- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.882
- 598
- Konu Sahibi justicewarrier
Çok rahatsız olurumMerhaba hanımlar. Fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimin aile durumları biraz karışık. Akrabaları tarafından büyütülmüş. Özellikle halası eşime takıntılı derecede tapıyor. Abartısız her konuşmada görüşmede eşime 'gözümün nuru sen benim hayattaki tek servetimsin her seyim senin olsun' gibi abartılı cümleler kuruyor. Az önce de saat gece 12 ye dogru nasılsın diye mesaj atmış eşime, tamam neyse.. sonrasında da ben de iyiyim seni özledim o kadar yazmış. Yani benim midem bulanıyor açıkçası bu bir aile bir ebeveyn sevgisi gibi durmuyor midemi bulandırıyor benim. Yok işte eşim çok yakışıklıymış her yerde kızlar bakarmış bunları daha ilk tanışmada benim ailemin yanında söylediler. Sonra evlendik neyse biz balayındayken de sürekli arandık. Bir de arkamızdan demiş ki ohh arıcam onları sürekli rahat vermicem. Geçen yılbaşında da mesela saat olmuş 12 yeni yıla girmişiz eşimle gerçekten anlamlı güzel romantik an yaşıyoruz zart zart görüntülü arama. Açmıyoruz malum, arkasından normal arama o da yetmiyor whtsap sesli arama. Yani böyle hadsiz davranışlar çok oluyor. Eşime olan abartılı sevgisi zaten mide bulandırıcı. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten siz de rahatsız olur muydunuz? Nasıl bir tavır sergilemem gerekiyor sizce?( Not olarak kendisi bekar)
Ablam çok arıyor diye ablamla gorusmuyorum ben
Sürekli çok özledim burnumda tütuyon lafı sapik gibi, taciz ediliyorum gibi hissettiriyordu bana
Ayrıca halanin ısrarını da masumane bulamadım
Düşkün olmak ayrı bu ayrı
Ben bir anneyim annem bir anne
Kayınvalidem bir anne
Bana garip geldi