- 30 Kasım 2022
- 254
- 205
- 33
- 38
- Konu Sahibi justicewarrier
Sinir bozucu yaratıklarHepsi birbirinin pışpışlayıcısı…

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinir bozucu yaratıklarHepsi birbirinin pışpışlayıcısı…
Malesef böyle… Biri de çıkıp yanlışlarını söylemiyorSinir bozucu yaratıklar![]()
O zaman her şekilde net duruş gösterin, canı gönülden yanınızdayım.Malesef böyle… Biri de çıkıp yanlışlarını söylemiyor
Bence o hala hiç normal değil uzak durunMerhaba hanımlar. Fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimin aile durumları biraz karışık. Akrabaları tarafından büyütülmüş. Özellikle halası eşime takıntılı derecede tapıyor. Abartısız her konuşmada görüşmede eşime 'gözümün nuru sen benim hayattaki tek servetimsin her seyim senin olsun' gibi abartılı cümleler kuruyor. Az önce de saat gece 12 ye dogru nasılsın diye mesaj atmış eşime, tamam neyse.. sonrasında da ben de iyiyim seni özledim o kadar yazmış. Yani benim midem bulanıyor açıkçası bu bir aile bir ebeveyn sevgisi gibi durmuyor midemi bulandırıyor benim. Yok işte eşim çok yakışıklıymış her yerde kızlar bakarmış bunları daha ilk tanışmada benim ailemin yanında söylediler. Sonra evlendik neyse biz balayındayken de sürekli arandık. Bir de arkamızdan demiş ki ohh arıcam onları sürekli rahat vermicem. Geçen yılbaşında da mesela saat olmuş 12 yeni yıla girmişiz eşimle gerçekten anlamlı güzel romantik an yaşıyoruz zart zart görüntülü arama. Açmıyoruz malum, arkasından normal arama o da yetmiyor whtsap sesli arama. Yani böyle hadsiz davranışlar çok oluyor. Eşime olan abartılı sevgisi zaten mide bulandırıcı. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten siz de rahatsız olur muydunuz? Nasıl bir tavır sergilemem gerekiyor sizce?( Not olarak kendisi bekar)
“hala eşinize vefa tasması geçirmiş gibi” o kadar güzel söylemişsiniz ki… baştan sona kadar kurgu da olsa o kadar güzel anlayıp yorumlamışsınız ki öncelikle çok teşekkür ediyorumhala : oğlumm prensim seni aradım tel kapalı nerdesin
eşiniz : tamam hala merak etme iyiyiz şu anda müsait değiliz
hala : oğlum beni merakta koymayın kuzzumm her gün ara oğlummm tek derdim seni özlemek yavrummm
eşiniz :tamam hala
hala: oğlum doğumgününde gel oğlumm, yeni evli olman umrumda değil yavrumm bende kutlayalım yavrıımm seni ben yetiştirdim yavrumm bunu unutma paşamm analık gibiyim vefa borcun var yavrummm
eşiniz :tamam hala
hala :tatile eşinle çıkarsan cebi kapatma yavrum beş gün uzaklaşma benden her gün o telefon açık kalacak paşam aslan parçası yavrum
eşiniz: ????
bunlar kurgu elbette de dialoglar böyle değildir ama buna yakın.özetle çok boğucu.hala eşinize vefa tasması geçirmiş gibi.sevgi ayrı hürmet ayrı zorunluluk mecburiyet ayrı.hala birey olamamış. birinin analığı olmak hayattaki tek şeyi gibi. elbette ensest değildir. ama sınır sorunu var. ne yani yeni evli eşinizle bir yere tatile giderken teli kapatacağız diye her seferinde haber mi vereceksiniz. bu bizim toplumumuzda çok var. çiftleri ana babalar halalar görümceler bir rahat bırakmıyor. özgür bırakmıyorlar. aslında biraz da sorun eşinizde. sınır çizemiyor. halanın rolünü ayarlayamazsa gözünüzde güçlü birey olmuş aşık olduğunuz biri gibi değil de ezik beş yaşında çocuk gibi görünmeye başlayacak. en basit çözüm gündüz işteyken halasını o arasın madem. siz şahit olmayın konuşmalara. akşam ve haftasonları size kalsın. gerçekten zor.
Bunlardan çok vardır Anadoluda her yerde.Erkek ailesinde evlenmeyen bir hala olur.(teyze yoktur pek böyle enderdir) Hala genelde ilk doğan erkek çocuğa çok bağlanır.Onu kendi olmayan çocuğu yerine koyar.Fakat sizinki biraz aşırı olmuş gerçekten.Bu işin psikolojik boyutu var.Bu bağ nasıl çözülür nasıl aşılır bilemedim.Zaten psikolojik vaka haline geldiği telefon olayından belli.Sizi bulamayıp ailenizi araması vb inanılmaz.Gece 12 de ısrarla aranmanız ..Bu halada hastalık vb var mı.Böyleside görülmüş şey değil.Birini ararsın açılmaz ise bırakırsın ısrar edilmesi halanın artık normal olmadığının belirtisi.Merhaba hanımlar. Fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimin aile durumları biraz karışık. Akrabaları tarafından büyütülmüş. Özellikle halası eşime takıntılı derecede tapıyor. Abartısız her konuşmada görüşmede eşime 'gözümün nuru sen benim hayattaki tek servetimsin her seyim senin olsun' gibi abartılı cümleler kuruyor. Az önce de saat gece 12 ye dogru nasılsın diye mesaj atmış eşime, tamam neyse.. sonrasında da ben de iyiyim seni özledim o kadar yazmış. Yani benim midem bulanıyor açıkçası bu bir aile bir ebeveyn sevgisi gibi durmuyor midemi bulandırıyor benim. Yok işte eşim çok yakışıklıymış her yerde kızlar bakarmış bunları daha ilk tanışmada benim ailemin yanında söylediler. Sonra evlendik neyse biz balayındayken de sürekli arandık. Bir de arkamızdan demiş ki ohh arıcam onları sürekli rahat vermicem. Geçen yılbaşında da mesela saat olmuş 12 yeni yıla girmişiz eşimle gerçekten anlamlı güzel romantik an yaşıyoruz zart zart görüntülü arama. Açmıyoruz malum, arkasından normal arama o da yetmiyor whtsap sesli arama. Yani böyle hadsiz davranışlar çok oluyor. Eşime olan abartılı sevgisi zaten mide bulandırıcı. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten siz de rahatsız olur muydunuz? Nasıl bir tavır sergilemem gerekiyor sizce?( Not olarak kendisi bekar)dan
Eşimin babası zaten kendi kişiliği karakteri oturmamış halen daha annesinin kuzusu bir baba. Kendi oğlunun evine yani eşimle bizim evimize geleceği gün küstü ekti bizi gelmedi. Sebebi de şu, eşimin şarjı bitmişti ulaşamadı diyeBunlar
Bunlardan çok vardır Anadoluda her yerde.Erkek ailesinde evlenmeyen bir hala olur.(teyze yoktur pek böyle enderdir) Hala genelde ilk doğan erkek çocuğa çok bağlanır.Onu kendi olmayan çocuğu yerine koyar.Fakat sizinki biraz aşırı olmuş gerçekten.Bu işin psikolojik boyutu var.Bu bağ nasıl çözülür nasıl aşılır bilemedim.Zaten psikolojik vaka haline geldiği telefon olayından belli.Sizi bulamayıp ailenizi araması vb inanılmaz.Gece 12 de ısrarla aranmanız ..Bu halada hastalık vb var mı.Böyleside görülmüş şey değil.Birini ararsın açılmaz ise bırakırsın ısrar edilmesi halanın artık normal olmadığının belirtisi.
Eşinizde düşkündür ama bu kadarı ile nasıl baş edeceğini o da bilemiyordur.Ortada düşkün hala var.Karşı çıksa vefasız olacak ama aşırı talepleri ile nasıl baş edecek.Bilemedim inanın ama size hak veriyorum insan delirir.Ben şahsen böyle biri olsa delirir gerekli cevabı verir sustururdum diye düşünüyorum.
Eşinizin babası nasıl birisi o müdahale edemez mi bu duruma.
Benim bir tanıdığım vardı.Abi yenge halalar aynı evde.Evde abinin erkek torunu var sadece.Haladan evde tek var ve çalışan biri ve hiç evlenmedi..Erkek torun okudu meslek sahibi oldu evlendi.Evlendiğinde erkek torunlarının onlarla görüşmediğini duydum.Erkeğin eşi büyükmüş vb.gibi şeyler.Ama halalarda değişik geliyor bana, huylarını tam anlayamıyorum normal olmayan davranışlar var .
Epey bir zaman geçti.Bir gün erkek torun ile karşılaştım ve eşi ile tanıştım.Kadın eş çok hoş genç bir kadın.Şaşırdım ondan büyük derlerdi. Neden hala ile konuşmadığını sordum.Onlar normal değil görüşürsem evliliğim devam etmezdi demişti.Burada erkek anlamış geleceği önlem almış.
Ben buna neden bu kadar güldüm adgklgsshngssHala hanıma birini ayarlayın varsa bekar dayı amca falan![]()
Sağlıksız bir bağlanma ilişkisi kurmuşlar çünkü. Yani arada kan bağı olmasa kıskançlık boyutu farklı bir yere evrilecek.Aksi gibi eşim için de bu halasının yeri ayrı