Esimin ailesini sevmiyorum

ben o parayı ona vereceğime dürer g..me sokarım demiş "
kim seviyorki.. çok nadir çıkar seven tipler anlaşan. şanslı insanlar.. ama bu söz gerçekten itici. benim kayınvalidemde sürekli insanları güldürsün şaklabanlık olsun idye küfür edip gülmeye çalışan bi tip.. ve bu çok itici gerçekten..

Ayni benim kayinailem Cimrilikte onlar kadar cigir acmis insan gormedim daha hayatimda. Evlerinde cay demledigimde kaynanam 1 kasiktan fazla cay koydurtmaz bana :) Pet siseleri ortadan bolup dis fircalarini koyarlar kenarlari yirtilmis halilar kumaslarla yama yapip seren insanlar. Yirtik,
plastik terlikleri iple bir sekilde dikmeyi becerip kullanmaya devam eden insanlar. Haftada maximun bir sefer banyo yaparlar onuda kovada yikarlar kendilerini. Iki haftada bir camasir makinesini calistirdiklari icin evlerindeki yatak yorgan kiyafet hersey les gibi kokar. Evlerine 10 tl su faturasi geliyor Durumlarida iyi 4 tane daireleri var arsa araba emekli maaslari var. Ama cimrilik kanlarina ilismis. Herkes kendine diyemiyor insan cunku onlar boyle bir hayat tarzi benimsedikleri icin normal olani yapan gelinler gozlerinde musrif oluyor ve basliyorlar ogullarini doldurmaya. Bekarligimdan beri en nefret ettigim seylerden biri cimrilik ve simdi fazlasiyla sinaniyorum cimrilikle. Allah boylesine gozu gonlu ac olan isanlarin gozunu doyursun.

Son düzenleme:
Benim de en nefret ettiğim cimrilikti ve ben de sınanıyorum resmen
Yalnız senin aile daha fenaymış
Evet sonra da oğullarını dolduruyorlar

Ortada bir olay yok çok büyütüyorsunuz size ne cimrilerse? sizden para istemiyorlarmış ki, sizde evinize aldığınız herşeyi anlatmayın nereden görüyorlar evinize aldığınız süpürgeyi? cimriyse kendilerine. Size ne karışırlar evbiniz kapınız ayrı. Görümce ne anlamda karışıyor kardeşlerine anlamadım ne yani hiç görüşmesinler mi? herkesin bir eksisi vardır onlarında buymuş siz çatacak yer arıyorsunuz

Cimri olmaları beni ilgilendirmez ama küfürlü bi şekilde aldıgım şeye laf etmesi beni ilgilendirir. Aldıgım şeyi söyleyen ben degilim. Görümcemle görüşmesin diye bir şey mi yazmışım?? Hayatımıza müdahale edecek şekilde karışması evet dogal olarak beni rahatsız ediyor. Bence çatacak yer arayan sensin

bu konuyu ben mi yazdım diye düşündüm

Eşiniz ailesi sonuçta bir şekilde bu böyle gidecek O yüzden eltinizle bu durumu çok konuşmayın. Çünkü konuştukça çığ gibi büyür.

Bence haklısınız dogru bişeye uyarmışsınız Allah korusun kaza gecirse yaralansa daha mı iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…