Eşimin ailesinin beni yok sayması mıdır bu?

Haklısın canım takılmıcam

Hayırlı olsun diye sana da yazmış görümcen. Yok çoğul konuşmadılar vs bunlar da dert mi yahu ? Siz ailesiniz sadece eşinize bile deseler yeterli. Köstek olan bir sürü aile var açın okuyun bdv de. Ne dertler var o zaman görün kıyas yaparsınız sizinki dert olmadığını anlarsınız.

Vallaha ben eşimin araba aldığında birinin bana ekstradan mesaj atmasını hic beklemedim. Yani sonuçta ne alınsa zaten ortak mal. Önemli olan esinizin sizin kiymetinizi bilmesi bana göre

Yok ekstra beni aramaları değil eşime güle güle kullan yerine kullanın denmesi

E ben de kullanıcam ama o nerden çıktı

Arabayi sadece esim kullanacak yazmissiniz biyerde oradan oyle anlamistim. Sonucta ayrica size de hayirli olsun yazmislar zaten.
Yeni evliyken ayni tekil, cogul konusma olaylarina ben de takilirdim. :))) Hic gerek yok.

Buna takilip gerginlik cikaracagina karsi taraf tekil konusuyorsa esim cogul konusuyordu "biz geliyoruz, biz yaptik, tesekkur ediyoruz" gibi... Onlar da zamanla alisiyor. Laf sokmak, bozmak bilmem ne yerine cok rahatsiz oluyorsaniz esiniz cogul cevap versin.

Evet doğru

Aynen öyle işte

Reactions: csi
Ben sana diyim böyle herşeyi takar herşeyi eşine söylersen bir süre sonra dediklerinin hiç bi hükmü kalmaz sürekli sorun çıkaran takıntılı kişi konumuna düşürürsün kendini. Bazı şeyleri duymazdan görmezden gel

Kız egoyla ne alakası var ben bizi bir görsünler istedim

Bak benim senin yaşında oğlum var.Sana büyük tavsiyesi..Böyle şeylere takılmayı bırak.Sen zararlı

çıkarsın.Ha bugün burada kocam bana hak veriyor diye böbürlenenlerin ben 20 sene sonraki

hallerini gördüm.Sen sen ol kocanla ailesi arasına girme(ruh hastası ailelerden bahsetmiyorum)

Kocana ailesini çekiştirme.Sen kazanırsın.He de geç.

Eşimi uyardım...zaten eşim hatalı aldım arabayı diyor...

Fazla aabartıyorsunız bence ayrıca görümcemizde mesaj atmış daha ne yapsınlar allah başka dert vermesin tek derdiniz bu olsun

20 sene sonra ne oldu?

en nihayetinde bi araba.. herkes tek tek arayıp hayırlı olsun mu diyecek? bi çoğul ek kullanmamaya bu kadar takmayın. çok gereksiz.

nasıl ya doğru mu okudum. söylemiş bulunmuş bu kelimenin arkasında bişey aramam ya da alınmak. sana ayrıca hayırlı olsun yazmış. bişey söyliyim mi bu kadar takıntıyla çok yaşamazsınız. stres takıntı yüzünden oluyor hastalıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…