• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin davranışları

Merhaba hanımlar. Fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimin aile durumları biraz karışık. Akrabaları tarafından büyütülmüş. Özellikle halası eşime takıntılı derecede tapıyor. Abartısız her konuşmada görüşmede eşime 'gözümün nuru sen benim hayattaki tek servetimsin her seyim senin olsun' gibi abartılı cümleler kuruyor. Az önce de saat gece 12 ye dogru nasılsın diye mesaj atmış eşime, tamam neyse.. sonrasında da ben de iyiyim seni özledim o kadar yazmış. Yani benim midem bulanıyor açıkçası bu bir aile bir ebeveyn sevgisi gibi durmuyor midemi bulandırıyor benim. Yok işte eşim çok yakışıklıymış her yerde kızlar bakarmış bunları daha ilk tanışmada benim ailemin yanında söylediler. Sonra evlendik neyse biz balayındayken de sürekli arandık. Bir de arkamızdan demiş ki ohh arıcam onları sürekli rahat vermicem. Geçen yılbaşında da mesela saat olmuş 12 yeni yıla girmişiz eşimle gerçekten anlamlı güzel romantik an yaşıyoruz zart zart görüntülü arama. Açmıyoruz malum, arkasından normal arama o da yetmiyor whtsap sesli arama. Yani böyle hadsiz davranışlar çok oluyor. Eşime olan abartılı sevgisi zaten mide bulandırıcı. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten siz de rahatsız olur muydunuz? Nasıl bir tavır sergilemem gerekiyor sizce?( Not olarak kendisi bekar)
Çok rahatsız olurum
Ablam çok arıyor diye ablamla gorusmuyorum ben
Sürekli çok özledim burnumda tütuyon lafı sapik gibi, taciz ediliyorum gibi hissettiriyordu bana

Ayrıca halanin ısrarını da masumane bulamadım
Düşkün olmak ayrı bu ayrı
Ben bir anneyim annem bir anne
Kayınvalidem bir anne
Bana garip geldi

Siz daha kayınvalide görmemişsiniz 🤌🤌🤌şurda o kayınvalideden çeken yüzlerce kadın var. Kadın şahsınıza hakaret etmiyor, size hayatı zindan etmiyor, size küfredip şiddet uygulamıyor. Teknik olarak kayınvalidenizde değil zaten. Nerden gördünüz de kayınvalidelik yaptığını iddia edebiliyorsunuz
Bana yaptıklarını da ayrı başlıkta anlatayım o zaman😅

Çok rahatsız olurum
Ablam çok arıyor diye ablamla gorusmuyorum ben
Sürekli çok özledim burnumda tütuyon lafı sapik gibi, taciz ediliyorum gibi hissettiriyordu bana

Ayrıca halanin ısrarını da masumane bulamadım
Düşkün olmak ayrı bu ayrı
Ben bir anneyim annem bir anne
Kayınvalidem bir anne
Bana garip geldi
Bakın siz de masumane bulmamışsınız aynı şeyi demek istiyorum hemen sizi de linçlerler şimdi ne demek masumane degil diye. Kendin, sınırlarına saygısı olmayan insanlar bir türlü anlayamad mevzuyu çok teşekkür ederim size

Bakın siz de masumane bulmamışsınız aynı şeyi demek istiyorum hemen sizi de linçlerler şimdi ne demek masumane degil diye. Kendin, sınırlarına saygısı olmayan insanlar bir türlü anlayamad mevzuyu çok teşekkür ederim size
Hiiiic dert degil
Kendileri tarafından onaylanmaya ihtiyacım yok linclesinler egomu tatmin ederler anca 🤣

Tövbe estağfurullah Yarabbi sabrımı sınamaya yolladığın insanlar girdiğim günaha değmiyor. Hayırlı günler bacım sen git kurulmaya devam et hadi 😂🤌
Bayy👋🏻
İnsanlar tepki verdiğinde ima etmiyorum demiş. Baştan denilse deriz ki rahatsız olmuş eyvallah. Ama tepki görünce söylemiş. Niye köşeye sıkıştığında. Başından beri aklında bu ima olmasa başta belirtilirdi. Ay ne abartılmış.benim kocayı da eltim büyütmüş. Bazen gelir yavrum oğlum canım kıymetlim der. Asla da demem ay eltim niye kocama böyle yapıyo yaaaa diye. Aksine derim oh kocamı çok seviyorlar. Niye aklınıza öyle bi düşünce gelsin yani. İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş
Bakın “bazen” der diyorsunuz. Her saniye hanımefendi oturmaya gittik mesela oturduğumuz an her cümlenin sonu ! Bir yerden sonra e ben gideyim madem diye düşünüyor insan var mıyım yok muyum kadın dünyayı unutuyor eşimi görünce

Halanin sevgisini gosteris şekli abartı, elbette çok sevebilir , evladı gibi görebilir bunların hepsine tamam ama kişisel sınır denen birsey var , hala bu sınırı hiç iplemiyor anlaşılan
Ben 14 yaşındaki oğluma bile bu şekilde yaklasmiyorum , mesela şu anda okulla tatile gitti , aklım hep onda ama aramıyorum bu karşındaki insana saygıdır
Bu sınırı eşinizin koyması gerekiyor anlaşılan, insan evladına bile bu şekilde davranmamali

Halanin sevgisini gosteris şekli abartı, elbette çok sevebilir , evladı gibi görebilir bunların hepsine tamam ama kişisel sınır denen birsey var , hala bu sınırı hiç iplemiyor anlaşılan
Ben 14 yaşındaki oğluma bile bu şekilde yaklasmiyorum , mesela şu anda okulla tatile gitti , aklım hep onda ama aramıyorum bu karşındaki insana saygıdır
Bu sınırı eşinizin koyması gerekiyor anlaşılan, insan evladına bile bu şekilde davranmamali
İşte tam da bunu kastettim bu bir ebeveyn sevgisi degil derken. Bilinçli bir ebeveyn bile yapmaz bunu zaten. Kadın kocama aşık da yok ensestte ne biçim düşünen insanlar var. Ben bu hareketleri takıntı olarak görüyorum ebeveynlik gibi degil

İşte tam da bunu kastettim bu bir ebeveyn sevgisi degil derken. Bilinçli bir ebeveyn bile yapmaz bunu zaten. Kadın kocama aşık da yok ensestte ne biçim düşünen insanlar var. Ben bu hareketleri takıntı olarak görüyorum ebeveynlik gibi degil
Ensestte bulabilirsiniz
Dünyanın binbir türlü hali var
Hiç böyle dusunmeseniz ve gün gelip Allah muhafaza ensest bı durumla karsilassaniz bu seferde şuan sizi topa tutan kesim o günkü konunuza da hiç mi anlamadin bugüne kadar da, Kemal'im yapmaz derseniz böyle olur işte de bilmem ne de demeye baslayacaklardir 🤣

Onlar linç tayfa
Neyi linclerini bilmeden hunharca linclemek için varlar

Yorum da okuyun biraz. O yüzden ön yargılı davranıyorsunuz..
İşlerine geldiği yerden anlayıp kaos yaratmak hoşlarına gidiyor anlaşılan. Bana kimse şunu savunamaz ya Allah aşkına, gece 12de “ özledim seni o kadar “ mantıklı mı allah aşkına

Ensestte bulabilirsiniz
Dünyanın binbir türlü hali var
Hiç böyle dusunmeseniz ve gün gelip Allah muhafaza ensest bı durumla karsilassaniz bu seferde şuan sizi topa tutan kesim o günkü konunuza da hiç mi anlamadin bugüne kadar da, Kemal'im yapmaz derseniz böyle olur işte de bilmem ne de demeye baslayacaklardir 🤣

Onlar linç tayfa
Neyi linclerini bilmeden hunharca linclemek için varlar
Ay gerçekten velev ki ensest tövbe tövbee..Neler duyuyoruz görüyoruz. Sanki ülkede binlerce sapkın olay olmuyormuş gibi beni edepsiz ilan etmişler

Yahu benim eltimde yapar. Sarılır eder, oğlum sunu sever bunu yer içer tarzı. Ama ben bunu asla farklı birşeye yorma gereği duymadım. Burda kocasıda suçlu madem çok rahatsız. Kesin bir dille durduracak olayı. Sevgililik dönemi banada ters gelirdi kıskanırdım. Söyledim açıkça konuştu bir daha olmadı. Evlendikten sonra da hal hareketlerini ben takmadım zaten. Ama burda konu sahibi bariz ima ediyor. Her ne kadar inkar etse de. Bide çok biliyor linç tayfası gelmiş diye ti ye alıyor. Böyle konu açarken linçleneceğini hiç mi düşünmemiş
Tabi ki biliyordu ima ederken böyle bir tepki alacağını ama siz kötüsünüz yhaa deyip bize atacak. Hepimizin böyle görümce, elti veya kayınvalide problemi olabiliyor ama bu dille ifade etmiyor yazan kişiler

Tabi ki biliyordu ima ederken böyle bir tepki alacağını ama siz kötüsünüz yhaa deyip bize atacak. Hepimizin böyle görümce, elti veya kayınvalide problemi olabiliyor ama bu dille ifade etmiyor yazan kişiler
Evet tamam “siz kötüsünüz YHAA” 😅 teşekkürler

Nasıl ifade edeceğimi size soracağımı bilmiyordum 🫢

Siz daha kayınvalide görmemişsiniz 🤌🤌🤌şurda o kayınvalideden çeken yüzlerce kadın var. Kadın şahsınıza hakaret etmiyor, size hayatı zindan etmiyor, size küfredip şiddet uygulamıyor. Teknik olarak kayınvalidenizde değil zaten. Nerden gördünüz de kayınvalidelik yaptığını iddia edebiliyorsunuz
. Ha bunları yapmayınca lütfetmiş mi oluyor😂

Ben sizi haklı buldum , sınırları çizmek önemli, eşinizle bu şekilde konuşun, anca o dizginleyebilir halayi

Back
X