Esimin ailesinin bitmek bilmeyen gösteriş merakı

Tam altın takacaklari vakit ,taki töreni bir otuz sene sonra de ,araya gir , al altını at cebe :)

Mesele benim mutlu olup olmamam değil. Yaptiklari birseyi hem benim gozume hem de herkesin gozune sokmak istemelwri. Mesela soyle torunlarına bi hediye alırlar hediyenin ne olduğunu görmeden fiyatını söylerler gibi gibi....
Tam altın takacaklari vakit ,taki töreni bir otuz sene sonra de ,araya gir , al altını at cebe :)

Kimbilir neden ??
Siz ve aileniz mükemmell
Eşin ailesi tu kaka!

Doğum günü yarinmis oda hediye olarak altın almış normal degilmi yarın takması bana saçma geldi yani tutumunuz bugün takın demişsiniz yarın kadın gelmiyck ozaman yada gelince bişey vermemiş gibi olck . Ben zaten hiç anlamam benim annemle karşı karşıya gelecek mevzusunu araları bozukta olsa iki anneninde o evde ortak çocukları var yani rahatsiz olsalar da özel günlerde bir araya gelinmk mecburi oluyor

Yok yokn buyutmeyin evet yarin vermesi daha uygun hem basit bir sey alip gelmemis e ihtiyac ta bilemez o yasta adam hediyede alamaz en guzeli altin siz altinda bsy aramayin

Benim de 4 yegenim var, ailem hepsine altın takar her doğum gününde. Hediye zaten her zaman alınıyor çocuğu sevindirmek için. Maksat biriksin, ne bileyim çocuğa harcansin falan.
Ben kötü bir niyet göremedim. Doğum günü hangi gunse o gun takarlar. Siz de teşekkür edin, harcayin cocugunuza. Aklınıza baska sey getirmeyin

Hic tam altinin var mi? Ver yarin annene caktirmadan tak anne bunu de.gorgusuz kp ceyrek altinla hava civa atilamayacagini görsün.

Bence bu fikir çok saçma kendi aileside almak istiyorsa kendi alsın, asıl bu şekilde yapılan davranış görgüsüzlük olur..
Seneye de öbür dede reşat takar. Konu sahibi annesinin eline bilezik tutuşturup aman altta kalma der. Öbür sene dede trabzon kelepcesi mi diyorlar nedir ismi, ondan takar. Konu sahibi setini annesine verir, sen de bunu tak diye.
Derken cocuk reşit olana kadar servet sahibi olur bunların sidik yarışı yüzünden

Ben çok duydum Annane dedenin doğum günlerinde çeyrek hediye verdiklerini

İşte ispata çabalıyor kendini :)
Aynen boşver canım

Bence bu durumu firsata cevirin, verin mehteri verin coskuyu fondan, 5 yasina girince besi bir yerde taksinlar

ceyrek altini bozdur ceyrek fiyatina guzel bir oyuncak al kayınpederine göster babacığım sayenizde kızıma Çok güzel bir oyuncak aldım de gösteriş öyle olmaz böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…