Eşimin ailesinin beni yok sayması mıdır bu?

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Eşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmış...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum.Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi pek sanmıyorum ben demesem aklına bile gelmezdi.Gerçi görümcem yenge hayırlı olsun diye yazdı bana arrıyettenama abisine aldın mı demesi..bence doğrusu aldınız mı demesiydiben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki

E ben de kullanıcam ama o nerden çıktı

Sen öyle anlamışsın,sana da ayrı ayrı yazabilirlerdi düşünememiş olabilirler.
Seni ayrı görme olayı olduğunu sanmıyorum.

İnşallah.Kv aradım konuştum ben de arıcaktım hayırlı olsun için de yarın arayım dedim dedi

Canim ağız alışkanlığı bence canını sıkma. Kazasız belasız kullanin inşallah. 3 veya5 yil içinde oturuyor evlilikler. Benimkiler de öyleydi şimdi cok seviyorlar beni. Hem gorumcen sana da ayriyeten yazmış. Olumlu yanından bak

Offff kendine dert mi arıyorsun??

Öyle demiş böyle demiş.Demiş de ne olmuş.

Kurtulun şu egolarınızdan.

Huzurunuzu kaçırmayın eften püften şeyler için

Kız egoyla ne alakası var ben bizi bir görsünler istedim

arabayı sen kullansan
bütün parayı sen versen
genede senın istediğin gibi hayırlı olsun demezler ,
boşver allah herkesın kalbıne göre versin de

Kimilerinin yapısı böyledir. Art niyetli olduklarından değil de öyle olduklarından.. Takmayın kafanıza

Mesela benim erkek tarafı da uzun süreler xxx'deyiz (eşimin eşi/tekil) derlerdi sorana, benimkiler ise xxx'lerdeyiz (benim ismim/çoğul) kullanırlardı. Bir iki bir iki düzeltince anladılar..

Bu arada hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın...

Vallaha ben eşimin araba aldığında birinin bana ekstradan mesaj atmasını hic beklemedim. Yani sonuçta ne alınsa zaten ortak mal. Önemli olan esinizin sizin kiymetinizi bilmesi bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…