- 2 Mayıs 2015
- 78
- 76
- 88
- Konu Sahibi Papatya_1999
-
Eşiniz evde yalnız kalmak istemediğini söylesin.Merhaba arkadaşlar.Bende mi sorun var bilemedim o yüzden konu açtım.iki yıllık evliyim.çalışıyorum yazın iki ay tatilim var.kayinbabamla kaynanam 70yaslarindalar yalnız kalıyorlar ısrarla kayinbabam arıyor sık sık yanımıza gel tek başına napiyosun(esimde yanımda calisiyo o da bu arada)diyip ısrarla yalnız yanlarında kalma mi istiyor.ben her defasında bahane buluyorum ama bu durum canımi sıktı artık zaten bayramda gidecez yanlarına.beni yalnız çağırması tatilimi orda gecirmemi istemesinden sıkıldım kırmadan nasıl cevap verebilirim fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Kendi evimden başka yerde rahat edemem deyin,Merhaba arkadaşlar.Bende mi sorun var bilemedim o yüzden konu açtım.iki yıllık evliyim.çalışıyorum yazın iki ay tatilim var.kayinbabamla kaynanam 70yaslarindalar yalnız kalıyorlar ısrarla kayinbabam arıyor sık sık yanımıza gel tek başına napiyosun(esimde yanımda calisiyo o da bu arada)diyip ısrarla yalnız yanlarında kalma mi istiyor.ben her defasında bahane buluyorum ama bu durum canımi sıktı artık zaten bayramda gidecez yanlarına.beni yalnız çağırması tatilimi orda gecirmemi istemesinden sıkıldım kırmadan nasıl cevap verebilirim fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Aynen çok sinir bozucu niyetlerini bilsem ona göre cevap verecem bu durum normal mi sizce biraz onu öğrenmeye çalışıyorum aslında bende mi sorun varBoş zamanlarımda kurslara gidiyorum deyin, kocamı özlüyorum, mecburi olmadıkça ayrı kalmayı uygun bulmuyorum deyin. Aklıma bunlar geldi. Ve bu tür ısrarlar bence de sinir bozucu.
Öyle olsa insan ısrar etmez bi kere söyler ama rahatsızlık boyutuna vardiSiz yalnız kalmayın,sıkılmayın diye diyordur.Bence bir kurs bulduğunuzu söyleyin,sıkılmıyorum teşekkür ederim zaten eşimi yalnız bırakmak istemem falan diyin
Beni de cagirdiklari oluyo ama eşim çalışıyorken değil tabiki. Direkt söyleyin eşimi yalnız bırakmak istemiyorum diye. Her seferinden aynı şeyi söyleyin pes ederlerMerhaba arkadaşlar.Bende mi sorun var bilemedim o yüzden konu açtım.iki yıllık evliyim.çalışıyorum yazın iki ay tatilim var.kayinbabamla kaynanam 70yaslarindalar yalnız kalıyorlar ısrarla kayinbabam arıyor sık sık yanımıza gel tek başına napiyosun(esimde yanımda calisiyo o da bu arada)diyip ısrarla yalnız yanlarında kalma mi istiyor.ben her defasında bahane buluyorum ama bu durum canımi sıktı artık zaten bayramda gidecez yanlarına.beni yalnız çağırması tatilimi orda gecirmemi istemesinden sıkıldım kırmadan nasıl cevap verebilirim fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Kötü niyetleri olduğunu sanmıyorum ama yaşlı insanlar işte, yalnız kalmak istemiyorlardır, birileri gelsin evde iki işin ucundan tutsun istiyorlardır. Eski insanlar öyle... Gelinimiz tatilde, azıcık kafa dinlesin, istediği gibi zaman geçirsin, iki kitap okusun, arkadaşlarıyla buluşsun, gönlünce gezsin tozsun diye düşünecek insanlar değiller demek ki. Kırmak istememeniz de güzel. Aynı bahaneleri sıralayın, gitmeyin, çok da kafaya takmayın bence.Aynen çok sinir bozucu niyetlerini bilsem ona göre cevap verecem bu durum normal mi sizce biraz onu öğrenmeye çalışıyorum aslında bende mi sorun var
Ne güzel ozetlediniz sanırım durum öyle bazen hizmet edersin tarzı konuşmaları olmuştu çok rahatsız edici benim için farklı kültürler olunca zor. Bahanelerle gecistiriyorum ama öyle bi noktaya geliyor ki israrlarKötü niyetleri olduğunu sanmıyorum ama yaşlı insanlar işte, yalnız kalmak istemiyorlardır, birileri gelsin evde iki işin ucundan tutsun istiyorlardır. Eski insanlar öyle... Gelinimiz tatilde, azıcık kafa dinlesin, istediği gibi zaman geçirsin, iki kitap okusun, arkadaşlarıyla buluşsun, gönlünce gezsin tozsun diye düşünecek insanlar değiller demek ki. Kırmak istememeniz de güzel. Aynı bahaneleri sıralayın, gitmeyin, çok da kafaya takmayın bence.
yanlış anlamissiniz orda işlerini göreyim diye mi yoksa gerçekten farklı iyi bi niyetle mi demek istedimNe gibi bir niyet seziyorsunuz sanki dilinizde bişey var da baskasi söylesin diye bekliyorsunuz kusura bakmayın yazdiklarinizdanbunu çıkardım
Yanı 70 yaşında adamın ne gibi bir niyeti olabilir ki gel iş yapyardım et olabilir ya da hava değişikliği olsun diyedir ancak. Bence onun içindir bu ısrar. Benim babam da habire izinde gel diye ısrar ediyor. Değişiklik olur diyorNe güzel ozetlediniz sanırım durum öyle bazen hizmet edersin tarzı konuşmaları olmuştu çok rahatsız edici benim için farklı kültürler olunca zor. Bahanelerle gecistiriyorum ama öyle bi noktaya geliyor ki israrlar
yanlış anlamissiniz orda işlerini göreyim diye mi yoksa gerçekten farklı iyi bi niyetle mi demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?