- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Canim ağız alışkanlığı bence canını sıkma. Kazasız belasız kullanin inşallah. 3 veya5 yil içinde oturuyor evlilikler. Benimkiler de öyleydi şimdi cok seviyorlar beni. Hem gorumcen sana da ayriyeten yazmış. Olumlu yanından bak
Vallaha ben eşimin araba aldığında birinin bana ekstradan mesaj atmasını hic beklemedim. Yani sonuçta ne alınsa zaten ortak mal. Önemli olan esinizin sizin kiymetinizi bilmesi bana göre
E ben de kullanıcam ama o nerden çıktı
Hayırlı olsun diye sana da yazmış görümcen. Yok çoğul konuşmadılar vs bunlar da dert mi yahu ? Siz ailesiniz sadece eşinize bile deseler yeterli. Köstek olan bir sürü aile var açın okuyun bdv de. Ne dertler var o zaman görün kıyas yaparsınız sizinki dert olmadığını anlarsınız.
Kimilerinin yapısı böyledir. Art niyetli olduklarından değil de öyle olduklarından.. Takmayın kafanıza
Mesela benim erkek tarafı da uzun süreler xxx'deyiz (eşimin eşi/tekil) derlerdi sorana, benimkiler ise xxx'lerdeyiz (benim ismim/çoğul) kullanırlardı. Bir iki bir iki düzeltince anladılar..
Bu arada hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın...
Yok artık ya..Yağmur yağacak deseler bana ördek mi demek istedi diyeceksiniz ?
Öfffffff
Ben sana diyim böyle herşeyi takar herşeyi eşine söylersen bir süre sonra dediklerinin hiç bi hükmü kalmaz sürekli sorun çıkaran takıntılı kişi konumuna düşürürsün kendini. Bazı şeyleri duymazdan görmezden gel
Terapi al benceEvet ya beceremiyorum
Kız egoyla ne alakası varben bizi bir görsünler istedim
Arabayi sadece esim kullanacak yazmissiniz biyerde oradan oyle anlamistim. Sonucta ayrica size de hayirli olsun yazmislar zaten.
Yeni evliyken ayni tekil, cogul konusma olaylarina ben de takilirdim. :))) Hic gerek yok.
Buna takilip gerginlik cikaracagina karsi taraf tekil konusuyorsa esim cogul konusuyordu "biz geliyoruz, biz yaptik, tesekkur ediyoruz" gibi... Onlar da zamanla alisiyor. Laf sokmak, bozmak bilmem ne yerine cok rahatsiz oluyorsaniz esiniz cogul cevap versin.
Bak benim senin yaşında oğlum var.Sana büyük tavsiyesi..Böyle şeylere takılmayı bırak.Sen zararlı
çıkarsın.Ha bugün burada kocam bana hak veriyor diye böbürlenenlerin ben 20 sene sonraki
hallerini gördüm.Sen sen ol kocanla ailesi arasına girme(ruh hastası ailelerden bahsetmiyorum)
Kocana ailesini çekiştirme.Sen kazanırsın.He de geç.
Eşimle araba aldık altınları verdim üzerine kredi çektik.Yalnız görümcem eşime aldın mı hayırlı olsun çok güzel araba yazmış kv güle güle kullan canım Allah kaza bela vermesin yazmış...çok bozuldum ama bizimkiler aldınız mı?güle güle kullanın diye çoğul konuşuyor.Yanlış mı düşünüyorum. Arabayı sadece eşim kullanacak,o mu almış olacak onlar için sonuçta biz bir aile olduk artık ama.Eşim olur mu öyle şey bilinçli değildir sen çalışmasan altınlarını vermesen nereye alacaz böyle arabayı öyle derlerse yan yana olduğumuzda bozarım dedi pek sanmıyorum ben demesem aklına bile gelmezdi. Gerçi görümcem yenge hayırlı olsun diye yazdı bana arrıyetten ama abisine aldın mı demesi..bence doğrusu aldınız mı demesiydi ben çalışmasaydım da altınlar olmasaydı da yine sonuç olarak aldınız mı demeleri lazım çünkü bir olduk zaten.Öyle göremiyorlar mı ki
Fazla aabartıyorsunız bence ayrıca görümcemizde mesaj atmış daha ne yapsınlarallah başka dert vermesin tek derdiniz bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?