- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.050
- 598
- Konu Sahibi simonskitty
-
ananemde bana her doğum günümde çeyrek altın takardı. küçükken annemde hep saklamış onları. evlenirken vermişti hepsini 16 tane. çokta işime yaradı. düşünce güzel bence. ama gösteriş kötü :) annenize para verin bir tane büyük altın alsın taksın yarın. gülersiniz :):)Ooof of 1 değil 2degil... yarın kızımın doğumgünü olacak kv ve kp geldi. Kp çeyrek altın almış. Yarın herkesin içinde takayim da millet görsün dedi. Çok fazla kişi olmayacak zaten simdi de takabilirsin dedim. Yok yok yarın takalım herkes görsün dedi kv. Annem zaten görüşmüyor esimin ailesiyle. Yarın mecburen karsi karşıya gelecekler. Anneme mi bu nispet anlamadim ki. Sürekli bir gösteriş merakı. Mesela annem ya da bir başkası çeyrek altın takmış olsa küçümserler kendileri takınca en büyük olay oluyor. Bir de doğumgününde altın takmak nedir ki. Bugüne kadar hiçbir zaman gösterisi sevmeyen bir insan oldum ama bu halleri beni çileden çıkartıyor....
Hiç takmasın bana kalırsa da çünkü sonrasında bunun lafını çok edecekler. Millet görsün diye takmak nedir yani.Ben zerre gösteriş görmedim bu olayda. Tabiki doğumgünü nde takacak bir gün önce niye taksin adam? Keşke hiç takmasa haketmiyorsunuz.
Bunları okudukça coluk çocuk torun için değil kendim için yasamaliyim diyorum.
Çocuğumun ilk yaş günü. Art niyet yokmuş gibi gelebilir çünkü onları tanımıyorsunuz. Bir yaparlar bin söylerler. Herkesi küçümserler. Çocuğuma aldığım hediyeyi kimsenin gözüne sokmam ben kime ne...Art niyet yok bence. Doğum günü hediyesi doğum gunu kutlamasında verilir zaten?
Siz hediye aldınız mı çocuğunuza?
Ne zaman vereceksiniz?
Hediyeyi ne zaman vereceksiniz?Çocuğumun ilk yaş günü. Art niyet yokmuş gibi gelebilir çünkü onları tanımıyorsunuz. Bir yaparlar bin söylerler. Herkesi küçümserler. Çocuğuma aldığım hediyeyi kimsenin gözüne sokmam ben kime ne...
Miktiret:)Ooof of 1 değil 2degil... yarın kızımın doğumgünü olacak kv ve kp geldi. Kp çeyrek altın almış. Yarın herkesin içinde takayim da millet görsün dedi. Çok fazla kişi olmayacak zaten simdi de takabilirsin dedim. Yok yok yarın takalım herkes görsün dedi kv. Annem zaten görüşmüyor esimin ailesiyle. Yarın mecburen karsi karşıya gelecekler. Anneme mi bu nispet anlamadim ki. Sürekli bir gösteriş merakı. Mesela annem ya da bir başkası çeyrek altın takmış olsa küçümserler kendileri takınca en büyük olay oluyor. Bir de doğumgününde altın takmak nedir ki. Bugüne kadar hiçbir zaman gösterisi sevmeyen bir insan oldum ama bu halleri beni çileden çıkartıyor....
Banada öyle geldi kendi anneniz de aynı şekilde çeyrek takacak olsa annenizede aynı tepkiyi verir miydiniz?Hediyeyi dogum gununde herkesin yaninda verecek tabi napicakti? Niye onceden versinler ki? Altin takiyor diye saklamak zorunda mi?
Baska bir hediye alsa yine kimse gormeden mi vermelerini isteyecektiniz? Ya da herkese soyleyin herkes hediyesini onceden versin. O gun herkes hediye verirken, onlar hicbisey almamis gibi olmak istememis olabilirler.
Bence kendi aileniz o kadar yapmiyor diye onlarin bu hediyesine bu kadar tepki veriyorsunuz gibi geliyor.
aman boşver bunu neden takıyorsun sanki çok hevesliyse taksın sende güle güle harcaOoof of 1 değil 2degil... yarın kızımın doğumgünü olacak kv ve kp geldi. Kp çeyrek altın almış. Yarın herkesin içinde takayim da millet görsün dedi. Çok fazla kişi olmayacak zaten simdi de takabilirsin dedim. Yok yok yarın takalım herkes görsün dedi kv. Annem zaten görüşmüyor esimin ailesiyle. Yarın mecburen karsi karşıya gelecekler. Anneme mi bu nispet anlamadim ki. Sürekli bir gösteriş merakı. Mesela annem ya da bir başkası çeyrek altın takmış olsa küçümserler kendileri takınca en büyük olay oluyor. Bir de doğumgününde altın takmak nedir ki. Bugüne kadar hiçbir zaman gösterisi sevmeyen bir insan oldum ama bu halleri beni çileden çıkartıyor....
Demi ya çeyrek ne kiGösterişe meraklıysa o kadar dede , tam altın takaydıda vaaay bee diyeydik :)
Boşver , takıyosa size takıyor. Önemseme bile huyunu suyunu ailen biliyordur zaten , etkilenmezler bile ...
İyiki doğmuşş kızınızda , sağlıkla hayırla büyüsün...
Sizin gibileri de memnun etmek zor galiba.Ooof of 1 değil 2degil... yarın kızımın doğumgünü olacak kv ve kp geldi. Kp çeyrek altın almış. Yarın herkesin içinde takayim da millet görsün dedi. Çok fazla kişi olmayacak zaten simdi de takabilirsin dedim. Yok yok yarın takalım herkes görsün dedi kv. Annem zaten görüşmüyor esimin ailesiyle. Yarın mecburen karsi karşıya gelecekler. Anneme mi bu nispet anlamadim ki. Sürekli bir gösteriş merakı. Mesela annem ya da bir başkası çeyrek altın takmış olsa küçümserler kendileri takınca en büyük olay oluyor. Bir de doğumgününde altın takmak nedir ki. Bugüne kadar hiçbir zaman gösterisi sevmeyen bir insan oldum ama bu halleri beni çileden çıkartıyor....
Haklisiniz. Doğumgününe konsantre olup tadını çıkarmak varken bunları düşünmem sacma. Herkes kendi yaptığından sorumlu. Gösteriş yapacaksa da yapsın. Doğumunda yoktu bile kp. Yeni tanıştı sayılırlar torunuyla...Herkes kendinden sorumlu sen güzel gününün tadını çıkar tatlım. Kimse küçük altına vayy bee demez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?