Esimin ailesinin bitmek bilmeyen gösteriş merakı

Aslında böyle bakınca iyi fikirmiş

Benim eşimin ailesi kızımın Doğum gününe gelmediği gibi herhangi bir hediye de almadılar

Biz de böyle akraba/yakınlardan küçüklerin Doğum günü vs olaylarında altın takarız çünkü Ne hediye alacağını bilemiyor insan devir değişti çocuklar da her şeyi beğenmiyor en iyisi kendileri bozdurup istediklerini alsınlar diye

Ne güzel taksın boşver yapsın gösterişini

Benim kızıma da annneannesi ve babaaanesi doğum günlerinde altın takıyorlar..hem kızım için birikim oluyor benim hoşuma gidiyor siz de kötü düşünmeyin bence

bir sey yok iyi olur taksin benim annem de hep altin alir

Boşver en azından düşünüp altın takacak sende kızının eksiğini tamamlarsın takılma böyle şeylere

İnsanogluna yaranilmazms gösterisle ne ilgisi var

Ne var altın almış takacak niye gizliden versin

Takmasalar bisiciklerini görmedik diye konu açardi

Bizimkikerde çocuklarına doğum günlerinde altın takar Allah razı olsun ben yatirim yaparım sayıp sevip takmışlar daha ne olsun

Sanırım kendi aileniz altta kalacak diye endiseleniyorsunuz

Derdini com buyukmus :))) keske birileri kizima altin takiyir diye dertlensem. Ne var dusunmusler tabiki milletin icinde rakacaklar bense olsam tekken takmazdim. Baska hareletlerini bilmem.ama bu gosteris degil bence

Taksa anneye mi nispet takmasa kv altin takmadi olur .. Sende al bi ceyrek ver annene o da taksin kimse kimseden geri kalmasin.. gosteris bunun neresinde anlamadim .

Gosteris degil bu ya, anne ihtiyacını alsin diye yapiliyor, bizimkiler de hep altin aldılar kizima doğum gunlerinde. Ben hic gösteriş olarak dusunmemistim.

kim görecek anne sen ben varız altı üstü küçük altın annanesi kızıma bilezik yaptırmış deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…