- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi simonskitty
-
Tam altın takacaklari vakit ,taki töreni bir otuz sene sonra de ,araya gir , al altını at cebe :)Ooof of 1 değil 2degil... yarın kızımın doğumgünü olacak kv ve kp geldi. Kp çeyrek altın almış. Yarın herkesin içinde takayim da millet görsün dedi. Çok fazla kişi olmayacak zaten simdi de takabilirsin dedim. Yok yok yarın takalım herkes görsün dedi kv. Annem zaten görüşmüyor esimin ailesiyle. Yarın mecburen karsi karşıya gelecekler. Anneme mi bu nispet anlamadim ki. Sürekli bir gösteriş merakı. Mesela annem ya da bir başkası çeyrek altın takmış olsa küçümserler kendileri takınca en büyük olay oluyor. Bir de doğumgününde altın takmak nedir ki. Bugüne kadar hiçbir zaman gösterisi sevmeyen bir insan oldum ama bu halleri beni çileden çıkartıyor....
Mesele benim mutlu olup olmamam değil. Yaptiklari birseyi hem benim gozume hem de herkesin gozune sokmak istemelwri. Mesela soyle torunlarına bi hediye alırlar hediyenin ne olduğunu görmeden fiyatını söylerler gibi gibi....Sizin gibileri de memnun etmek zor galiba.
İnsanlar kızınıza yatırımlik birşey yapmış mutlu olacağınıza sızlaniyorsunuz.
Mesele annenizle konuşmuyorlarsa karışmayın kendi aralarında..
Siz sevgi ve saygınızı kaybetmemeli Aileler arasında adil olmalısınız.
Onlar öyle mutlular öyle yapsınlar
Buraya konu açacak kadar takıntı iyi değil.
Tam altın takacaklari vakit ,taki töreni bir otuz sene sonra de ,araya gir , al altını at cebe :)
Kimbilir neden ??Haklisiniz. Doğumgününe konsantre olup tadını çıkarmak varken bunları düşünmem sacma. Herkes kendi yaptığından sorumlu. Gösteriş yapacaksa da yapsın. Doğumunda yoktu bile kp. Yeni tanıştı sayılırlar torunuyla...
Kimse mükemmel olduğunu iddia etmiyor esimin ailesi dışındaKimbilir neden ??
Siz ve aileniz mükemmell
Eşin ailesi tu kaka!
Doğum günü yarinmis oda hediye olarak altın almış normal degilmi yarın takması bana saçma geldi yani tutumunuz bugün takın demişsiniz yarın kadın gelmiyck ozaman yada gelince bişey vermemiş gibi olck . Ben zaten hiç anlamam benim annemle karşı karşıya gelecek mevzusunu araları bozukta olsa iki anneninde o evde ortak çocukları var yani rahatsiz olsalar da özel günlerde bir araya gelinmk mecburi oluyorOoof of 1 değil 2degil... yarın kızımın doğumgünü olacak kv ve kp geldi. Kp çeyrek altın almış. Yarın herkesin içinde takayim da millet görsün dedi. Çok fazla kişi olmayacak zaten simdi de takabilirsin dedim. Yok yok yarın takalım herkes görsün dedi kv. Annem zaten görüşmüyor esimin ailesiyle. Yarın mecburen karsi karşıya gelecekler. Anneme mi bu nispet anlamadim ki. Sürekli bir gösteriş merakı. Mesela annem ya da bir başkası çeyrek altın takmış olsa küçümserler kendileri takınca en büyük olay oluyor. Bir de doğumgününde altın takmak nedir ki. Bugüne kadar hiçbir zaman gösterisi sevmeyen bir insan oldum ama bu halleri beni çileden çıkartıyor....
Bence bu fikir çok saçma kendi aileside almak istiyorsa kendi alsın, asıl bu şekilde yapılan davranış görgüsüzlük olur..Hic tam altinin var mi? Ver yarin annene caktirmadan tak anne bunu de.gorgusuz kp ceyrek altinla hava civa atilamayacagini görsün.
Evet ben sacmalamiyi seviyorum.o sebeple fikrimde sacmadir.tesekkurler bana da yorum yaptiginiz icin.Bence bu fikir çok saçma kendi aileside almak istiyorsa kendi alsın, asıl bu şekilde yapılan davranış görgüsüzlük olur..
Seneye de öbür dede reşat takar. Konu sahibi annesinin eline bilezik tutuşturup aman altta kalma der. Öbür sene dede trabzon kelepcesi mi diyorlar nedir ismi, ondan takar. Konu sahibi setini annesine verir, sen de bunu tak diye.Bence bu fikir çok saçma kendi aileside almak istiyorsa kendi alsın, asıl bu şekilde yapılan davranış görgüsüzlük olur..
İşte ispata çabalıyor kendini :)Haklisiniz. Doğumgününe konsantre olup tadını çıkarmak varken bunları düşünmem sacma. Herkes kendi yaptığından sorumlu. Gösteriş yapacaksa da yapsın. Doğumunda yoktu bile kp. Yeni tanıştı sayılırlar torunuyla...
+1Gösterişe meraklıysa o kadar dede , tam altın takaydıda vaaay bee diyeydik :)
Boşver , takıyosa size takıyor. Önemseme bile huyunu suyunu ailen biliyordur zaten , etkilenmezler bile ...
İyiki doğmuşş kızınızda , sağlıkla hayırla büyüsün...
Aynen. Zaten anneme yap desem bile öyle bişey yapmaz.Bence bu fikir çok saçma kendi aileside almak istiyorsa kendi alsın, asıl bu şekilde yapılan davranış görgüsüzlük olur..
+1Boşver taksin kızina harcarsin ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?