Eşimin ailesinin beni yok sayması mıdır bu?

Öldürdünüz mü beni?

20 sene sonra ne oldu?

O verdikleri karşılıklar, o çekişmeler gün geldi onların önüne hesap olarak döküldü.

Senin yüzünden annem oğlunun evine gelemedi.

Sen zaten her dediklerine taktın

Benim anam babam torunlarına hasret kaldı.

Ben huzurumuz bozulmasın diye sesimi çıkarmadım ailemden uzaklaştım. v.s.

Tabi bunlar çıkan bir huzursuzluğun ardından kusuluyor.Evlilik bitiyor.Bazen kanunen

bazen ruhen.

Ama ben o kadar tepkili değilim ki torunumu göstermicek annesi gelemicek kadar...Arayıp konuşuyorum iyi aramız.Ama biraz daha az konuşursam eşime iyi olur evet

bence kotu niyet yok.
onemlisi olan da bu.
o yuzden ben de bosverin diyecegim.

ancak takilmaniz bana manasiz gelmedi.
bizde de olur cokca,
iste yoldayiz kayinvalideme gidiyoruz mesela, ararlar telefonda neredesin ne zaman geliyorsun derler esime, eve geri donesim gelir, o kadar sinir olurum. Ama bizimkilerin de hic kotu niyetleri olduklarini dusunmuyorum, bir nevi agiz aliskanligi. ben ama esime kizip haslarim valla, cunku eskiden suradayim geliyorum yoldayim falan derdi, tamam diger tarafin agiz aliskanligi da, ben yanindayim be adam, ne diye tek basinaymissin gibi konusuyorsun ki.

oh soyledim ben de rahatladim su anda

Sizden nefret ediyorlar ondan.

Şaka tabi ki.
Bunlar ufak şeyler dert etmeyin.
Onların yanında "arabamız, biz aldık" dersiniz.

Aynen aynen aynen..eşim de çok tekil konuşuyor böyle alışkınım diyor.

canım takma bile takılcak bişi değill. biz ev aldık altınlarla ve bnm üzerime kredi çekerek. eşim zaten ben çalışmasam alamazdık der hep. bizi tanıştıran teyze limonludonrumam üzerine almışsınız evi dedi kv deme. evet öyle oldu oğluma kredi çıkmadı çıksaydı üzerine almazdkta die benim yanımda konuştuu ben şokk bu daha vahim bencee :) eşime anlattım güldü. ben evi kendimde alsam senin üzerine vercektm zaten salla ya boşver ddi kapattık. bide senin evin benm evim yokki üzerimizde evler olsa ne olmasa ne ikimizin hayatı herşey ikimizin sonuçta ama kv öyle diyince bi şoka girmştm :) takma yani bu tarz şeylere insan maruz kalıyor halbuki ne güzel hem çalışıyolar hem başarıyolar maşallah denmesi gerekir. sizede en azından demiş görümceniz boşverinn. ben ne beni saymazlıklar gördm şu 1.5 sene içinde bunlar karınca kadar şeylerr :)

takıntı canım bak kafaya takmaktan oluyor hastalıklar. sen bunu kafaya taktıysan gerçekten ağır olan şeyleri kaldıramazsın. bütün hastalıkla stresten üzüntüden. boş yere takmayın derim

Bunun öncesinde görümcem telefonda iki kere ne yapıyorsunuz dediğinde eşim ne yapayım tv izliyorum demişti.O zaman da bozulup bir şey dememiştim bu da olunca üzerine bi de eşim bi kaç kere araba aldım da dedi artık ben de sinirlendim

Ben olsam arar saydırırdım. Terbiyesiz görümcenizz.. Aldın mı ne demek yaaa

Konu sahibi bu denilenleri lütfen kulağına küpe et. Gerçekten bu mevzularda tecrübe çok önemli.

Ayyy ne bu havalar anlamadım kv fenaymış.Yazıklarım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…