eşimin ailesinin davranışları...

öyle inanki daha 1,5 senelik evliyiz bu sürede hiç iyi biri anlarını görmedim ailesinin hep sorun hep sorun ama eşimiçin katlandım herseye sesimi cıkarmadım ama artık baktım kendi evimizin içine bile tasınca olur olmadık sorunları susturamadım kendimi elimi eteğimi cektim hepsinden sağolsun eşimde hani ara onları filan demiyor üstelemiyorda o konuda rahatım artık sorunlarının içinede girmiyor cok şükür biraz rahatladım en azından onların yüzünden kavga etmiyoruz ve başım ağrımıyor sorunları ile sende yoklarmıs gibi davran eşinle bebişinle mutlu huzurlu yaşa inşallah ben şuan öyle yapıyorum

Arkadaşım dua et,şükür et. Ne güzel bak size yapılan haksızlık karşısında susmayan yanlışlarını yüzüne söyleyen eşin var? Ya ben ve benim gibi; kocaları susanlar ne yapsın? Ana babalarının yanlışını hatasını gördüğü halde susan erkeklerde var. Karısının ardına sığınan erkekler var. Dağ gibi durmayan erkekler var. Napsın kadıncağızlar kendi haklarını kendileri arıyor o zamanda "ooo gelin hanım fena,dilli,fettan" oluyor...

Valla şanslısın bak maşallah. Eşin konuşuyor işte.

Bakma esinin efelendigine bebek dogunca tum ailesi hepsi gelicek ve esinde arkalarinda pervane olucak!!
Tecrubeyle sabittir...

Iyisimi hic karisma...

Adam zaten yapması gerekeni yapıyor bırakın siz karışmayın aramayın falan diye...Sonra durumlar ters teper üstüne gitmeyin kötüleyip durmayın görmezden gelin.....

Canım kusura bakma sen baya bildiğin aranıyorsun. Eşin zaten çatır çatır konuşmuş sen niye kendini ortaya atma çabasına giriyorsun. Hayır seni gören de eşin hiçbişeyin farkında değil sus pus oturuyor sanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…