- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Hayırlı olsun ,kazasız belasız kullanın inşallahtabi öyle danışayım dedim
nasıl ya doğru mu okudum. söylemiş bulunmuş bu kelimenin arkasında bişey aramam ya da alınmak. sana ayrıca hayırlı olsun yazmış. bişey söyliyim mi bu kadar takıntıyla çok yaşamazsınız. stres takıntı yüzünden oluyor hastalıklar
Hayırlı olsun ,kazasız belasız kullanın inşallah
Öldürdünüz mü beni?
20 sene sonra ne oldu?
Takıntı, beceremiyorum kafaya birşeyi takmamayı demişsin o yüzden dedimNe terapisi alıcam?
O verdikleri karşılıklar, o çekişmeler gün geldi onların önüne hesap olarak döküldü.
Senin yüzünden annem oğlunun evine gelemedi.
Sen zaten her dediklerine taktın
Benim anam babam torunlarına hasret kaldı.
Ben huzurumuz bozulmasın diye sesimi çıkarmadım ailemden uzaklaştım. v.s.
Tabi bunlar çıkan bir huzursuzluğun ardından kusuluyor.Evlilik bitiyor.Bazen kanunen
bazen ruhen.
Takıntı, beceremiyorum kafaya birşeyi takmamayı demişsin o yüzden dedim
Sizden nefret ediyorlar ondan.Eşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmış...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum. Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi pek sanmıyorum ben demesem aklına bile gelmezdi. Gerçi görümcem yenge hayırlı olsun diye yazdı bana arrıyetten ama abisine aldın mı demesi..bence doğrusu aldınız mı demesiydi ben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki
bence kotu niyet yok.
onemlisi olan da bu.
o yuzden ben de bosverin diyecegim.
ancak takilmaniz bana manasiz gelmedi.
bizde de olur cokca,
iste yoldayiz kayinvalideme gidiyoruz mesela, ararlar telefonda neredesin ne zaman geliyorsun derler esime, eve geri donesim gelir, o kadar sinir olurum. Ama bizimkilerin de hic kotu niyetleri olduklarini dusunmuyorum, bir nevi agiz aliskanligi. ben ama esime kizip haslarim valla, cunku eskiden suradayim geliyorum yoldayim falan derdi, tamam diger tarafin agiz aliskanligi da, ben yanindayim be adam, ne diye tek basinaymissin gibi konusuyorsun ki.
oh soyledim ben de rahatladim su anda
Sizden nefret ediyorlar ondan.
Şaka tabi ki.
Bunlar ufak şeyler dert etmeyin.
Onların yanında "arabamız, biz aldık" dersiniz.
Aynen aynen aynen..eşim de çok tekil konuşuyor böyle alışkınım diyor.
takıntı canım bak kafaya takmaktan oluyor hastalıklar. sen bunu kafaya taktıysan gerçekten ağır olan şeyleri kaldıramazsın. bütün hastalıkla stresten üzüntüden. boş yere takmayın derim
Ben olsam arar saydırırdım. Terbiyesiz görümcenizz.. Aldın mı ne demek yaaaEşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmış...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum. Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi pek sanmıyorum ben demesem aklına bile gelmezdi. Gerçi görümcem yenge hayırlı olsun diye yazdı bana arrıyetten ama abisine aldın mı demesi..bence doğrusu aldınız mı demesiydi ben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki
Konu sahibi bu denilenleri lütfen kulağına küpe et. Gerçekten bu mevzularda tecrübe çok önemli.O verdikleri karşılıklar, o çekişmeler gün geldi onların önüne hesap olarak döküldü.
Senin yüzünden annem oğlunun evine gelemedi.
Sen zaten her dediklerine taktın
Benim anam babam torunlarına hasret kaldı.
Ben huzurumuz bozulmasın diye sesimi çıkarmadım ailemden uzaklaştım. v.s.
Tabi bunlar çıkan bir huzursuzluğun ardından kusuluyor.Evlilik bitiyor.Bazen kanunen
bazen ruhen.
Daha bir ay olmuş evleneli ama normal bende bi ara kendi evime gitmek yerine annemlere gelmişim indim arabadan öyle aklıma geldi benim kendi evim vardı dimi Ya.İşte eşimin öyle konuşmaya alışması lazım
canım takma bile takılcak bişi değill. biz ev aldık altınlarla ve bnm üzerime kredi çekerek. eşim zaten ben çalışmasam alamazdık der hep. bizi tanıştıran teyze limonludonrumam üzerine almışsınız evi dedi kv deme. evet öyle oldu oğluma kredi çıkmadı çıksaydı üzerine almazdkta die benim yanımda konuştuu ben şokkbu daha vahim bencee :) eşime anlattım güldü. ben evi kendimde alsam senin üzerine vercektm zaten salla ya boşver ddi kapattık. bide senin evin benm evim yokki üzerimizde evler olsa ne olmasa ne ikimizin hayatı herşey ikimizin sonuçta ama kv öyle diyince bi şoka girmştm :) takma yani bu tarz şeylere insan maruz kalıyor halbuki ne güzel hem çalışıyolar hem başarıyolar maşallah denmesi gerekir. sizede en azından demiş görümceniz boşverinn. ben ne beni saymazlıklar gördm şu 1.5 sene içinde bunlar karınca kadar şeylerr :)
Ben olsam arar saydırırdım. Terbiyesiz görümcenizz.. Aldın mı ne demek yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?