Eşin gerekli cevabı veriyormuş işte, sen niye eşinle tartışıyorsun ki?Daha önce çoğu kez eşimin ailesiyle ilgili konu açmıştım.eşimin ailesiyle hiç bir şekilde görüşmüyorum.27 haftalık haftalık hamileyim ve bu zaman içerisinde daha bebeğimi bir kere sormadılar eşime sağlığı nasıl bebek nasıl filan diye.ben hamile olmadan öncede görüşmüyodum ayrım yaptıkları için zor günümüzde kendilerini kenara çekip arayıp sormadıkları için vs. vs. bir çok şey yaşandı.ama bu hamilelikten sonra iyice nefret ettim.öyle birşey ki bebeğimi soran kişiler sanki beni sormuş gibi hoşuma gidyor bu tanımadıklarım olsa bile fakat sormadıklarında üzülüyorum.bebeğimi ben demek ve eşimin ailesi ve akrabaları daha hiç sormadılar.
Sorunum şu ki:eşimle bir çok sıkıntı yaşadığımız dönemlerde hep benim ailem destek oldu bize ve arkamızda durdular fakat onlar bize değilde eşimin erkek kardeşine ve çocuğuna destek çıktılar.bu bariz ayrım vede şu an eşim Rabbime çok şükür çok istediğimiz bir işe kabul edildi ve allah izin verirse başlıcak nerden duyduysalar bilmiyorum geçen gün babası ,akşam amcası vede bugün annesi aradı.babası aradığında eşimle ailesi yüzünden tartışıyorduk vede eşim o sinirle tlfnu açıp benim çocuğum 6 buçuk aylık oldu daha bir kere sormadın iş için arıyorsun benim bebeğim daa önemli daha belli değil iş ben kapatıyorum dedi ve eşimin babası birşey diyemedi ama o an o kadar rahatladım ki anlatamam çoktan hak etmişlerdi.akşam amcası aradı hiç kimse bebeğimi sormadı iş için herkes arıyor dedi.bugünde annesine hayırlı olsun diye aramayın beni diye tersledi.nasıl bir aile anlamdım geçen sene bu zamanlarda eşim işten çıkarıldı aramadılar bile sormadılar şimdi iş için arıyorlar en öenmliside çocuğumuzu sormadılar ya yedi kat eller bile soruyor.benim ailem akrabalarım çok seviniyorlar bebek ve iş için ama eşimin ne ailesi nede akrabaları işlerinde geldiği gibi arıyorlar.eşim ben herşeyin farkındayım huzurumuzu bozamazlar ararlarsa böyle lafı işitirler diyor yine ararlarsa engellemeye alıcam diyor.hamileliğmden dolayı zaten stresim var bu dönemlerimi rahat geçirmek istiyorum ama yetiyorlar.aramasınlar bizim zor günümüzde yanımızda olmayan bebeğimizi daha bir kere bile sormayan insanlar şimdi arar oldu eşim kıymete bindi.nasıl bir aile anlayışı anlayamadım anne baba böyle mi olur?aradıklarında sürkli eşimle tartışıyorum bıktık artık tartışmaktan bebeğede zarar.Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum bana fikir verir misiniz?en sonunda ben açıcam ne yüzle arıyorsunuz dicem o kadar sinir oluyorum.sizce ne yapmam ızgerekir eşiminde benimde?
Eşin gerekli cevabı veriyormuş işte, sen niye eşinle tartışıyorsun ki?[/QUle
şöye demedin böyle demedin diye.hamile olmasaydım bu kadar takmazdım da bebeğimi sormayıp iş için aramaları beni deli ediyor aramsınlar iş içinde aramasınlar zaten eşim bilgi vermiyor iş olduğu halde belli değil diyor.bana şimdi belki dersiniz o eşinin ailesi diye ama aile böyle olmaz işine geldiği gibi aramaz zor günde anne baba destek olur ama onlar el gibi.şimdide aramaları doğal olarak beni rahatsız ediyor.eşimde tepkili..
Eşin gerekli cevabı veriyormuş işte, sen niye eşinle tartışıyorsun ki?[/QUle
şöye demedin böyle demedin diye.hamile olmasaydım bu kadar takmazdım da bebeğimi sormayıp iş için aramaları beni deli ediyor aramsınlar iş içinde aramasınlar zaten eşim bilgi vermiyor iş olduğu halde belli değil diyor.bana şimdi belki dersiniz o eşinin ailesi diye ama aile böyle olmaz işine geldiği gibi aramaz zor günde anne baba destek olur ama onlar el gibi.şimdide aramaları doğal olarak beni rahatsız ediyor.eşimde tepkili..
Sanırım senin talebin eşinin tamamen ipleri koparması ve ailesi ile hiç görüşmemesi, ancak bu o kadar da kolay değil. Eşin bence gerekli tepkileri vermiş. Daha fazla üstüne gidersen sen zararlı çıkarsın.
Allah aşkına yazdığınız kelimelere dikkat edin eşimi bunalttığım filan yok ve ayrıca aramalarını beklemiyorum.evet zamanında bekledim ama onlar kendilerini el gibi kenara çekmeyi tercih ettiler.şu andada iş oldu diye aramalarını istemiyorum doğal olarak çünkü onların aile olduklarını bile unuttum ben..zaten hamilelikten önce ipleri koparmışsın görüşmüyormuşsun,daha niye aramalarını bekliyorsunki:26:üstelik eşin aradıklarında cevabını veriyormuş,adam daha ne yapsınama böyle devam edersen eşinle daha büyük sorunlar yaşayabilirsin,yete adamı bunalttığın artık
Allah aşkına yazdığınız kelimelere dikkat edin eşimi bunalttığım filan yok ve ayrıca aramalarını beklemiyorum.evet zamanında bekledim ama onlar kendilerini el gibi kenara çekmeyi tercih ettiler.şu andada iş oldu diye aramalarını istemiyorum doğal olarak çünkü onların aile olduklarını bile unuttum ben..
Allah aşkına yazdığınız kelimelere dikkat edin eşimi bunalttığım filan yok ve ayrıca aramalarını beklemiyorum.evet zamanında bekledim ama onlar kendilerini el gibi kenara çekmeyi tercih ettiler.şu andada iş oldu diye aramalarını istemiyorum doğal olarak çünkü onların aile olduklarını bile unuttum ben..
benden daha kötüleri tabi ki vardır allah herkesin yardımcısı olsun da napim yani daha kötüleri ve kafama takmiyim mi kızmayayım mı.insan arkadaşı olsa bile kızar ki bu birde aile yani.benim bebeğimi sormadılar bundan daha ötesi var mı ya?bizim bebeğimizi sormayan insanlar ne diye iş için tebrik ediyorlar.insanın hayatta en öenm verdiği şey çocuğudur.tabi ki böyle düşünmem çok normal.Napsın adamcağız bişeylerin farkında birdebunu somut olarak göstermiş napsın öldürsünmü onları ..Kötü gün görmemişsiniz siz bence amacım yargılamak değil Allahda göstermesin kötü gün ama şu forumdaki yazılan sorunları bi okuyun empati kurun kaçı sizin eşiniz gibi davranmış değerlendirmesi size kalmış..
evet tartışıyorduk ama eşimin bunaldığını nerden biliyorsunuz?kimin haklı olup olmadığını bilmeden ki eşimde zaten sen haklısın diyor her zaman.bende bebeğime zarar olduğunu biliyorum ve burda danışmak istedim.kinim hamile olduğum için kinim var çocuktan daha değerli şey mi var?torununu bir kere bile sormayan bir aileye nasıl davranılır bende bunu merak ettiğim için burada konu açtım.yazdığım kelimede ne var ki,sen kendin yazmışsın aradıklarında kavga ediyorduk diye.bu bunaltma değil miböyle devam edersen eşinde ters dönebilir ,o nedenle yazdım.kendi kininden başka birşey görmüyorsun.bebeğine de yazık.doğduğunda sinirli asabi bir bebek olabilir.biraz relaks ol lütfen
evet tartışıyorduk ama eşimin bunaldığını nerden biliyorsunuz?kimin haklı olup olmadığını bilmeden ki eşimde zaten sen haklısın diyor her zaman.bende bebeğime zarar olduğunu biliyorum ve burda danışmak istedim.kinim hamile olduğum için kinim var çocuktan daha değerli şey mi var?torununu bir kere bile sormayan bir aileye nasıl davranılır bende bunu merak ettiğim için burada konu açtım.
senin durumun benden daha kötüymüş.ben eşim ailesiyle grüşmesin demiyorum zaten eşim onların yaptıklrınında farkında ama işte insan yinede hazmedemiyor.insanın içinde öyle bir nefret oluyor ki belli bir zamandan sonra saygıda kalmıyor ve eş ne tepki verirse versin yetmiyor...Allah yardımcın olsun demek istiyorum ilkönce... aynı sorun bende de var birde benim 2 tane kayınvalidem var üstelik. ben hamile iken üvey olan kayınvalidem geldi yanımda kalmak için erken doğum riskimden dolayı ama inan o 2 ay nasıl gecti bir ben bir allah bilir hergün bir telefonda bir sorun tartısılıyordu hergün kendisi hasta idi artık okadar bunalmıstımki 37. hafta bitiminde bebeğimi sezeryan ile aldılar carpıntım olduğu için doktorum strese ve heyecena bağlamıstı bu carpıntılarımı.. her sabah kalktığında hastayım bugün şöyle böyle hergün marastan bir telefon gelir hep bir bağırıs cağırıs . eşime bunlardan rahatsız olduğumu söylemeyedim bile simdi simdi biraz cıtlatıyorum...neyse sonrasında da kavgalarımız bitmedi aynen işleri düştüğü zaman eşime cağrı atarlar eşim onları arar hep kendi sorunları anlatırlar benim eşim taa burdan oraya ne yapacaksa sürekli ama bu böyle artık bende bunaldım tabi birgün actım ağzımı yeter dedim cok sıkıldım senin aile problemlerinden taa oradan buraya bütün sorunlarını yansıtıyorlar ben bunları yasamak zorunda değilim dedim senin de bir ailen var bunu gör artık dedim ..son artık bazı olaylar yasandı bütün suc işin içinde olmamasına rağmen eşime kalınca daha da olayların içine girmemeye calıstı aramadı sormadı bir müddet hele ben hiç konusmuyorum üvey kaynanamla filan bıktım cünkü artık sevgim saygım kalmadı yanlarına ne gitmek istiyorum ne de gelmelerini istiyorum ama kesin gelirler öylede yüzsüzler eşile evlenirken el gibi herseyden geri cekildiler tek kurus para harcamadılar ev aldık para istedi eşim bütün ailesi afedersiniz kıçlarını dönüp sonrada yüzsüz yüzsüz marasa gittiğimizde yanımıza geldiler kısacası bize hiç bir hayırları bile yok ama eşim ona rağmen iyide osla kötüde olsa benim ailem onlar dediği zaman kalakalıyorum benim eşimde gereken cevapları veriyor hepsine ama yined eonlaradn vazgecemiyorlar...bence sende bak hamilesinde kafana cok takma sadece bebeğine odakla kendini bak eşinde gerekli tepkileri vermiş zaten sende madem aramıyorsun bırak öyle kalsın kendini ve bebeğini düşün sen canım eşininde üstüne cok gitme mutlu ve huzurlu olmak için yuvanda ... bende destan yazdım resmen ama içimide dökmüş oldum sayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?