Çünkü ailesinden sogumamdan çok korkuyor

Kv de bi nebze yalama yapmış, adı çıkmış, çok duyuluyor da kp nin edepsizi çok zor. Vereceği parayı dürüp bilmem ne yapacağına dilini az dürse keşke

Her aldığını niye gösteriyorsun ki gerek yok onay mı istiyorsun... Maalesef eslerimizin ailesini secemiyoruz

Söylemiş bulundunuz. Namaz niyazla ne ilgisi var.
Adam edep bilmeyen , karakteri bozuk kişi .

Bilinç altında kimin neyi var bilemeyiz.

Seven o kadar az ki...
Eş hatırı için sabretmekten başka yapacak ğek bir şey yok.
Benim kayınpeder de patavatsız ve agresif bir insandı. Bir iki çekişmeden sonra diyalogu komple kestim. O yokmuş gbii yapıyorum. Yani dinlemiyorum duymuyorum umursamıyorum. Konuşmayı kestik keseli kafam rahat.
Yani dötüme sokarım gibi cümleler kurmasına izin vermeyin. Süpürge aldık demeyin en basiti.
Ben sıfır açıklama sıfır konuşma çok rahatladım

Aynen eltiyle bu kadar samimi olunmaz mesafeli olun sır vermeyin ağzınızdan alır sizin ağzınızla başkalarına anlatır sonra da ben demedim o söylüyor.. Olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…